View Full Version : mnogo byrzo...
KyKJlu4KaAa
06-23-2007, 17:18
s priqteli mi sme pravili sex 10-11 pyti... az my bqh pyrvata....i toi za men beshe pyrviq.. :) :oops: toi e golqmata mi liubov !!! do kolkoto kazva
i za nego az sam momi4eto koeto nai mnogo e obichall.kakto i da e..(tova beshe dopalnitelna informaciq).ima edin problem....toi svyrshva mnogo byrzo.znam 4e vse oshte e neopiten no nikoga ne e izdarjal pove4e ot 5-10 minyti... nqkoi put daje e svyrshval dokato se celyvame s ezik ili dokato si vkarva 2-3 prysta v p****** mi...tova problem li e ?? ili mnogo go vazbyjdam ?? molq vi kajete..mi i ne mi se smeete..shtoto i az sam neopitna..
slavito007
06-23-2007, 17:27
Ми то с времето по принцип трябва да добие опит.Ако искаш,му кажи,че когато сята,че ще свърши,да забави термпото и да спрете за малко да се поцелувате...нз какъв др съвет да дам.
п.с.:10-11 пъти.Ся забелязах.Значи ако си му първата е нормално,с времето ще се научи да свършва по-късно (:
KyKJlu4KaAa
06-23-2007, 17:27
pyx4eto mersi {}{}
aide kajete be molq vii :(
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=102813 (дори аз имам пост там ^_~. Мамо, мамо, дават ме по интернета!)
ами...честно да ти кажа зависи от мн неща.Но щом казваш че ти си му първата...е нормално се пак...но спокойно с времето ще се научи... пък и не мисля че секса е най-важното нещо в една връзка плюс тва може и кратък да е,но с мн чувства \:D/
`Death`Whore``
06-23-2007, 17:28
Определено не е нормално да свършва, без дори да му го пипаш.
S moq priqtel sme zaedno ve4e godina.Ot na4alo be6e absoliutno sy6tata istoriq kato tvoqta.Az mu bqh pyrvata toi na men ,byrzo svyr6va6e abe sy6tata rabota.I na men mi be6e stranno tva.Taka be6e pyrvite 3-4 meseca nqkade.Sega e dosta razli4no bavno svyr6va.Tova e problema 4e v nachaloto na poloviq jivot pri mom4eto e taka ne se u4udvai.Po natatyka vyv vashata vryzka mn ne6ta v poloviq vi jivot 6te se promeni.ot nachalo si mu interesna i mu se pravi redovno sex ama posle 6te usetish razli4noto. :|
Всеизвестната практика със снимката на Упи Голдбърг (която и друг път съм споделял) трябва да свърши работа. Ако не помогне, пробвайте с Азис, Мерилин Менсън и Сашо Диков.
Без уважение, Опрашев.
А вие нямате ли да си затворите устата вече?
Един път не показа нито капка уважение към другите и техните проблеми!
gacobacov
06-23-2007, 17:30
gacobacov ti maloymniko vaobshte za kvo si sa reg tyk ??kat ne davash saveti emi samo qdosvash horata we.. mri we jivotno :smt013 :smt019
иди и се научи да пишеш на кирилица и тогава си отваряй пърделника :smt004 :smt004
teardrop
06-23-2007, 17:31
Предполагам, че много го възбуждаш. А и то в началото по принцип е по-бързичко.
gacobacov
06-23-2007, 17:31
Предполагам, че много го възбуждаш. А и то в началото по принцип е по-бързичко.
е ако е като кратер отпред как па нема да е :lol: :lol:
KyKJlu4KaAa
06-23-2007, 17:33
mojesh samo da si ebesh maikata..tupo pishleme gacobacov !!! ae takiva kato teebe samo sa zaqjdat....vaobshte za ko pishesh ??? :smt017
gacobacov
06-23-2007, 17:34
mojesh samo da si ebesh maikata..tupo pishleme gacobacov !!! ae takiva kato teebe samo sa zaqjdat....vaobshte za ko pishesh ??? :smt017
пиша за да ти взема скайпа...само заради тебе,ама кой да се усети O:) O:)
пиша за да ти взема скайпа...само заради тебе,ама кой да се усети
:smt005 :smt005 :smt005 Това беше наи тъпото нещо,което някога съм чувала!
