PDA

View Full Version : Moderated:Гърдите ли са най-важни?

06-25-2007, 06:55
Искам да попитам и то по-специално момчетата цицити ли са най-важни за вас ! Дразня се защото винаги като си говоря с някое момче погледа му винаги минава от там! Аз попринцип имам малки гърди но не мога да разбера дали това за момчетата е толкова важно!

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата!

sexito0
06-25-2007, 07:03
Аз съм момиче и немога да знам какво мислят момчетата но едва ли всички мислят за най важни гърдите и големината им! Някой са така много ясно но не всички! Незнам дали съм ти помогхала с отговора си но се надявам! То може и да не си разбрала де ! Аз така го оплетох че .... :D :D :D

06-25-2007, 07:58
ne mi se vqrva,no ne znam vseki s interesite si...
az li4no imam edin priqtel s koito kato si govorim i se tam me gleda i koi znae kvo si misli:taq sa ako q hvana :smt005 :smt005 polu4ava se mn gadno..

machoka
06-25-2007, 08:18
Май само мен от цялата мъжка част на човечеството ме дразнят много -> големите гърди.. :?

има ми нещо сигурно :)

shizzle
06-25-2007, 08:37
Повечето момчета гледат в гърдите, следвайки един древен инстинкт - да следят това, което мърда. Ние сме създадени ловци, момичета, разберете, естествено е да гледаме онуй що се движи. А и като си сложите едно деколте до пъпа, не ни помагате много.

Не съм цицоман (подкрепям колегата Verminaard, че дупето е МНОГО по-важно ^^) и 90% от случаите, в които съм погледнал гърди е било, защото са мърдали в полезрението.

И, да, и мен ме дразнят големите гърди, по принцип. Ама в същото време ми е любопитно. Пробвал съм само до D, а тук има една дама DD, която с малко алкохол предварително мога да преглътна :twisted: :twisted: :twisted:

П.П. 1800 мнения! WOOT!

VerryBerry
06-25-2007, 08:51
zavisi ot teloslojenieto..moje da e s golemi gardi i dupe kato izterzana pitka..moje i obratnoto..vs s vkusa si...

love_girls
06-25-2007, 08:52
Никога не са ми били приоритетни. И аз подкрепям мнението, че дупето повече ме впечатлява :)
А това , че те гледа в гърдите , не се притеснявай, само трябва да те радва понеже ти ги харесва ;)
:smt006

FelisDirus
06-25-2007, 08:57
Не съм момче, но пък ще си кажа! :mrgreen:

Аз съм цицоманка. Много ми харесват големи стегнати гърди, преливащи от сутиена! Вече съм споменавала, но пак ще отблежа, че имам една съученичка, която има точно такива.
Еми, не мога да отлепя поглед от деколтето й. То е радост за окото!
:smt112

bulgarche
06-25-2007, 09:09
Не е от особена важност

macka123
06-25-2007, 09:21
не мисля че е най важно за момчетата , но все пак вярно е , че като сме с някво деколте те прост го пражят несъзнателно.по същия начин , по който примерно ако пред теб ти се нагъзи момче с хубав задник няма ли да го гледаш??

06-25-2007, 09:44
тоя въпрос при жените с циците дали са достатъчно голями е точно като при мъжете с оная работа - няма значение

RADO_PITBULLA
06-25-2007, 09:54
Не съм момче, но пък ще си кажа! :mrgreen:

Аз съм цицоманка. Много ми харесват големи стегнати гърди, преливащи от сутиена! Вече съм споменавала, но пак ще отблежа, че имам една съученичка, която има точно такива.
Еми, не мога да отлепя поглед от деколтето й. То е радост за окото!
:smt112
evala macko i men takiva me kefqt i stegnati dupeta i ste nomer 1 :P :P :!: :idea:

06-25-2007, 11:17
Дайте рецепта за ПО ГОЛЕМИ гърдир моля ви O:) (освен селикона :wink: )

koalka
06-25-2007, 11:19
Не мисля, че са най-важни за тях.Даже доста момчета харесват по-малките гърди. :wink:

slavito007
06-25-2007, 11:32
Ами значи да ти кажа когато разговарям с момиче може ида погледна възможностите й,но в никакъв случай това не е най-важното.Те просто могат да допълнят.И огромни цици,с извинение,не е най-красивото нещо,което човек може да види .

killer_machine
06-25-2007, 18:44
Не са най-важни но не може да си като момче, това е недопустимо за един мъж...

Гост Гостов
06-25-2007, 18:44
Ето как ги подреждам аз по ранг от долу нагоре (от най-кофти до най-добри):

1. Дебела с малки цици (the worse)

2. Дебела с големи цици

3. Слаба с малки цици

4. Слаба с големи цици (the best)

Това е само лично мнение. не искам да засегна никого

06-25-2007, 18:45
Лично за мен е мн важна косата, обичам дълга и права коса.Като гледам някое момиче в гръб винаги 1рво косата ми прави впечатление и после оглеждам по на юг!
А за грърдите че са мн красиви и че могат да ти пилат мозъка по цял ден нема спор!Както казваше Джоуи от "Приятели" - "Как може да правите нещо друго освен да си гледаде деколтето?!"
И аз съм се хващал понякога че съм се загледал по некое деколте, просто несъзнателно и дори без да искам и си мисла че е напълно нормално! Природа кво да се прави?:)

cnvrs44
06-25-2007, 19:36
Не не са естествено най-важното и да имаш малки гърди пак можеш да имаш излъчване и да нямаш големи гърди не е проблем,не това търси един мъж в една жена,пък и лично аз не обичам големи гърди,средни са най-добре. :roll:

`Death`Whore``
06-25-2007, 19:38
Жена съм, но когато има гърди пред мен, ги гледам. Без сутиен е ясно, че са гадни, но когато са стегнати с цицодържач и има деколте...са приятни.

