View Full Version : правите ли секс след плажа?
детелина светлина
06-26-2007, 06:20
напечени от слънцето и с разлика от банския, заличавате ли я нея на солариом или са праскате така?
Пача, кефиш ме ква си куха :!:
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
silver_angel
06-26-2007, 07:10
#-o #-o #-o [-X [-X [-X =; =; =;
bulgarche
06-26-2007, 07:13
Не ми пречи
Пхахах ... че кфо общо има тена със секса? :shock:
Scandalous_lady
06-26-2007, 07:41
Разликите от банския не са приятни но няма как не ми пречат да правя секс 8)
elenkaaa
06-26-2007, 10:46
Mi momi4e zatova se pe4i gola nqma da imash problemi.. !!! ](*,) ](*,) ](*,)
Защо пък да са неприятни? Нямам нищо против, малко бяла мека кожичка отдолу :twisted: А и проблем със секса след плаж имам само един - много ми е горещо. Тялото ми акумулира слънчевата топлина и след плаж два дена съм като радиатор. Дори и след обичайния студен душ пак съм така. Ама и аз съм едно циганче обикновено - мога да си спя на плажа без притеснения, че ще изгоря.
Guderian
06-26-2007, 14:03
напечени от слънцето и с разлика от банския, заличавате ли я нея на солариом или са праскате така?Да си тъп не е лесно :lol:
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
krem4et0
06-26-2007, 14:19
Миналата година като се върнах от море имах огромна разлика в тена, ама това хич не ми е пречило да правя секс. моя сега се е понапекъл от работа на вън и има разлики, ама не ми пречи. даже контрастът е секси :P
alkobalko
06-26-2007, 14:21
Разликите не са проблем.
FelisDirus
06-26-2007, 14:34
Защо пък да са неприятни? Нямам нищо против, малко бяла мека кожичка отдолу :twisted: А и проблем със секса след плаж имам само един - много ми е горещо. Тялото ми акумулира слънчевата топлина и след плаж два дена съм като радиатор. Дори и след обичайния студен душ пак съм така. Ама и аз съм едно циганче обикновено - мога да си спя на плажа без притеснения, че ще изгоря.
И при мен е така. С гордост мога да кажа, че никога не съм почервенявала и горяла от слънце.
Иначе на море се пека без горнище. Дразни ме фактът, че, когато сложа по деколтирана блуза, разликата личи.
Иначе дупето ми е бяло и никога не ме е бъркало при секс. :mrgreen:
kotetyyy
06-26-2007, 15:03
Разликите не са ми проблем
Иначе дупето ми е бяло и никога не ме е бъркало при секс. :mrgreen:
Досега не съм чул мъж от бяло дупе да бяга ^^
Пхахах ... че кфо общо има тена със секса? :shock:
:smt006
Няма да ви ограмотявам относно предимствата на истинския плаж пред текстилния.
Това е начин на мислене.
Естетически по-издържани (според мен) са телата без разлика... затова от малък правя така: в началото на лятото ходя САМО на нормален плаж, лично за мен е по-спокойно и приятно, най-вече заради отсъствието на скандални неприятни семейства с деца, които си позволяват повече от необходимото и пречат на мен и околните... След като понатрупам тен след 5-7 бани, вече си позволявам да ходя на басейн или плаж с приятелите си, които не възприемат голотата така либерално... По този начин всички са доволни, а аз не се червя пред мадамките си, а имам равномерен тен.