PDA

View Full Version : uh..pak se depreseirah ... ;(

06-25-2007, 18:06
E кажете ,не е ли най-гадния късмет тфа!?!
преди2 години започнах да харесвам едно мом4е... спрях даго харесвам преди 5-6 месеца... то така ине ме хареса и понежевсе ссе заблуждавах и се влачех след него, той започнада ме обижда...
Имаше право за това, че съм грозна..не се заблуждавам за това, защотосъмдебела, аносът ми е крив :smt013
След това всичко се оправи за няколко месеца.
After that по химия ме заплаши,че че оставам на поправка ...учих здраво (27/7) и накраяя имах 4ка.
После майка ми разбра, че не съм ходила 2 месеца на курс по АЕ.
Държа ми дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъълга лекция.
Наще не ми дават да се запиша в училището в което искам, но това нямаше да е особена пречка, (защото всъщност незнам какво искам)ако не ми го повтаряха НЕПРЕКЪСНАТО!
Нямам гадже, и също така имам чувството че на никой не му поука за мен.
Не съм излизала с приятели от 18ти... защото всички ме зарязаха
Като гледам някой филм ми става тъжно, защото никое момче не ме харесва.
За капак на всичко, ще кажете, че аз съм си виновна, за това, че не изглеждам добре... прави сте!
Ама аз вече тренирам всеки ден ...лошото е,че всеки се опитвада ме провали всяка секунда с всичко с каквото може!
Как да се измъкна от този омагйосан кръг? :?

INLOVE_f
06-25-2007, 18:49
Всеки сам гради живота си - ако си мислиш че си обречена така и ще бъде!
А що се отнася до момчетата - не си мисли, че ти трябват (сори момчета) не са ти жизнено необходими - нали дишаш и се храниш и сама - всичко с времето си! Spox :-D

djuki
06-25-2007, 18:59
За това как изглеждаш грижи се за себе си това прави голяма впечетление . Но въпреки това трябва да наблягаш и много на ученето все пак едно умно момиче е много по готино . А за това че не си излизала с фр ами и аз не съм от 16ти ама кво не съм умряла . Лято е вече и всеки си имам някаква работа или е заминал на някъде нормално е ако ти се излиза потърси някои и излез не чакай някой да те търси !А до момчетата всеки има кофти моменти , ходих с някой късате страдаш дни и нощи и после тръгваш с друг горе главата

06-25-2007, 19:03
ponqkoga i az se 4uvstvam taka i znam kakvo e!4estno kaszano i sega mi e malko 6a6avo,no nqma zna4enie!no ti spokoino!6to se otnasq do u4ili6teto ti samata se zamisli kakvo iska6 i pogovori s va6te!taka te 6te osaznaqt,4e ve4e si po zrqla i vaob6te 6te postigne6 pove4e!a pak otnosno priqteli i mom4eta-ne vqvam da si tolko grozna,kolkoto kazvaq6, a i mi se struva6 dobrai i priqtna!a koito ne ocenqva tova e tapak i trqbva da si dovolna,4e si se ottar1vala ot takiva idioti!sig sam,4e 6te nameri6,mom4e koeto istinski te obi4a i verni priqteli!a prez tova vreme navaksai s u4eneto i v bade6te 6te ti e mn po lesno!kasmet! :D

06-25-2007, 19:03
ponqkoga i az se 4uvstvam taka i znam kakvo e!4estno kaszano i sega mi e malko 6a6avo,no nqma zna4enie!no ti spokoino!6to se otnasq do u4ili6teto ti samata se zamisli kakvo iska6 i pogovori s va6te!taka te 6te osaznaqt,4e ve4e si po zrqla i vaob6te 6te postigne6 pove4e!a pak otnosno priqteli i mom4eta-ne vqvam da si tolko grozna,kolkoto kazvaq6, a i mi se struva6 dobrai i priqtna!a koito ne ocenqva tova e tapak i trqbva da si dovolna,4e si se ottar1vala ot takiva idioti!sig sam,4e 6te nameri6,mom4e koeto istinski te obi4a i verni priqteli!a prez tova vreme navaksai s u4eneto i v bade6te 6te ti e mn po lesno!kasmet! :D

06-25-2007, 19:10
E кажете ,не е ли най-гадния късмет тфа!?!
преди2 години започнах да харесвам едно мом4е... спрях даго харесвам преди 5-6 месеца... то така ине ме хареса и понежевсе ссе заблуждавах и се влачех след него, той започнада ме обижда...
Имаше право за това, че съм грозна..не се заблуждавам за това, защотосъмдебела, аносът ми е крив :smt013
След това всичко се оправи за няколко месеца.
After that по химия ме заплаши,че че оставам на поправка ...учих здраво (27/7) и накраяя имах 4ка.
После майка ми разбра, че не съм ходила 2 месеца на курс по АЕ.
Държа ми дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ ъъълга лекция.
Наще не ми дават да се запиша в училището в което искам, но това нямаше да е особена пречка, (защото всъщност незнам какво искам)ако не ми го повтаряха НЕПРЕКЪСНАТО!
Нямам гадже, и също така имам чувството че на никой не му поука за мен.
Не съм излизала с приятели от 18ти... защото всички ме зарязаха
Като гледам някой филм ми става тъжно, защото никое момче не ме харесва.
За капак на всичко, ще кажете, че аз съм си виновна, за това, че не изглеждам добре... прави сте!
Ама аз вече тренирам всеки ден ...лошото е,че всеки се опитвада ме провали всяка секунда с всичко с каквото може!
Как да се измъкна от този омагйосан кръг? :?

и аз имах много проблеми с килограмите и други неща, но мога да кажа, че успях да се изправя на крака, въпреки всички. Ако искаш едно рамо за подкрепа- можеш да ми пишеш на скайп: typshop