View Full Version : Здравословно ли е да правя секс при 42 градуса?
Много ми е притеснено, защото днес ми е деня за секс, а прогнозите не са никак оптимистични. При 42 градуса температура на въздуха, препоръчват да няма физическо натоварване и т-н защото можело да ти се пръсне сърцето. Все пак се ли отнася това към секса и ако да в каква степен? Благодаря!
MiSs_MaRiHuAnKa
06-26-2007, 06:23
Щом си имаш такъв ден - честито! :-D
Е, все ще си намерите място, където е хладно. Сега няма да хукнете да се ... чукате/любите/плющите/правите секс ( :lol: ) насред топлиците. Намерте си някоя стая с климатик и почвайте. Пък чак да ти се прАсне, извинете, прЪсне сърцето не може. Хората са го казали за някой ненормалник, който ще хукне да бяга или да тренира точно в най-високите температури, недай Боже... [-o<
Така че няма за какво да се притесняваш, отивайте и си... вършете работата :-D
key_of_hell
06-26-2007, 06:28
Den za sex???Az si mislqh 4e vsi4ki dni sa takiva (izkliu4enie pravqt edni tam 5-6 dena)!!!Kak da e!
Az si pravq sex i ne mi puka ako umra pone 6te sum umrqla 6tastliva!
да, да като Иван Вазов тоя поета
silver_angel
06-26-2007, 07:15
tva za vazov sa pulni gluposti spored mene ... ama pone ima koi da se vruzva ..
bulgarche
06-26-2007, 07:15
Случвало ми се е секс на по-топличко място...е няма такова потене :) Де да знам...не ми харесва :) На 42 градуса предпочитам да съм заровен някъде.
`Death`Whore``
06-26-2007, 07:16
Сексът в общия случай е едно от най-здравословните неща. :)
Емии жега ... ще се попотите малко ... ама пък чак да мрете ...
:shock: ... Споко само ще се попотите повечко
А да се поизпотите понякога е много приятно :wink:
Освен, ако не си баба или дядо на 80 години с два прекарани инфаркта и на три виагри, за да го вдигнеш не мисля, че има опасност да ти се пръсне сърцето :lol: Пък и вие няма да го правите на полето под слънцето.... нали? :roll:
П.П. Днес в каквото настроение се събудих, ако ми беше тук приятелката, не при 42, ами и при 60 градуса щях да го направя...
т. 11 от правилата на форума.