06-25-2007, 18:06
E кажете ,не е ли най-гадния късмет тфа!?!
преди2 години започнах да харесвам едно мом4е... спрях даго харесвам преди 5-6 месеца... то така ине ме хареса и понежевсе ссе заблуждавах и се влачех след него, той започнада ме обижда...
Имаше право за това, че съм грозна..не се заблуждавам за това, защотосъмдебела, аносът ми е крив :smt013
След това всичко се оправи за няколко месеца.
After that по химия ме заплаши,че че оставам на поправка ...учих здраво (27/7) и накраяя имах 4ка.
После майка ми разбра, че не съм ходила 2 месеца на курс по АЕ.
Държа ми дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъълга лекция.
Наще не ми дават да се запиша в училището в което искам, но това нямаше да е особена пречка, (защото всъщност незнам какво искам)ако не ми го повтаряха НЕПРЕКЪСНАТО!
Нямам гадже, и също така имам чувството че на никой не му поука за мен.
Не съм излизала с приятели от 18ти... защото всички ме зарязаха
Като гледам някой филм ми става тъжно, защото никое момче не ме харесва.
За капак на всичко, ще кажете, че аз съм си виновна, за това, че не изглеждам добре... прави сте!
Ама аз вече тренирам всеки ден ...лошото е,че всеки се опитвада ме провали всяка секунда с всичко с каквото може!
Как да се измъкна от този омагйосан кръг? :?
преди2 години започнах да харесвам едно мом4е... спрях даго харесвам преди 5-6 месеца... то така ине ме хареса и понежевсе ссе заблуждавах и се влачех след него, той започнада ме обижда...
Имаше право за това, че съм грозна..не се заблуждавам за това, защотосъмдебела, аносът ми е крив :smt013
След това всичко се оправи за няколко месеца.
After that по химия ме заплаши,че че оставам на поправка ...учих здраво (27/7) и накраяя имах 4ка.
После майка ми разбра, че не съм ходила 2 месеца на курс по АЕ.
Държа ми дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъълга лекция.
Наще не ми дават да се запиша в училището в което искам, но това нямаше да е особена пречка, (защото всъщност незнам какво искам)ако не ми го повтаряха НЕПРЕКЪСНАТО!
Нямам гадже, и също така имам чувството че на никой не му поука за мен.
Не съм излизала с приятели от 18ти... защото всички ме зарязаха
Като гледам някой филм ми става тъжно, защото никое момче не ме харесва.
За капак на всичко, ще кажете, че аз съм си виновна, за това, че не изглеждам добре... прави сте!
Ама аз вече тренирам всеки ден ...лошото е,че всеки се опитвада ме провали всяка секунда с всичко с каквото може!
Как да се измъкна от този омагйосан кръг? :?