PDA

View Full Version : OBI4AM GO . . . NO... DOSTOINSTVOTO MI

06-24-2007, 07:11
zdraveite mnogo sam obarkana vqrno e 4e sama trqabva da re6a no iskam saveti i ot vas zna4i problema e sledniq.V4era se skarahme mnogo gadno s priqtelq mi toi vyrve6e predi mene se edno ne se poznavame i sled tova vidqh 4e ne se obra6ta dori da me vidi kade sam i az trygnah da drugata strana apak toi trygnal sled men i kat doide me blysna da vyrvq s nego vlqzah me v kolata i mi vika 4e sam bila bokluk da sa maham ot kolata i az vikam ok i tryvam da izlizam pak oi ne ma puska...sled tova po4na mnogo da me obijda i az go naredih malko no po edno vreme ne se sdyrjah i go udarih i toi me udari apak predi mi be6e kazal 4e dokato me obi4a ne moje da me udari.........posle mi vika 4e vyob6te ne mu e pukalo za mene i taka natataka kaza mi da ne reva pisnalo mu ot sceni i az mu kazah 4e nego 6te go boli pove4e i da ne mi izliza s tiq nomera......sled 20 min obidi vikove udari toi po4na da me pregry6ta i da mi vika da ne pla4a....... i kaza kakvoto re6a tova 6te e ..i sled 1 4as mu kazah 4e e po dobre da ne sme zaedno,i toi se razplaka kaza 4e ne moje bez men i nz kakvo da pravq az naistina go obi4am mnoogo ot 1 god i 3 meseca sme zaedno no ot druga strana ne me obijda za 1-vi pyt...i ve4e nz kato mu kazah 4e e po dobre da se razdelim toi kaza 4e 6te se hvyrli i t.n. POMOGNETE VI MOL VI nemoga da spra da pla4aaa NZ KAKVO DA PRAVQ

mechtaq_za_teb
06-24-2007, 07:16
Vijte se i pogovorete na 4 o4i.Izqsnete se kakvi sa vi problemite i dali shte mojete da se spravite s tqh.Spored men e vazmojno neshtata da se opravqt,no trqbvat usiliq i ot dvete strani.Dai mu 2-ri shans.

koalka
06-24-2007, 07:19
Не знам дали лъже или се заблуждава, но определено това, което ти е казал, като се е разплакал не е истина.Не можеш така да унижаваш някой и после с ръка на сърцето да кажеш, че го обичаш... [-X
Помисли си много добре дали си заслужава да си с такъв човек, защото явно ти с него не си щастлива.Може да сте от не малко време заедно, но по-добре без него, отколкото обиди и унижения. :wink:

`Death`Whore``
Любовта е хубаво нещо, но когато са замесени обиди и насилие, бягай надалеч.

hoseto_
такива простаци много ги мразя. Ударил те е и ти все още си с него???препоръчвам ти колкото и да го обичаш да не се занимаваш повече с него. такива идиоти никога не се променят

06-24-2007, 07:20
mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4am

mechtaq_za_teb
06-24-2007, 07:22
mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4amMnogo shansove :shock: I toi gi e propilqval?Zna4i ne ocenqva tova koeto ima...i veroqtno shte go oceni sled kato go zagubi(kakto stava vinagi).Ostavi go.

koalka
06-24-2007, 07:23
Обичай го, хубаво, но после не знам защо се оплакваш като си готова да търпиш такова нещо...

06-24-2007, 07:26
OFFF MNOGO GO OBI4AM SAMO KATO SI POMISLQ 4E NQMA DA SAM S NEGO ME BOLI......syrceto mi se kysa.........az predi 30 min mu pratih sms 4e 6te izlezem no nemoga ve4e da mu prostq.......mislih si da go ostaq da postrada i sled 3 dena da mu zvanna no neznam....predniq pat pak mi se moli6e s sylzi na o4i i kaza 4e nqma da se povtori........naisitna i az sam netyrpima no za6to pak da me obijda taka

06-24-2007, 07:27
Обичай го, хубаво, но после не знам защо се оплакваш като си готова да търпиш такова нещо...

