View Full Version : Boli li...?
Boli li gi mom4etata kogato spqt s devstveno momi4e? :roll:
по време на секс не но след тва е малко кофти ........
подобно на една бурна вечер .... ама много бурна вечер....
пък хубавото е че поне аз де не мислих за секс 4 5 дена след тва....
killer_machine
06-26-2007, 09:01
Не винаги
A za6to trqbva da gi boli!? :smt014
malky`bebi{P}
06-26-2007, 09:22
Когато и двамата са девствени вероятността момичета да изпита болка е минимална :D Защото когато едно момче е девтствено първият му полов акт трае кратко и да ти кажа..то много не се разбира какво по-точно е станало :wink:
гат си отрезах пенисчето не болеше зад тва едва ли ша боли за квот и да питаш
Зависи колко е тясно момичето, но може да боли доста после
Зависи колко е тясно момичето, но може да боли доста после
da :!:
А ти мъж ли си или какво? Хаайде, стягай се! Няма да те колят! Нея ще я боли повече така или иначе, а тя е момиче!
palomaaa
06-26-2007, 12:58
ako e bez prezarvativ-da
Боли ги мн ясно. Мене примерно яко ме боли главата и корема шот сам гладен, а главата нз от кво.
TORBALAN
06-26-2007, 13:14
зависи колко е тясно моми4ето :wink:
ako e bez prezarvativ-da
Да, бе... Като че ли презерватива пази от притискане...
killer_machine
06-26-2007, 15:14
ako e bez prezarvativ-da
:smt005
`Death`Whore``
06-26-2007, 15:52
Без презерватив боли по-малко.
sladi4ka_qni4ka
06-26-2007, 16:48
mm spored men ne gi boli
`Death`Whore``?!
Едно, не е нравоучително. Сега всички девственици, дето ги е страх, ще тръгнат да го правят без презерватив.
Две - грешно е. Презервативът поне пази главичката от триене в понякога сухите стени на момичето. Да си пробиваш път на голо може да не е най-приятното усещане. А и след секс без презерватив се чувствам много по-"износен", отколкото със.
Без презерватив боли по-малко.
НЕ Е ВЯРНО, с презерватив боли по малко ИМХО< НО
НИКОЙ НЕЗНАЕ ВСЪШНОСТ, защото ако веднъж ВЕ4Е си го направил за първи път с, после и да го направиш без ве4е няма да ти е за пръв път.
отварял съм девственица само веднъж, бях с презерватив и не ме боля.
Нея я боля, ама само в на4алото.
секс без ппрезерватив е опасно по много при4ини, особено при неопитни партньори!
Може би изпитват леко неудобство, когато дефлорират момичето, особено, ако то има по-еластична девствена ципа.Но приятеля ми не го боля, а и той беше девствен. :wink:
girl_in_black
06-26-2007, 18:16
ako e bez prezarvativ-da
И да е с презерватив момчето пак може да го боли.Ако момичето от болки си свива краката(както беше при мен) е възможно момчето после да го наболява известно време
Az bqh mn tqsna penisa mu ne moje6e da vleze :smt005 no i moito fr4e be6e mn vnimatelen i nejen...
Ta mom4enceto se naloji da me otvarq s prasti ili pone da me poraz6iri :smt005 ....No ne se e oplakval posle 4e go e bolqlo
SpOrTs_GiRl
06-28-2007, 13:19
А ти мъж ли си или какво? Хаайде, стягай се! Няма да те колят! Нея ще я боли повече така или иначе, а тя е момиче!
браво пич ! =D>
браво пич ! =D>
ami vasa6tnost sym momi4e,ama mi e interesno za6toto nqkoi mom4eta sa mi kazvali,4e gi bolqlo... :roll:
MaRiNkA_16
06-28-2007, 14:33
Когато и двамата са девствени вероятността момичета да изпита болка е минимална :D Защото когато едно момче е девтствено първият му полов акт трае кратко и да ти кажа..то много не се разбира какво по-точно е станало :wink:
hm ti normalna li si ma .......nqma da razberat kvo stava ti 6toto ne si razbrala li.praveneto na sex ne ozna4ava mom4eto da svur6i i poloviq akt da priklu4i.....a ti na kolko si godini?????