PDA

View Full Version : Предложение

Аманда-аІІІ
06-23-2007, 19:09
Эдравеите!Как да предложа на едно момче да правим секс :-D ?В смисъл не ми се иска да му кажа ``Ае да правим секс``.....кажете някакъв по дискретен начин...някак си да намекна или да отворя тема някаква ,абе неэнам..!Айде по-опитните чакам :-D

Малкият Пукал
06-23-2007, 19:11
Ако сте близки и ако той те харесва споко той ще напрай работата ама ако не те харесва нз ...
Извинявам се за Кухуту мнение :D

Аманда-аІІІ
06-23-2007, 19:14
Ако сте близки и ако той те харесва споко той ще напрай работата ама ако не те харесва нз ...
Извинявам се за Кухуту мнение :D
Хехе ами блиэки сме от части..!А и той доста пъти ми каэа ,че ме харесва по эаобиколен начин..ама го поэнавам и энам,че няма да направи първата крачка!Та эатова моля эа помощ :)

LiloTa
06-23-2007, 19:18
4ек 4ек вие с тоя ходите или не? щото ако си само за едното ебане напрао му го казвай,щото човека ако те харесва ще реши че и ти него и...после ще има тема в раздел любов "Тя ми разби сърцето..."

fire_magic
06-23-2007, 19:23
Эдравеите!Как да предложа на едно момче да правим секс :-D ?В смисъл не ми се иска да му кажа ``Ае да правим секс``.....кажете някакъв по дискретен начин...някак си да намекна или да отворя тема някаква ,абе неэнам..!Айде по-опитните чакам :-D
ama haresvash li go ili prosto iskash sex? :?:

Аванда-аІІІ
06-23-2007, 19:27
ama haresvash li go ili prosto iskash sex? :?:
Не съм само эа секса...!Естествено ,че го харесвам..!Энам,че и той ме харесва...но нещо мноого ме привлича..!
Моля ви само да не эапочвате да ме съдите и т.н!Просто ако може отговорете на въпроса ми ,това е !Благодаря ви :)

LiloTa
06-23-2007, 19:56
ами кат те привлича няма да е лошо пъро извстно време да сте заедно и тогава да стигнете до секса секса за една нощ или с човек към когот нямаш чувства е...ОТВРАТ

Аманда-аІІІ
06-23-2007, 20:33
ами кат те привлича няма да е лошо пъро извстно време да сте заедно и тогава да стигнете до секса секса за една нощ или с човек към когот нямаш чувства е...ОТВРАТ
Явно не четеш добре...каэах ,че имам чувства към него!!!

shizzle
06-24-2007, 05:08
Аз как така на никой не съм казвал "искам секс". Нещата се вършат, не се казват. Уреждаш подходяща обстановка (поканваш го вкъщи на филм като няма никой, напр. това е класика, дори най-вероятно ще се досети какво имаш предвид) и когато моментът настъпи, просто започвате да се целувате и да задълбавате. И ако и тогава не схване, просто му го прошепваш в ухото.

alkobalko
06-24-2007, 06:36
Покажи му, че го харесваш. Чак след това си мисли за секс. И не го показвай с думи, а чрез действия.

krem4et0
06-24-2007, 10:24
Първ те съветвам да му покажеш поне малка част от твоята същност, ама не в сексуален аспект. Следващото е да имаш взаимност в желанието да сте заедно. Чак тогава сядаш до него, целуваш го, гледаш го мръснишки в очите, четкаш му "достойнството", отъркваш се в него и ако седи като път след тези ти действия значи е гей и трябва да го забравиш.

TORBALAN
06-24-2007, 10:30
като е мом4е .. даже и с "ае да правим секс" ще е съгласен на момента :)

Glezanka
06-24-2007, 12:19
Kazwash che iskash da ostanete nasame ... podrazbira se wse pak :D