Dosega s koeto i mom4e da sam bila predi nikoga ne sam tyrpqla,no nego go obi4am da ne mislite 4e mi e mnogo hubavo i az si imam dostoinstvo no sam gotovq da go potyp4a zaraadi lubovta mi nz nz nz iskam da umra

koalka
06-24-2007, 07:28
Обичаш го, разбирам те, но ти е писнало.В един момент просто ще усетиш, че няма да можеш да продължиш тази връзка и сама ще я приключиш.
Колкото и да го обичаш не позволявай да те унижава и да се държи така с теб.Просто не заслужава да е с теб и не заслужава тая любов, която му даваш.

hoseto_
06-24-2007, 07:30
както казах такива идиоти никога не се променят колкото и шансове да имат

06-24-2007, 07:34
Tova e 4e nikoga nemi e izneverqval i mnoogo pyti mi e dokazal 4e me obi4a moje i da prevyrta ot hapovete koito vzima nz no pak i az sam golqm inat i vse trqabva da stane na moita ako pak probvam da se promenq? :smt017

koalka
06-24-2007, 07:36
Защо ти трябва да се променяш?Сигурна ли си, че прпоблема е в теб?
Просто не знам как търпиш обидите и униженията.Повярвай ми, аз адски много обичам приятеля ми, не мога без него, но ако направи такова нещо няма да види може би, ако не се промени и не видя промяната.
Това си е твоя живот, ти избираш как да го живееш и какво съответно да търпиш.

06-24-2007, 07:39
Защо ти трябва да се променяш?Сигурна ли си, че прпоблема е в теб?
Просто не знам как търпиш обидите и униженията.Повярвай ми, аз адски много обичам приятеля ми, не мога без него, но ако направи такова нещо няма да види може би, ако не се промени и не видя промяната.
Това си е твоя живот, ти избираш как да го живееш и какво съответно да търпиш.

Dano da ne ti se nalaga da razbere6 kakvo e no ako naistina go obi4a6 si gurna sam 4e 6te mu prosti6.Iaz predi razsyjdavah taka no sega se uverqvam 4e sam gre6ala

hoseto_
06-24-2007, 07:44
явно си си решила да си си снего независимо какво прави той. Предполагам че никой от форума не може да те разубеди. Както казва баща ми: "Живота си е твой, прави каквото искаш. Но ако направиш нещо обратно на това което съм те посъветвал и сгрешиш, не идвай да ми ревеш"

06-24-2007, 08:21
macko spokoino :) i pri men ima takiva raboti . nie se karame i az po4vam da ubijdam i kato udarq i toi mi otvra6ta ,ina4e nikoga nqma da go napravi parvi. obujava me ama ne e i normalno az da go udrqm kolkoto si iskam a toi da sedi kato putka . predpolagam 4e i pri teb e taka :) ve4e ako te udari parvi e drygo ne6to, a obidite te se zabravqt golqma rabota kato ti e kazal bokluk , nie sme se psuvali i pak sme adski 6tastlivi i se obi4ame 3 godini . spoko macka ako se obi4ate badete zaedno prosto gledaite da ne stava prekaleno 4esto :)uspeh

06-24-2007, 08:54
macko spokoino :) i pri men ima takiva raboti . nie se karame i az po4vam da ubijdam i kato udarq i toi mi otvra6ta ,ina4e nikoga nqma da go napravi parvi. obujava me ama ne e i normalno az da go udrqm kolkoto si iskam a toi da sedi kato p***a . predpolagam 4e i pri teb e taka :) ve4e ako te udari parvi e drygo ne6to, a obidite te se zabravqt golqma rabota kato ti e kazal bokluk , nie sme se psuvali i pak sme adski 6tastlivi i se obi4ame 3 godini . spoko macka ako se obi4ate badete zaedno prosto gledaite da ne stava prekaleno 4esto :)uspeh

sqka6 to4no tova o4akvah da pro4eta........ vyprosa e 4e mnogo ot davna si gu udrqm dori bez da me e obidil i toi nikoga ne me e udaril no ve4e nz za koi pyt go udrqm udari me po silno po kylkata apak po liceto me udari leki4ko zarazlika ot men no nz nz ssq mi zvanna i kaza 4e ako iskam da izlezem nqma da me nasilva az sam znaela mn. dobre 4e toi iska vsi4ko da si e po staromu i da ne se razdelqme .....