fire_magic
06-23-2007, 19:01
s priqteli mi sme pravili sex 10-11 pyti... az my bqh pyrvata....i toi za men beshe pyrviq.. :) :oops: toi e golqmata mi liubov !!! do kolkoto kazva
i za nego az sam momi4eto koeto nai mnogo e obichall.kakto i da e..(tova beshe dopalnitelna informaciq).ima edin problem....toi svyrshva mnogo byrzo.znam 4e vse oshte e neopiten no nikoga ne e izdarjal pove4e ot 5-10 minyti... nqkoi put daje e svyrshval dokato se celyvame s ezik ili dokato si vkarva 2-3 prysta v p****** mi...tova problem li e ?? ili mnogo go vazbyjdam ?? molq vi kajete..mi i ne mi se smeete..shtoto i az sam neopitna..
normalno e ... :-({|=
spiderka
06-26-2007, 16:58
az sum pravila sex ve4e moq priqtel svur6va dosta sled desetata minuta no i az nqma kvo drugo da kaja osven 4e s v4emeto 6e stanete po-opitni.
:wink: :wink: :wink:
RADO_PITBULLA
06-26-2007, 17:39
а бе деба и идиотите колко ме нервират кат се праат на философи ебати и тъпаците админа да ги сплаши малко.!!! :smt006 [-X [-X и според мен е нормално тва аз сам момче кажи му да си направи 1 чикия преди да те почне кат се изпразни 1 път после ше те праска 1 час :-({|= =; \:D/ O:)
Moderated by koalka
т.9 от Правилника!
Вижте след време как ще е.Все пак 10-11 пъти са малко, за да се научи да се контролира и да запази ерекцията си. :wink:
malkoto_sladur4e
06-26-2007, 18:02
Ох,сега такъв проблем ли имаш?Поне ми се струваш малко по-спокойна.Та...нз аз пък въобще с девствените м-чета как седят нещата :smt017
Fallen Leaf
06-26-2007, 18:30
http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=102813 (дори аз имам пост там ^_~. Мамо, мамо, дават ме по интернета!)
Абе, шизъл, това с болката ме уби. о__О ...Работи ли?
Иначе, четох разни книжки по въпроса неотдавна (тантрически секс \:D/ ) и научих полезни и работещи неща.
Дишането е много, много, МНОГО важно. Спокойното и дълбоко вдишване и издишване има страхотен ефект върху релаксацията на тялото и по-дългия секс.
Твърди се, че седнали един в друг оказва най-благотворно влияние на телата и също има влияние в/у качеството на секса.... но за това просто мога да гарантирам, че е приятна поза. :P
killer_machine
06-26-2007, 18:42
Правете го 5 минути спрете малко за игрички после пак и така ...
Абе, шизъл, това с болката ме уби. о__О ...Работи ли?
Па естествено, че работи. Това е един от основните принципи на BDSM-a - лека болка, която 1. да забавя оргазма и 2. да направи тялото ти по-чувствително. Сега, зависи колко си претръпнал, различен е прагът ти на удоволствие от болката. Да не се случи да свършиш още по-бързо от кеф ;)
Това с дишането не съм го ползвал, да видим кога ще ми се отвори възможност да го пробвам ^^
MakeMeLaugh
06-26-2007, 21:01
Ох,сега такъв проблем ли имаш?Поне ми се струваш малко по-спокойна.Та...нз аз пък въобще с девствените м-чета как седят нещата :smt017
Тебе пък, кой те пита!?!
Имаше ли смисъл въобще да пишеш.. :smt014
Правилно моетоп момиче... теб теб ч**** само големи и отчаяни "мъже" :lol: :twisted:
macka, az eba po dva chasa, zaebi go tova tvoe gadje, pishi nqkvi koordinati ako si navita da se izchukame, che neshto sus segashnata mi ne sme v mn dobri otnosheniq
Нормално е...ама зависи на колко години сте..
Ти на колко си и гаждето ти???????