View Full Version : OBI4AM GO . . . NO... DOSTOINSTVOTO MI
zdraveite mnogo sam obarkana vqrno e 4e sama trqabva da re6a no iskam saveti i ot vas zna4i problema e sledniq.V4era se skarahme mnogo gadno s priqtelq mi toi vyrve6e predi mene se edno ne se poznavame i sled tova vidqh 4e ne se obra6ta dori da me vidi kade sam i az trygnah da drugata strana apak toi trygnal sled men i kat doide me blysna da vyrvq s nego vlqzah me v kolata i mi vika 4e sam bila bokluk da sa maham ot kolata i az vikam ok i tryvam da izlizam pak oi ne ma puska...sled tova po4na mnogo da me obijda i az go naredih malko no po edno vreme ne se sdyrjah i go udarih i toi me udari apak predi mi be6e kazal 4e dokato me obi4a ne moje da me udari.........posle mi vika 4e vyob6te ne mu e pukalo za mene i taka natataka kaza mi da ne reva pisnalo mu ot sceni i az mu kazah 4e nego 6te go boli pove4e i da ne mi izliza s tiq nomera......sled 20 min obidi vikove udari toi po4na da me pregry6ta i da mi vika da ne pla4a....... i kaza kakvoto re6a tova 6te e ..i sled 1 4as mu kazah 4e e po dobre da ne sme zaedno,i toi se razplaka kaza 4e ne moje bez men i nz kakvo da pravq az naistina go obi4am mnoogo ot 1 god i 3 meseca sme zaedno no ot druga strana ne me obijda za 1-vi pyt...i ve4e nz kato mu kazah 4e e po dobre da se razdelim toi kaza 4e 6te se hvyrli i t.n. POMOGNETE VI MOL VI nemoga da spra da pla4aaa NZ KAKVO DA PRAVQ
mechtaq_za_teb
06-24-2007, 07:16
Vijte se i pogovorete na 4 o4i.Izqsnete se kakvi sa vi problemite i dali shte mojete da se spravite s tqh.Spored men e vazmojno neshtata da se opravqt,no trqbvat usiliq i ot dvete strani.Dai mu 2-ri shans.
Не знам дали лъже или се заблуждава, но определено това, което ти е казал, като се е разплакал не е истина.Не можеш така да унижаваш някой и после с ръка на сърцето да кажеш, че го обичаш... [-X
Помисли си много добре дали си заслужава да си с такъв човек, защото явно ти с него не си щастлива.Може да сте от не малко време заедно, но по-добре без него, отколкото обиди и унижения. :wink:
`Death`Whore``
06-24-2007, 07:19
Любовта е хубаво нещо, но когато са замесени обиди и насилие, бягай надалеч.
такива простаци много ги мразя. Ударил те е и ти все още си с него???препоръчвам ти колкото и да го обичаш да не се занимаваш повече с него. такива идиоти никога не се променят
mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4am
mechtaq_za_teb
06-24-2007, 07:22
mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4amMnogo shansove :shock: I toi gi e propilqval?Zna4i ne ocenqva tova koeto ima...i veroqtno shte go oceni sled kato go zagubi(kakto stava vinagi).Ostavi go.
Обичай го, хубаво, но после не знам защо се оплакваш като си готова да търпиш такова нещо...
OFFF MNOGO GO OBI4AM SAMO KATO SI POMISLQ 4E NQMA DA SAM S NEGO ME BOLI......syrceto mi se kysa.........az predi 30 min mu pratih sms 4e 6te izlezem no nemoga ve4e da mu prostq.......mislih si da go ostaq da postrada i sled 3 dena da mu zvanna no neznam....predniq pat pak mi se moli6e s sylzi na o4i i kaza 4e nqma da se povtori........naisitna i az sam netyrpima no za6to pak da me obijda taka
Обичай го, хубаво, но после не знам защо се оплакваш като си готова да търпиш такова нещо...
Dosega s koeto i mom4e da sam bila predi nikoga ne sam tyrpqla,no nego go obi4am da ne mislite 4e mi e mnogo hubavo i az si imam dostoinstvo no sam gotovq da go potyp4a zaraadi lubovta mi nz nz nz iskam da umra
Обичаш го, разбирам те, но ти е писнало.В един момент просто ще усетиш, че няма да можеш да продължиш тази връзка и сама ще я приключиш.
Колкото и да го обичаш не позволявай да те унижава и да се държи така с теб.Просто не заслужава да е с теб и не заслужава тая любов, която му даваш.
както казах такива идиоти никога не се променят колкото и шансове да имат
Tova e 4e nikoga nemi e izneverqval i mnoogo pyti mi e dokazal 4e me obi4a moje i da prevyrta ot hapovete koito vzima nz no pak i az sam golqm inat i vse trqabva da stane na moita ako pak probvam da se promenq? :smt017
Защо ти трябва да се променяш?Сигурна ли си, че прпоблема е в теб?
Просто не знам как търпиш обидите и униженията.Повярвай ми, аз адски много обичам приятеля ми, не мога без него, но ако направи такова нещо няма да види може би, ако не се промени и не видя промяната.
