View Full Version : Mn SuM ObUrKaNa
small_kiss
06-25-2007, 16:44
Mn sum oburkana i napravo nz.Xaresah si edno mom4e ot moeto daskalo stra6no mnogo i se poznavam s negoviq nai-dobur priqtel i go nakarah da popita tova mom4e dali me haresva i toi se suglasi.Otgovorut na mom4eto be6e 4e me haresva,no stra6no mn se kefi na nqkoe dr momi4e pak ot na6eto daskalo.Stana mi super gadno togava.No az go haresvam i imame zaedno fizkultura.Prez chasa toi postoqnno me gleda nqkakvo takova super stranno i sus vseki izminal den vse pove4e mi haresva,kakvo da pravq,toi vse pak haresva dr momi4e,puk i men nespira da gleda nqkakvo takova interesno,mn iskam da go spe4elq,no neiskam da igraq rolqta na drygoto momi4e,puk i toi si pada golqmo playboy4e,napravo nz,mn sum oburkana :cry:
sladi4ka_qni4ka
06-25-2007, 16:45
Toi ne e kazal 4e haresva drygo momi4e,a 4e prosto se kefi na drygo momi4e.... Vpe4atli go nqkak i go nakarai na tebe da se kefi a ne na drygata
Това друго момиче разваля цялата картинка...Но няма как, явно той и нея харесва.Флиртувайте, показвай му, че го харесваш, излезте и така.Дано нещата станат, но реши дали е проблем за теб, че си харесва и другата, защото при евентуална връзка това може да се окаже голяма пречка.
mechtaq_za_teb
06-25-2007, 16:50
Sled kato te haresva tova opredeleno e dobre za teb.Mojesh da go spe4elish :-D Otidi pri nego,kogato imate zaedno 4as ili pyk kaji na obshtiq vi priqtel da vi zapoznae,govorete si,dryj se milo s nego...probvai da izlezete zaedno. :) Kysmet
Кофти.най-добре отиди и поговори с него-Например в някой час по фиэическо-отиваш и говорите.чруэ посредници работата никога не е 100% чиста...!Може пък и да иэлеэе нещо ,просто имай едно на ум и раэбира се ,ако иэлеэе нещо не му се давай много бърэо :-D !
small_kiss
06-25-2007, 16:55
Mi to nie se poznavame,dori edin put v stola v daskaloto,az si stoqx nastrani,za6toto 4akah edni fr-ki da si kupqt ne6to i toi be6e do men i me gleda6e v o4ite i be6e super blizo do men i az go zagovorih i mu vikam kakvo pravi6 toi vika mi dobre sum,vika ti nqma li da qde6 i takiva ob6ti prikazki,no sled tova ne si govorim
Говорете си по-често.Това има значение.Така се опознавате по-добре.