View Full Version : Предложение
Аманда-аІІІ
06-23-2007, 19:09
Эдравеите!Как да предложа на едно момче да правим секс :-D ?В смисъл не ми се иска да му кажа ``Ае да правим секс``.....кажете някакъв по дискретен начин...някак си да намекна или да отворя тема някаква ,абе неэнам..!Айде по-опитните чакам :-D
Малкият Пукал
06-23-2007, 19:11
Ако сте близки и ако той те харесва споко той ще напрай работата ама ако не те харесва нз ...
Извинявам се за Кухуту мнение :D
Аманда-аІІІ
06-23-2007, 19:14
Ако сте близки и ако той те харесва споко той ще напрай работата ама ако не те харесва нз ...
Извинявам се за Кухуту мнение :D
Хехе ами блиэки сме от части..!А и той доста пъти ми каэа ,че ме харесва по эаобиколен начин..ама го поэнавам и энам,че няма да направи първата крачка!Та эатова моля эа помощ :)
4ек 4ек вие с тоя ходите или не? щото ако си само за едното ебане напрао му го казвай,щото човека ако те харесва ще реши че и ти него и...после ще има тема в раздел любов "Тя ми разби сърцето..."
fire_magic
06-23-2007, 19:23
Эдравеите!Как да предложа на едно момче да правим секс :-D ?В смисъл не ми се иска да му кажа ``Ае да правим секс``.....кажете някакъв по дискретен начин...някак си да намекна или да отворя тема някаква ,абе неэнам..!Айде по-опитните чакам :-D
ama haresvash li go ili prosto iskash sex? :?:
Аванда-аІІІ
06-23-2007, 19:27
ama haresvash li go ili prosto iskash sex? :?:
Не съм само эа секса...!Естествено ,че го харесвам..!Энам,че и той ме харесва...но нещо мноого ме привлича..!
Моля ви само да не эапочвате да ме съдите и т.н!Просто ако може отговорете на въпроса ми ,това е !Благодаря ви :)
ами кат те привлича няма да е лошо пъро извстно време да сте заедно и тогава да стигнете до секса секса за една нощ или с човек към когот нямаш чувства е...ОТВРАТ
Аманда-аІІІ
06-23-2007, 20:33
ами кат те привлича няма да е лошо пъро извстно време да сте заедно и тогава да стигнете до секса секса за една нощ или с човек към когот нямаш чувства е...ОТВРАТ
Явно не четеш добре...каэах ,че имам чувства към него!!!
Аз как така на никой не съм казвал "искам секс". Нещата се вършат, не се казват. Уреждаш подходяща обстановка (поканваш го вкъщи на филм като няма никой, напр. това е класика, дори най-вероятно ще се досети какво имаш предвид) и когато моментът настъпи, просто започвате да се целувате и да задълбавате. И ако и тогава не схване, просто му го прошепваш в ухото.
alkobalko
06-24-2007, 06:36
Покажи му, че го харесваш. Чак след това си мисли за секс. И не го показвай с думи, а чрез действия.
krem4et0
06-24-2007, 10:24
Първ те съветвам да му покажеш поне малка част от твоята същност, ама не в сексуален аспект. Следващото е да имаш взаимност в желанието да сте заедно. Чак тогава сядаш до него, целуваш го, гледаш го мръснишки в очите, четкаш му "достойнството", отъркваш се в него и ако седи като път след тези ти действия значи е гей и трябва да го забравиш.
TORBALAN
06-24-2007, 10:30
като е мом4е .. даже и с "ае да правим секс" ще е съгласен на момента :)
Glezanka
06-24-2007, 12:19
Kazwash che iskash da ostanete nasame ... podrazbira se wse pak :D