Това си е твоя живот, ти избираш как да го живееш и какво съответно да търпиш.
Защо ти трябва да се променяш?Сигурна ли си, че прпоблема е в теб?
Просто не знам как търпиш обидите и униженията.Повярвай ми, аз адски много обичам приятеля ми, не мога без него, но ако направи такова нещо няма да види може би, ако не се промени и не видя промяната.
Това си е твоя живот, ти избираш как да го живееш и какво съответно да търпиш.
Dano da ne ti se nalaga da razbere6 kakvo e no ako naistina go obi4a6 si gurna sam 4e 6te mu prosti6.Iaz predi razsyjdavah taka no sega se uverqvam 4e sam gre6ala
явно си си решила да си си снего независимо какво прави той. Предполагам че никой от форума не може да те разубеди. Както казва баща ми: "Живота си е твой, прави каквото искаш. Но ако направиш нещо обратно на това което съм те посъветвал и сгрешиш, не идвай да ми ревеш"
macko spokoino :) i pri men ima takiva raboti . nie se karame i az po4vam da ubijdam i kato udarq i toi mi otvra6ta ,ina4e nikoga nqma da go napravi parvi. obujava me ama ne e i normalno az da go udrqm kolkoto si iskam a toi da sedi kato putka . predpolagam 4e i pri teb e taka :) ve4e ako te udari parvi e drygo ne6to, a obidite te se zabravqt golqma rabota kato ti e kazal bokluk , nie sme se psuvali i pak sme adski 6tastlivi i se obi4ame 3 godini . spoko macka ako se obi4ate badete zaedno prosto gledaite da ne stava prekaleno 4esto :)uspeh
macko spokoino :) i pri men ima takiva raboti . nie se karame i az po4vam da ubijdam i kato udarq i toi mi otvra6ta ,ina4e nikoga nqma da go napravi parvi. obujava me ama ne e i normalno az da go udrqm kolkoto si iskam a toi da sedi kato p***a . predpolagam 4e i pri teb e taka :) ve4e ako te udari parvi e drygo ne6to, a obidite te se zabravqt golqma rabota kato ti e kazal bokluk , nie sme se psuvali i pak sme adski 6tastlivi i se obi4ame 3 godini . spoko macka ako se obi4ate badete zaedno prosto gledaite da ne stava prekaleno 4esto :)uspeh
sqka6 to4no tova o4akvah da pro4eta........ vyprosa e 4e mnogo ot davna si gu udrqm dori bez da me e obidil i toi nikoga ne me e udaril no ve4e nz za koi pyt go udrqm udari me po silno po kylkata apak po liceto me udari leki4ko zarazlika ot men no nz nz ssq mi zvanna i kaza 4e ako iskam da izlezem nqma da me nasilva az sam znaela mn. dobre 4e toi iska vsi4ko da si e po staromu i da ne se razdelqme .....
slavito007
06-24-2007, 09:10
КОмпетентно мнение не мога да дам,но всеки заслужава 2ри шанс.Може и да има проблем с нервите,аз познавам един от моя клас дето с приятелката си си викат и той я обижда и я удря,ама след час-два се целуват,прегръщат и т.н.Ако много го обичаш ,вземете да си поговорите насаме надъълго и нашироко и му обясни,че така няма да можеш да живееш с него,и или да се промени или окончателно да скъсате.
MaLkO_bIjU
06-24-2007, 09:22
4e e zle s nervite-zle e! 4e e prostak-prostak e!ama 6tom kazva6 4e go obi4a6 nqma nikuv smisal da ti govorim 6toto polza nqma da ima.no ako produljava taka rano ili kuso 6e ti pisne.a ti i toi na kolko ste?
4e e zle s nervite-zle e! 4e e prostak-prostak e!ama 6tom kazva6 4e go obi4a6 nqma nikuv smisal da ti govorim 6toto polza nqma da ima.no ako produljava taka rano ili kuso 6e ti pisne.a ti i toi na kolko ste?
az sam na 18 a toi na 20
Аааа...
'ще се самоубия бла бла'...
Тия номера и баба ги знае. Ударил те е един път, ако се върнеш ще те удари и втори!
Така, че колкото и да го обичаш не се връщай. НИКОГА НЕ ПОСТАВЯЙ ЕДНО МОМЧЕ НАД ДОСТОЙНСТВОТО СИ!
Котарана
06-24-2007, 10:47
Щом искаш да си с него, щом го обичаш и може да понасяш обидите му бъди с него. Дано не съжаляваш по-нататък, защото такива хора не се променят, той винаги ще бъде такъв, а не се знае дали няма да ти писне от такива сцени и обиди.Времето ще покаже.
FiRe_LaDy
06-24-2007, 10:50
Kolkoto i da go obichash ne mislq,che zaslujavash da tyrpish ubidite mu.Znam,che ti e trudno,no trqbva da rshish dali iskash da prodyljavate taka.Ti sama kaza,che i drug pyt se e sluchvalo tova a efekt nqma.Zamisli se struva li si?A i myjkite sylzi ....
I vse pak pogovori s nego seriozno!
