.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Тихуана
    Guest

Здравословно ли е да правя секс при 42 градуса?

Много ми е притеснено, защото днес ми е деня за секс, а прогнозите не са никак оптимистични. При 42 градуса температура на въздуха, препоръчват да няма физическо натоварване и т-н защото можело да ти се пръсне сърцето. Все пак се ли отнася това към секса и ако да в каква степен? Благодаря!

Щом си имаш такъв ден - честито!
    Е, все ще си намерите място, където е хладно. Сега няма да хукнете да се ... чукате/любите/плющите/правите секс ( ) насред топлиците. Намерте си някоя стая с климатик и почвайте. Пък чак да ти се прАсне, извинете, прЪсне сърцето не може. Хората са го казали за някой ненормалник, който ще хукне да бяга или да тренира точно в най-високите температури, недай Боже... [-o<
    Така че няма за какво да се притесняваш, отивайте и си... вършете работата

Guest

Den za sex???Az si mislqh 4e vsi4ki dni sa takiva (izkliu4enie pravqt edni tam 5-6 dena)!!!Kak da e!
    Az si pravq sex i ne mi puka ako umra pone 6te sum umrqla 6tastliva!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Guest
    да, да като Иван Вазов тоя поета

tva za vazov sa pulni gluposti spored mene ... ama pone ima koi da se vruzva ..

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Случвало ми се е секс на по-топличко място...е няма такова потене Де да знам...не ми харесва На 42 градуса предпочитам да съм заровен някъде.

Сексът в общия случай е едно от най-здравословните неща.

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    Емии жега ... ще се попотите малко ... ама пък чак да мрете ...

Град
    in ur dreams
    ... Споко само ще се попотите повечко

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    А да се поизпотите понякога е много приятно

Голям фен
    Освен, ако не си баба или дядо на 80 години с два прекарани инфаркта и на три виагри, за да го вдигнеш не мисля, че има опасност да ти се пръсне сърцето Пък и вие няма да го правите на полето под слънцето.... нали?
    П.П. Днес в каквото настроение се събудих, ако ми беше тук приятелката, не при 42, ами и при 60 градуса щях да го направя...

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата на форума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си