View Full Version : Moderated:има ли как да разбера дали тя има симпатий към мен
В момента се опитвам да зарибя едно момиченце , ама преди да деиствам по сериозно има ли как да разбера дали тя има симпатий или е загубена кауза ?!!?
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
т.7 от Правилата на форума!
Vladokaaa
06-25-2007, 21:27
Еми незнам както си прецениш поразпитай ако имаш мекой познат покрай нея да ти даде инфо....
sexy_for_you
06-25-2007, 21:41
Еми незнам както си прецениш поразпитай ако имаш мекой познат покрай нея да ти даде инфо....
да,тва наистина е вариант.ако пък не става,просто поговори с нея,покани я на кафе и то ще си проличи.ако пък е много срамежлива,кажи и кво изпитваш.опитай.нищо не губиш.поне ще узнаеш истината
Dutchman
06-25-2007, 23:08
Какво ще пита за нея ако я харесваш отиваш и веднага се запознаваш ... "Здрасти, май не се познаваме , еди кой си ... ще ми откажеш ли да те поканя на кефанце да науча повече за теб" т.н да не обяснявам как се почва раззговор не си малоумен ще се справиш ... бтв да не те е срам от никой не отиваш да заговаряш момче да излезнеш с него ... така ,че и да ти откажe и да приеме живот е 50/50 ... успех ...
~Dutchman~
Погледи, усмивка, някакви намеци.
MuJleH4eTo
06-26-2007, 13:12
Не пречи да опиташ и без да знаЕш нещо... Може да нЕ е забелязала, че ти имаш симпатий към теб и тя да те смята за "изгубена кауза" 8)
Трябва да я питаш лично така е най-сигорно. Иначе винаги ще се съмняваш.
За протокола :) Аз се запознах с нея ся в Skype си пишем на кафенце сме се уговорили и за плаж , ще разбера дали има симпатий :) Благодаря ви =;
sladi4ka_qni4ka
06-26-2007, 16:10
Emi mojesh da nakarash nqkoi tvoq priqtel da razpita neinite priqtelii ii taka....
Ili napravo ti q pitai
има един доста стар и изтъркан номер, но също така върши и идеална работа. Номера с протягането. Това че ще сте на плаж е идеално за момента. просто като си до нея уж се прозяваш, протягаш си ръцете и с едната леко я прегръщаш. веднага ще разбереш дали изпитава някакви чувства. има вероятност да си отнесеш шамар :-D , но...