VerryBerry
06-24-2007, 11:06
az nqma6e da go tarpq-otrqzva6 go,kak si pozvolqva?!ne se zanimavai pove4e
Бе я го разкарай тоя боклук мъж които удря жена за нищо не става
Аз лично бих умрял но никога не бих ударил жена.
Как може да го търпиш да те обижда и да те удря.Но явно любовта е сляпа и това показва че явно го обичаш но ме съмнява да е и от двете страни по добре си дръж на достойнството и го зарежи тоя :smt011
бий му шута!той не те заслужава.Иначе не те разбирам , той те смазва и психически и физически а ти тичаш след него и му се молиш,и на следващия ден го търсиш.Забелязъл съм че има такава психична форма в много момичета като тебе,аз я наричам мазохизъм.Предполагам че в началото на връзката ти си показала слабост и слабия си характер пред него и той се е възползвал от ситуацията(казъл си е "Тая е зле и ми се връзва,затова ще си правя каквото си искам.).Предполагам че ще ти е трудно да го забравиш като скъсате,обаче сама си си причинила тази болка...И се опитай да се промениш защото това няма да е трудно да се повтори във някоя друга от следващите ти връзки... успех!
Мога мно неща да пиша, ма понеже съм ги писал по 100 пъти сигурно вече, ш' я давам на кратко... та:
1 - кфото и да си лафиме тука, ти си си набила чивийте кфо да правиш
2 - може те бие, може те псува , ма любовта е сляпа и глупостта я води за ръка.
3-то и последно ; оправяй се, не си малка !!
Horata sa si kazali "Osaznava6 cennosta na ne6o 4ak kogato go zagybi6".Kaji mu 4e ne iska6 da bade6 s nego dokato ne se promeni.Pi6ete si 4atete si da ne ti e tolkova trudno aama ne se i doblijavai do nego.Tfa e moq savet ;)
mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4amMnogo shansove :shock: I toi gi e propilqval?Zna4i ne ocenqva tova koeto ima...i veroqtno shte go oceni sled kato go zagubi(kakto stava vinagi).Ostavi go.
sladi4ka_qni4ka
06-26-2007, 16:25
mmm 6tom ne te obijda za purvi put napravo kusai s nego ne te zaslujava kak moje d ate udrq.... :x
a moje li da te pitam za6to se skarahte ,za6toto ti namira6 vina v nego...no ako si si zaslujila obidite i 6amara. i az da sam mom4e i da gledam gaDJETO MI S nekvi dr mom4eta...ala bala i az da sam napraila taka. no ako ti ne si vinovna,naistina toi nqma nikakvo pravo da te udrq. :smt011 ako mi se slu4i nqkoga bih dala 2 ri 6ans a povtori li se ........prosto az sam do tuka
your_fantasy
06-26-2007, 20:43
такива простаци много ги мразя. Ударил те е и ти все още си с него???препоръчвам ти колкото и да го обичаш да не се занимаваш повече с него. такива идиоти никога не се променят
Ne bix mogla da produlja s 1 4ovek ako me e ydaril i to ne edin put, kakto i ako me obijda po tozi na4in.
SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 20:46
Говорете сериозно. Кажи му, че искаш да си с него и че го обичаш много, но той трябва да спре да се държи така с теб.
SaYoNaRa
06-27-2007, 00:04
Били са интересни тея година и три месеца
Нали ? Хуу беше ма до там си беше ... еми такъв е филма, чат пат се повтаря даже :!:
rali4ka91
06-27-2007, 16:17
Мдаа това са тъпите комплексирани мъже, които си мислят че жената до тях е като предмет....когато са ядосани могат да я удрят да викат,а после 'се едно нищо не е станало и 'се едно тя ще забрави.......Той няма да се промени!Хората са казали неслучайно : "Вълкът козината си мени, но нрава не" ... колкото и пъти да ти обещава, че ще се промени, и да плаче, да се моли да останеш при него - после е пак същото, нали?!?!
Никой човек не заслужава да го обиждат, удрят и тормозят...не вярвам, че го обичаш, не вярвам, че можеш да обичаш човек, който ти причинява болка ( в случая и физическа и душевна ).Просто си свикнала с него и се стремиш да го приемеш такъв какъвто е - само и само да не останеш без него.
Мисля, че няма смисъл да си губиш времето с него.Ако не сега то след месец, година, две ... ще ти омръзне от всичко това и ще му кажеш "Довиждане".Така че - зарежи го, намери човек, които да те цени докато сте заедно, а не такъв който ще те оцени след като сте БИЛИ заедно!(както мисля че ще стане с приятеля ти - ще го зарежеш и ще съжалява за всичко).
Една връзка не трябва да тъпче постоянно на едно място, трябва й развитие.Дали ще се развива в положителна или в отрицателна посока зависи от 2те страни.
Като чета какво си написала...вашта не се развива в нито една от двете страни...нито е към края си, нито имате добро бъдеще заедно...така че пак ще ти кажа - Зарежи го!!!Ще го преодолееш, не е това най-голямата трудност с която ще се сблъскаш, така че... ;) Успех!
P.S. и без повече обиди, шамари и сълзички!Никой не го заслужава :smt006