Sam90
06-25-2007, 19:51
Ами не са най-важното...част са от цялостния пакет :) Важна част ;) Женските гърди трябва да са красиви, което не значи непременно огромни, напротив - много често прекалено големите вече стават грозна гледка..

killer_machine
06-25-2007, 19:54
Ами не са най-важното...част са от цялостния пакет :) Важна част ;) Женските гърди трябва да са красиви, което не значи непременно огромни, напротив - много често прекалено големите вече стават грозна гледка..
Правилно :D

06-26-2007, 13:56
Искам да попитам и то по-специално момчетата цицити ли са най-важни за вас ! Дразня се защото винаги като си говоря с някое момче погледа му винаги минава от там! Аз попринцип имам малки гърди но не мога да разбера дали това за момчетата е толкова важно!

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата!

НЕ, много ясно!
поне за мен много по-важни са размерите на срамните устни, на клитора
и цвета на очите...
изобщо всеки си има право да има или да няма вкус, това, 4е има много цицомани не значи, че всички са такива! :smt005

06-26-2007, 16:03
Дайте рецепта за ПО ГОЛЕМИ гърдир моля ви O:) (освен селикона :wink: )

еми няма май....поне аз не знам :wink:

MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-26-2007, 16:12
Ми гърдите не са чак дотам важни но на момчетата им е вродено първият им поглед да минава оттам дори да не са цицомани :-D

NorenRed
06-26-2007, 17:14
Не мисля, че най-важното са циците. Това, че често поглеждаме доста често там си е чисто и просто подсъзнателно, не зависи от нас, инстинк, вродено ни е. За големината на бюста няма какво да кажа, то си е строго индивидулано какви харесваш. Според мен (явно и според доста други) дупето е по-важно, защото мисля, че по това си личи колко едно момиче държи на себеси, защото при тях това в областта, която най-трудно се потдържа във форма (както при нас мускулите в областта на корема).

shizzle
06-26-2007, 17:30
(както при нас мускулите в областта на корема).

Те пък на мен са ми най-лесни ;) Може би защото съм си слабичък поначало, но там само на секс съм изкарвал теракота.. 8)

PerfectStrang3r
06-27-2007, 16:08
За мен са най - важни. Обичам стегнати и оформени гърди.. обичам ии големи.. важно как седят на даденото момиче.. :)

06-28-2007, 07:14
е мноо ясно аз ако говора с някоя мадама с някое добре стегнато бюстие не мое да не погледна даже някой пат си даржа главата по нагоре щото то напрао не се трае като магнит те влечат деба

а относно рецептата:
БОЗААААААААААААААААА

MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-28-2007, 07:20
(както при нас мускулите в областта на корема).

Те пък на мен са ми най-лесни ;) Може би защото съм си слабичък поначало, но там само на секс съм изкарвал теракота.. 8)

Между другото тва е най ефикасния начин да си направиш пресата :P дори коремните преси не помагат толкова :)

Devian
06-28-2007, 07:24
То от коремните преси не може да направиш плочки за нищо на света [-X . Трябва и други опражнения. Иначе по темата според мен циците не са най-важното ;) ама понеже са най-напред у жената първо тях забелязваме. :roll:

rosu
06-28-2007, 07:28
При повечето момчета е вярно, но има маааалки изключения :D

fire_magic
06-28-2007, 07:39

Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата!
da razbira se,cicki galenki :-D

~*~*~
06-30-2007, 17:24
pove4eto mo \:D/ m4eta koito poznavam mislqt samo za golemi gurdi ako momi4eto e s po malki gurdi dori i da e krasivo ne go poglejdam no za men tva ne e problem.. :wink:

06-30-2007, 19:30
pove4eto mo \:D/ m4eta koito poznavam mislqt samo za golemi gurdi ako momi4eto e s po malki gurdi dori i da e krasivo ne go poglejdam no za men tva ne e problem.. :wink:

Защото и ти си момче ли?

Levane
06-30-2007, 19:42
Поне за мен гърдите не са най-важните ;)

lo_flo
06-30-2007, 20:22
Съдейки по гаджето си- не са най-важните!Имам 1 метър цици,а ръцете му са се на дупето ми!Тъй че е в-с на вкус

06-30-2007, 21:13
стига да е слаба и красива ми да има стегнато тяло отива малки цици....Извинете гаджето ми има колкото Наоми Кембъл,а ако сте гледали голи снимки на Наоми Кембъл ...тя има доста малки гърди....но за мен е никакво значение.

fNatiC
06-30-2007, 21:16
Да сте чували лафа за мишената... :)
Гърдите са като дарц - а десятката е зърното...
Всеки се цели в десятката... прицелваш се и стреляш :twisted:

06-30-2007, 21:44
ne razbira se 4e ne sa nai-vajnoto tapo e ot cqloto tqlo na edno momi4e da gleda6 samo dva izrastaka :roll:

hip Hop Mace
06-30-2007, 21:52
Бившият ми приятел беше на 19 години,неговата бивша приятелка е колкото него и съм виждала на снимки че е доста надарена,аз съм на 15 и за сега гърдите ми не са кой знае колко големи но него стршно много го кефиха дори съм го питала защо и тои ми каза че формата им била много хубава и не знам си кво....искам да кажа че глемината не е от значение,пък и дори да са малки и не добре оформени ако някое момчето обича приятелката си ,не мисля че тва ще е от голямо значение за него