PDA

View Full Version : Глупачка ........

KuKlAaaaaa
06-24-2007, 15:51
Незнам какво да правя ..... ще разкажа това за което искам да ми помогнете ... по вазможно кратък начин .... с приятеля ми (бившия ) се познаваме вече около 1 година и получи се така че се влубихме и началото на тая годино спдоелих това с него и тои ми каза че има чувства към мен .... привикнахме толкова силно един към друг че се обикнахме до такава степен че денонощно си пращахме смс като не сме заедну и така .... около февруари преди 14 значи 12-13 всичко взе да се разваля .... м/у нас се получаваха конфликти тъи като тои ме ревнува много нз защо ....... казах му че не мога да му помогна с това ...... трябва просто да ми вярвя ...... сдобрихме се след време тои решил да ме провери представил се за негов познат и взе да ме разпитва с времето разбрах че е бил тои ...... казах му че щом иска да премахне конфликтите трябва да спре с това , защото е наистина много гадно ... всичко се оправи ... минахапак седмици и всичко започна отначало ... до момента в които тои вече изгуби контрол на мярката м/у любовта и ревноста ......... сподели ми че не харесва външноста си дадох му възмоножно наи - добрия кураж че това не е вярно ... мина време и тои престана с тая мания че е грозен но това с ревноста си остана .... аз по цял ден плачех и ми беше мъчно защото исках момчето от първите дни а тои се беше превърнал в нещо лошо ..... един ден написа смс че не иска повече да ме вижда и че бил се целувал с друго момиче .... водих разговори с него по цели часове но нищо не помага после разбрах че е ходил с някакво момиче ....... с времето спрях да го търся , защото се отказах , че мога да променя нещата и всичко вървеше спокоино до като един в които тои ми писа радвам се че си ме забравила искам да знаеш че винаги ще те обичам и това беше ........ аз си вдъхнах надежда ушким всичко се орпави но .... но тези дни съм сигурно че има нещо , защото го усещам ..... хора боли ме .... :( дали гузен не гонен бяга или какво е ....

VerryBerry
06-24-2007, 15:54
otkaji se,priqtelqt ti i sam neznae kakvo iska..ne se vra6tai ako te potarsi [-X

A_JoLiE
06-24-2007, 16:07
Spored men nqma kfo da strada6 po nego. Jivei si jivota i ako te iska ne se vra6tai 6toto toi nito te zaslujava, a i ne znae kfo iska :) .... Jivei si jivota spokoino :) ... I kakto obi4am da kazvam :

DON'T WORRY, BE HAPPY!!! 8)

gazarka
06-24-2007, 16:29
spored men e lape koeto neznae kakvo iska-sledovatelno prosto go zareji

Leksi23
06-24-2007, 16:30
няма смисъл да се опитаваш. Това неговото си е точно гузен негонен бяга. По-добре се отдалечи от него, както винаги казвам, "времето лекува всичко". :smt006

KuKlAaaaaa
06-24-2007, 19:26
чувствам се точно като глупачка ....... това момче наистина нз вече дали знае какво иска ](*,)

BebeTooOoo
06-24-2007, 19:50
Всичко това ми е доста познато.Всички тези караници и спорове до никъде не водят или само до едно - влошаване на отношенията.Факт е , че той ходи с друга , а не с теб.Това неможеш по никакъв начин да го промениш.Единственото , което можеш да направиш е да го забравиш.Има толкова други момчета.Просто не го мисли. :wink:

SpOrTs_GiRl
06-24-2007, 19:55
ако още се обичате и двамата.. можете да започнете на чисто... но си помисли дали си струва, защото ако той е същия.. и отново се започне с тая ревност.. обаче той иска да ти покаже, че още те обича много силно с тоя смс.. и че чувствата му са много силни.. незнам... помисли си.. :(

vvs_go
06-24-2007, 21:00
imam vryzki v edna ludnica ako iska6 da go pratim toq

BAYO
06-25-2007, 02:33
Пали мотора и тфа е... неа смисъл се занимаваш с .. днеска искам зайче, утре байче ... и такиа ... ае вънка с куфарите и тва е. Ш' си намериш друг бе, те найш ли колко са много а? :wink:

KuKlAa
06-25-2007, 14:43
абе това за гузен не гонен бяга се оказа верно .... не смятам че с това момче може всичко да се подобри ... по - добре сега да ме боли от колкото след време да е още по - силно ......

koalka
06-25-2007, 16:53
Тези неща, които е говорил не ми звучат много правдободобни.Ходил е с друга, пък теб никога няма да те забрави и винаги ще те обича...

sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 16:56
Momi4e... toi ne te zaslujava,ostavi go 6tom se e celuvam s drygo momi4e i e hodil dokato vie ste hodili...prosot go zabravi nameri si nqkoi dryg

hoseto_
06-25-2007, 18:23
абе това за гузен не гонен бяга се оказа верно .... не смятам че с това момче може всичко да се подобри ... по - добре сега да ме боли от колкото след време да е още по - силно ......

ко напрай пак бре. усещам че кат са прибера пак ще играя ролята на посреник :D ако не греша за ника де

KuKlAaaaaaaaa
06-25-2007, 19:07

ко напрай пак бре. усещам че кат са прибера пак ще играя ролята на посреник :D ако не греша за ника де
струва ми се , че се обърка ..... :)
а относно момчето еми какво да кажа .....има си отешителки така , че трябва да си го отешават аз не съм момиче , което е за самотни моменти

djuki
06-25-2007, 19:12
Горе главата и давай напред !

KuKLAaaaaa
06-26-2007, 09:06
Горе главата и давай напред !
благодаря за поткрепата и укоражаването

lovers
06-26-2007, 10:00
ако още се обичате и двамата.. можете да започнете на чисто... но си помисли дали си струва, защото ако той е същия.. и отново се започне с тая ревност.. обаче той иска да ти покаже, че още те обича много силно с тоя смс.. и че чувствата му са много силни.. незнам... помисли си.. :(Do nqkade e taka,suglasna sum,no ne smqtam che SMS-a moje da razkrie kolko silni sa chuvstvata mu kum teb!Pomisli dobre predi da sburkash otnovo,toi sam neznae kakvo iska,a i shtom e hodil s dugo momiche kakvo ti garantira che nqma da go povtori pak!Vulku kozinata si meni,no nrava ne!HuBaVo Si PoMisLi! :roll: