View Full Version : vapros za penisa
Za6to na nqkoi maje penisa im se vijda glavi4kata a na drugi ne.Mnogo mi e interesno bihte li i kazali
killer_machine
06-25-2007, 18:57
Нещо не разбрах въпроса
zna4i ne znam dali si mom4e ili momi4e no 6te se opitam da obqsnq nai qsno zna4i penisa ima prepucium(kojna pokrivka) na glavi4kata tq moje da se izdyrpva i po tozi na4in da se ogoli penisyt. Nqkoi myje bivat obrqzvani po higienni ili religiozni pri4ini- tova ozna4ava premahvane na prepuciuma.
zna4i ne znam dali si mom4e ili momi4e no 6te se opitam da obqsnq nai qsno zna4i penisa ima prepucium(kojna pokrivka) na glavi4kata tq moje da se izdyrpva i po tozi na4in da se ogoli penisyt. Nqkoi myje bivat obrqzvani po higienni ili religiozni pri4ini- tova ozna4ava premahvane na prepuciuma.
to4no za tova prikazvam , ta zna4i nqkoi si q mahat kojata 6to e po dobra higiena.A tq moje li da se hne sama ili tova stava sas hirurg ?
to4no za tova prikazvam , ta zna4i nqkoi si q mahat kojata 6to e po dobra higiena.A tq moje li da se hne sama ili tova stava sas hirurg ?
Трябва ти хирургична намеса.
Обикновено кожичката може да се смъква и главичката се заголва. Няма нужда да се реже каквото и да е. При някои момчета става по-лесно, при други - по-трудно. Обикновено зависи от количеството секс и мастурбиране, през което са минали.