PDA

View Full Version : Moderated:как да се запозная с нея ?

bbfg
06-25-2007, 12:57
Здравейте. Ами момче съм и се кефя на едно момиче с една годинка по голямо от мен. Проблема е че сме се виждали само 1н път и не сме се запознали, но тя ми хвърляше едни такива закачливи погледи :) Наскоро се засякохме няколко пъти из центъра на града и пак тя ми хвърляше погледи, като се обърна да я видя - тя продължаваше да ме гледа. Искам да ви помоля за идеи как да се запозная с нея ? Не мислите, че съм задръстен коч :mrgreen: просто в такива ситуации незнам кво да правя и за това вие ако можете помогнете.

Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
т. 7 от Правилника!

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-25-2007, 13:31
emi otivash pri neq usmihvash se i .. po4vash.. :) est`purvo tam zdrasti ala bala .. posle pitash q kak se kazva.. :) ako tq e zainterasovana shte vidish 4e razgovora shte potrugne :P

H y p e r
06-25-2007, 13:32
Няма друго освен да я спреш и да и кажеш, че ти е направила огромно впечатление, като за начало каниш на едно кафе, ако не се самозалъгваш, от написаното си мисля че ще се съгласи

Личен опит - на едно море също като теб бях хвърлил око на една девойка, кафе, плаж, дискотека, указа се невероятно просто същество

sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 17:15
Otivash pri neq i se zapoznavash nqma dryg na4in xaxa

bbfg
06-25-2007, 20:17
Нещо по така истимарско може ли да кажете като идея :) Иначе ви благодаря :)

FiRe_LaDy
06-25-2007, 20:22
Mi ne se opitvai da bydesh mnogo originalen,che da ne zemesh da sa izlojish nakraq.Prosto otidi i se zapoznai s neq .... pokani q na kafe i taka ...

sasha_90
06-25-2007, 20:31
Следващият път когато я видиш и кажи:"здр може ли да се запознаем..." и тей.
Дано стане. :-D

BebeTooOoo
06-25-2007, 20:45
Еми лесно е.Другият път като се засечете , отиди при нея и я попитай дали иска да се запознаете и оттам как се казваш ала бала...абе разговорът ще потръгне.Важното е да не се притесняваш , защото на повечето момчета доста им личи това , а може и без него все пак...Айде успех :wink:

Vladokaaa
06-25-2007, 21:30
Слушаий сега 10 г приятелчеее отиваш при нея и и казваш здравей мило другарчее може ли да се запознаеме и толкоса аре бннббб