Влез

View Full Version : vapros za penisa

speh
06-25-2007, 18:50
Za6to na nqkoi maje penisa im se vijda glavi4kata a na drugi ne.Mnogo mi e interesno bihte li i kazali

killer_machine
06-25-2007, 18:57
Нещо не разбрах въпроса

vvs_go
06-25-2007, 19:02
zna4i ne znam dali si mom4e ili momi4e no 6te se opitam da obqsnq nai qsno zna4i penisa ima prepucium(kojna pokrivka) na glavi4kata tq moje da se izdyrpva i po tozi na4in da se ogoli penisyt. Nqkoi myje bivat obrqzvani po higienni ili religiozni pri4ini- tova ozna4ava premahvane na prepuciuma.

06-25-2007, 19:29
zna4i ne znam dali si mom4e ili momi4e no 6te se opitam da obqsnq nai qsno zna4i penisa ima prepucium(kojna pokrivka) na glavi4kata tq moje da se izdyrpva i po tozi na4in da se ogoli penisyt. Nqkoi myje bivat obrqzvani po higienni ili religiozni pri4ini- tova ozna4ava premahvane na prepuciuma.

to4no za tova prikazvam , ta zna4i nqkoi si q mahat kojata 6to e po dobra higiena.A tq moje li da se hne sama ili tova stava sas hirurg ?

Jeuelle
06-25-2007, 19:55

to4no za tova prikazvam , ta zna4i nqkoi si q mahat kojata 6to e po dobra higiena.A tq moje li da se hne sama ili tova stava sas hirurg ?
Трябва ти хирургична намеса.

shizzle
06-26-2007, 08:33

Обикновено кожичката може да се смъква и главичката се заголва. Няма нужда да се реже каквото и да е. При някои момчета става по-лесно, при други - по-трудно. Обикновено зависи от количеството секс и мастурбиране, през което са минали.