- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- правите ли секс след плажа?
напечени от слънцето и с разлика от банския, заличавате ли я нея на солариом или са праскате така?
Пача, кефиш ме ква си куха
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
Разликите от банския не са приятни но няма как не ми пречат да правя секс![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Mi momi4e zatova se pe4i gola nqma da imash problemi.. !!!![]()
![]()
![]()
Защо пък да са неприятни? Нямам нищо против, малко бяла мека кожичка отдолуПървоначално написано от Scandalous_lady
А и проблем със секса след плаж имам само един - много ми е горещо. Тялото ми акумулира слънчевата топлина и след плаж два дена съм като радиатор. Дори и след обичайния студен душ пак съм така. Ама и аз съм едно циганче обикновено - мога да си спя на плажа без притеснения, че ще изгоря.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Да си тъп не е лесноПървоначално написано от детелина светлина
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
Миналата година като се върнах от море имах огромна разлика в тена, ама това хич не ми е пречило да правя секс. моя сега се е понапекъл от работа на вън и има разлики, ама не ми пречи. даже контрастът е секси :P
Разликите не са проблем.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от shizzle
И при мен е така. С гордост мога да кажа, че никога не съм почервенявала и горяла от слънце.
Иначе на море се пека без горнище. Дразни ме фактът, че, когато сложа по деколтирана блуза, разликата личи.
Иначе дупето ми е бяло и никога не ме е бъркало при секс.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Разликите не са ми проблем
Досега не съм чул мъж от бяло дупе да бяга ^^Първоначално написано от _Cuddly_
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Няма да ви ограмотявам относно предимствата на истинския плаж пред текстилния.
Това е начин на мислене.
Естетически по-издържани (според мен) са телата без разлика... затова от малък правя така: в началото на лятото ходя САМО на нормален плаж, лично за мен е по-спокойно и приятно, най-вече заради отсъствието на скандални неприятни семейства с деца, които си позволяват повече от необходимото и пречат на мен и околните... След като понатрупам тен след 5-7 бани, вече си позволявам да ходя на басейн или плаж с приятелите си, които не възприемат голотата така либерално... По този начин всички са доволни, а аз не се червя пред мадамките си, а имам равномерен тен.