slavito007
06-24-2007, 09:10
КОмпетентно мнение не мога да дам,но всеки заслужава 2ри шанс.Може и да има проблем с нервите,аз познавам един от моя клас дето с приятелката си си викат и той я обижда и я удря,ама след час-два се целуват,прегръщат и т.н.Ако много го обичаш ,вземете да си поговорите насаме надъълго и нашироко и му обясни,че така няма да можеш да живееш с него,и или да се промени или окончателно да скъсате.

MaLkO_bIjU
06-24-2007, 09:22
4e e zle s nervite-zle e! 4e e prostak-prostak e!ama 6tom kazva6 4e go obi4a6 nqma nikuv smisal da ti govorim 6toto polza nqma da ima.no ako produljava taka rano ili kuso 6e ti pisne.a ti i toi na kolko ste?

06-24-2007, 09:26
4e e zle s nervite-zle e! 4e e prostak-prostak e!ama 6tom kazva6 4e go obi4a6 nqma nikuv smisal da ti govorim 6toto polza nqma da ima.no ako produljava taka rano ili kuso 6e ti pisne.a ti i toi na kolko ste?

az sam na 18 a toi na 20

Alerta
06-24-2007, 09:38
Аааа...
'ще се самоубия бла бла'...
Тия номера и баба ги знае. Ударил те е един път, ако се върнеш ще те удари и втори!
Така, че колкото и да го обичаш не се връщай. НИКОГА НЕ ПОСТАВЯЙ ЕДНО МОМЧЕ НАД ДОСТОЙНСТВОТО СИ!

Котарана
06-24-2007, 10:47
Щом искаш да си с него, щом го обичаш и може да понасяш обидите му бъди с него. Дано не съжаляваш по-нататък, защото такива хора не се променят, той винаги ще бъде такъв, а не се знае дали няма да ти писне от такива сцени и обиди.Времето ще покаже.

FiRe_LaDy
06-24-2007, 10:50
Kolkoto i da go obichash ne mislq,che zaslujavash da tyrpish ubidite mu.Znam,che ti e trudno,no trqbva da rshish dali iskash da prodyljavate taka.Ti sama kaza,che i drug pyt se e sluchvalo tova a efekt nqma.Zamisli se struva li si?A i myjkite sylzi ....
I vse pak pogovori s nego seriozno!

VerryBerry
06-24-2007, 11:06
az nqma6e da go tarpq-otrqzva6 go,kak si pozvolqva?!ne se zanimavai pove4e

06-24-2007, 19:49
Бе я го разкарай тоя боклук мъж които удря жена за нищо не става
Аз лично бих умрял но никога не бих ударил жена.
Как може да го търпиш да те обижда и да те удря.Но явно любовта е сляпа и това показва че явно го обичаш но ме съмнява да е и от двете страни по добре си дръж на достойнството и го зарежи тоя :smt011

Zealot
06-24-2007, 23:02
бий му шута!той не те заслужава.Иначе не те разбирам , той те смазва и психически и физически а ти тичаш след него и му се молиш,и на следващия ден го търсиш.Забелязъл съм че има такава психична форма в много момичета като тебе,аз я наричам мазохизъм.Предполагам че в началото на връзката ти си показала слабост и слабия си характер пред него и той се е възползвал от ситуацията(казъл си е "Тая е зле и ми се връзва,затова ще си правя каквото си искам.).Предполагам че ще ти е трудно да го забравиш като скъсате,обаче сама си си причинила тази болка...И се опитай да се промениш защото това няма да е трудно да се повтори във някоя друга от следващите ти връзки... успех!

BAYO
06-25-2007, 01:55
Мога мно неща да пиша, ма понеже съм ги писал по 100 пъти сигурно вече, ш' я давам на кратко... та:

1 - кфото и да си лафиме тука, ти си си набила чивийте кфо да правиш

2 - може те бие, може те псува , ма любовта е сляпа и глупостта я води за ръка.

