View Full Version : kuf e 6ansa da vlezna vuv 2-ra angliiska
spiderka
06-24-2007, 19:32
kolkoto i da vi e stanalo banalno ve4e s tiq izpiti molq kajete ako imate priblizitelni predpolojeniq dali s bal ,koito se vurti okolo 31-32(naprimer)
6te moga da vlqza vuv 2 angliiska i kuf e 6ansa da vlqza tam
ProstoAz
06-24-2007, 19:57
Преди 3 години влязох с бал 32.75 там! Не помня какъв беше обаче минималният...някъде м/у 31 и 32 трябва да е бил.
Тази година обаче изпитите са различни, оценките също и...нищо не се знае!
Като завършил любимата гимназия преди скромната 1 годинка, мога да препоръчам 1: За бога хора, не купувайте - поне не и ако си мислиш че 2АЕГ има нещо общо с елитна гимназия и искаш да научиш нещо - особено пък англйски.
*happy bunny*
06-25-2007, 07:17
дам и аз съм чувала лоши неща за 2 АЕГ...миналата година имах 1 приятел, който влезна с бал 29.5 което е супер нисък бал, сега обаче изпитите са различни и незнам...А ти откъде си знаеш бала ебати като 1ния изпит е сега?!
Мисля че ще влезнеш, не се безпокои. Но и аз мисля, че училището не е кой знае какво. Според мен почти няма разлика със СОУ-тата.
Sigurno 6e ima6 6ans :wink:
Абсолютно влизаш (с такъв бал и при този тест по математика...)
А защо точно в това "елитно" училище искаш да влезеш? То си е квартално...
Абсолютно влизаш (с такъв бал и при този тест по математика...)
А защо точно в това "елитно" училище искаш да влезеш? То си е квартално...
mi prosto mislq 4e kato vsi4ki si mislqt 4e 1 angliiska e po-dobra ot 2 -nqma takova ne6to plus tva ve4e 4ak tolkva elitni daskala v sofiq nema :|
Хм имаш шанс миналата година влязох с 32.250 което си е малко и бях на едно от последните места.(но ме приеха още на първо класиране). И все пак балът всяка година е различен ; ).
А относно коментарите на останалите ще кажа че определено не е квартално училище и е много по добре във всяко отношение от 45то примерно... което си е чисто квартално училище ^^
И спрете да сравнявате първа и втора английска и двете си имат предимства и недостатъци (като всяко училище впрочем) ясно е че всеки ще си защити неговото. Но недейте да мислите че първа е по добра от втора щото е в центъра а втора като не е значи е квартално училище =;
Eh... 2aeg si e qko daskalo be....
10 klas zavur6vam taq godina i... moga da vi kaja 4e si e qk kupon!!! Be... nz spored men 6te vleze6!!! Trqbva da se prigotvi6 oba4e 4e daskalite ne sa koi znae kolko predrazpolojeni i... men specialno mn obi4at da me precakvat :(
A kolkoto do elita.... q mi kajete mili horica 1 elitno u-6te v sf be!!!! Az za 1va angliiska kvi ne6ta sum slu6ala.... ne 6tete i da znaete......
Aide skupa do dogodina ;) Dano se zapoznaem vse pak ;)
Seducti0n
06-29-2007, 05:15
Хм имаш шанс миналата година влязох с 32.250 което си е малко и бях на едно от последните места.(но ме приеха още на първо класиране). И все пак балът всяка година е различен ; ).
А относно коментарите на останалите ще кажа че определено не е квартално училище и е много по добре във всяко отношение от 45то примерно... което си е чисто квартално училище ^^
И спрете да сравнявате първа и втора английска и двете си имат предимства и недостатъци (като всяко училище впрочем) ясно е че всеки ще си защити неговото. Но недейте да мислите че първа е по добра от втора щото е в центъра а втора като не е значи е квартално училище =;-Какво против имаш 45-то училище,та нали са в една сграда с 2-ра АЕ и двете са квартални училища,но какво от това.Имам доста познати осмокласнициот английската, и те почти не учеха тази година,може би нагоре положението е по-различно като те затрупат с многото предмети.Аз също учих уж в ,,елитно,,училище в центърра на София цял първи клас,но се окоза,че истината е съвсем друга,затова се преместих. :D А до авторката на темата-предполагам,че ще влезеш с този бал,ако не от първо от второ класиране поне,айде успех. :wink:
Абсолютно нищо против 45то и аз съм учила там. Точно за това си позволявам да го коментирам щото знам какво е било там и какво е във втора английска ^^ И нз кой какво е учил това си зависи от учителите и от самия ученик аз лично съм доволна от себе си и от училището ; )
Да не е офф: успех на авторката ^^
Никой не знае какви ще са оценките, най - малкото заради резултатите на другите, но и заради това, че тъпото министерство ще си оценява както си иска...Може да ти стигне и даже да си първа по успех, а може и да влезеш в някое не толкова "елитно" училище...засега никой (май) не знае
spiderka
07-01-2007, 13:32
eee mili4ki blagodarq vi za uspehite koito mi pojelavate i 6e gledam da se zapoznaq s vas ako moga
Значи вчера проверих за бала и се оказа, че миналата година е бил малко над 31, и понеже тази година се очаква баловете да са по-ниски, имаш голям шанс да влезеш :D