3-то и последно ; оправяй се, не си малка !!

06-26-2007, 14:14
Horata sa si kazali "Osaznava6 cennosta na ne6o 4ak kogato go zagybi6".Kaji mu 4e ne iska6 da bade6 s nego dokato ne se promeni.Pi6ete si 4atete si da ne ti e tolkova trudno aama ne se i doblijavai do nego.Tfa e moq savet ;)

MoHuTo
06-26-2007, 14:27
mnogo 6ansove sam mu davala i vse sy6toto,no go obi4amMnogo shansove :shock: I toi gi e propilqval?Zna4i ne ocenqva tova koeto ima...i veroqtno shte go oceni sled kato go zagubi(kakto stava vinagi).Ostavi go.

sladi4ka_qni4ka
06-26-2007, 16:25
mmm 6tom ne te obijda za purvi put napravo kusai s nego ne te zaslujava kak moje d ate udrq.... :x

BeBsItO
06-26-2007, 17:00
a moje li da te pitam za6to se skarahte ,za6toto ti namira6 vina v nego...no ako si si zaslujila obidite i 6amara. i az da sam mom4e i da gledam gaDJETO MI S nekvi dr mom4eta...ala bala i az da sam napraila taka. no ako ti ne si vinovna,naistina toi nqma nikakvo pravo da te udrq. :smt011 ako mi se slu4i nqkoga bih dala 2 ri 6ans a povtori li se ........prosto az sam do tuka

your_fantasy
06-26-2007, 20:43
такива простаци много ги мразя. Ударил те е и ти все още си с него???препоръчвам ти колкото и да го обичаш да не се занимаваш повече с него. такива идиоти никога не се променят

Ne bix mogla da produlja s 1 4ovek ako me e ydaril i to ne edin put, kakto i ako me obijda po tozi na4in.

SpOrTs_GiRl
06-26-2007, 20:46
Говорете сериозно. Кажи му, че искаш да си с него и че го обичаш много, но той трябва да спре да се държи така с теб.

SaYoNaRa
06-27-2007, 00:04
Били са интересни тея година и три месеца

BAYO
06-27-2007, 00:11
Нали ? Хуу беше ма до там си беше ... еми такъв е филма, чат пат се повтаря даже :!:

rali4ka91
06-27-2007, 16:17
Мдаа това са тъпите комплексирани мъже, които си мислят че жената до тях е като предмет....когато са ядосани могат да я удрят да викат,а после 'се едно нищо не е станало и 'се едно тя ще забрави.......Той няма да се промени!Хората са казали неслучайно : "Вълкът козината си мени, но нрава не" ... колкото и пъти да ти обещава, че ще се промени, и да плаче, да се моли да останеш при него - после е пак същото, нали?!?!
Никой човек не заслужава да го обиждат, удрят и тормозят...не вярвам, че го обичаш, не вярвам, че можеш да обичаш човек, който ти причинява болка ( в случая и физическа и душевна ).Просто си свикнала с него и се стремиш да го приемеш такъв какъвто е - само и само да не останеш без него.
Мисля, че няма смисъл да си губиш времето с него.Ако не сега то след месец, година, две ... ще ти омръзне от всичко това и ще му кажеш "Довиждане".Така че - зарежи го, намери човек, които да те цени докато сте заедно, а не такъв който ще те оцени след като сте БИЛИ заедно!(както мисля че ще стане с приятеля ти - ще го зарежеш и ще съжалява за всичко).
Една връзка не трябва да тъпче постоянно на едно място, трябва й развитие.Дали ще се развива в положителна или в отрицателна посока зависи от 2те страни.
Като чета какво си написала...вашта не се развива в нито една от двете страни...нито е към края си, нито имате добро бъдеще заедно...така че пак ще ти кажа - Зарежи го!!!Ще го преодолееш, не е това най-голямата трудност с която ще се сблъскаш, така че... ;) Успех!
P.S. и без повече обиди, шамари и сълзички!Никой не го заслужава :smt006