Влез

View Full Version : Moderated:Какво бихте направили за момчето,което обичате?

morski_o4i4ki
06-26-2007, 11:33
Какво бихте направили за момчето,което обичате?На всичко ли сте готови за него?Аз лично заради едно момче,което много обичм и той мене скочих от терасата,защото нашите не ми даваха да излезна.Сега има последици от това скачане,счупих си краката и ме оперираха :( Вече абсурд да ми дадат да се виждам с него!Но само да се оправя аз ще отида при него!

Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
т.7 от Правилника!

sladi4ka_qni4ka
06-26-2007, 11:36
emm to vsi4ko si ima granici.... ne bih napravila suvsem vsi4ko za nqkoe mom4e.Osobenno kato znam 4e mom4etata ne zaslujavat absolutno vsi4ko.

Vladokaaa
06-26-2007, 11:39
хахахахахаххах скочила от терасата омг да бе

BebeTooOoo
06-26-2007, 11:40
Е чак всичко - не.Ако ме накара да се хвърля от некъде - няма да го направя :-D Още по малко като знам , че почти нищо не заслужават.А това което ти си направила - виждаш ли какви последствия има?Счупени крака , забранено ти е да излизаш от вкъщи?Ако не го беше направила...поне можеше да поговориш с родителите ти , да им кажеш , че наистина го обичаш и т.н. Може би тогова нещата щяха да седат по друг начин.

Mainata ti
06-26-2007, 11:46
Като намеря истинската любов, може би ще имам сили да скоча или да си дам живота за този човек, но главно трябва да знам че си заслужава!

cherinka
06-26-2007, 11:57
Аз бих направила нещо, само ако той би го направил за или заради мен!

[B]a[N]D[i]T[k]a
06-26-2007, 11:58
pri men nqma mom4e koeto da obi4am po tozi na4in.. obi4am dvamata mi nai dobri fr.. i za tqh est` 4e davam vsi4ko.. samo deto ediniq .. ](*,) ne 4uvstva sushtoto ... :?

morski_o4i4ki
06-26-2007, 11:58
Те не могат да разберат,че го обичм и никога няма да го приемат.Затова като се оправя отивам при него и така,не ме интересува никой.Съжалявам,че го направих,защото сега трябжа да търпя гипс и т.н. но добре,че сме на 1-вия етаж!!!

Nadelina
06-26-2007, 12:14
mMmmm.. kakvo bih napravila li? Vsichko.. v ramkite na normalnoto i logichnoto obache... Da skocha ot terasata toi samia ne bi mi pozvolil...

koalka
06-26-2007, 12:57
Не ми се е налагало да направя кой знае какво за него.Но ако трябва-ще го направя.Това със скачането от терасата не мисля, че е било нужно и лично аз не бих си рискувала здравето просто заради едната среща.За истинска причина-може.

MuJleH4eTo
06-26-2007, 13:01
Не трябва да правим всичко за който и да Е ... За човек, когото обичам... Ами най-голямото нЕщо е да го заобичаш поВече ;)

FiRe_LaDy
06-26-2007, 13:01
Vsichko?Ne!V nikakyv sluchai.Za momche sym si rqzala venite,krakata .... ne qdqh i sqkvi podobni .... est tova sa gluposti.Veche nishto ne bih napravila za momche,koeto ne me zaslujava i nqma da go oceni,Zashtoto tozi,koito zaslujava da skocha,da se samoubiq ili kakvoto i da bilo za nego - nqma da me nakara da stradam i nqma da se nalaga da go pravq.Taka,che ..... pochti nishto.

sexy_for_you
06-26-2007, 14:50
Всичко,което поиска.Любовта е по-силна от всичко.Бих направила всичко,само за да е щастлив.Той не би поискал нещо твърде ненормално и такова,което би ме наранило.Но все пак всичко,което пожелае :P (дори и от терасата бих скочила) :-D

Sisilota
06-26-2007, 15:13
mMmmm.. kakvo bih napravila li? Vsichko.. v ramkite na normalnoto i logichnoto obache... Da skocha ot terasata toi samia ne bi mi pozvolil...

+1 :-D И моят не би позволил да скоча. По скоро би говорил с родителите ми ако има някакъв проблем, както той самият казва.

tedinkata_
06-26-2007, 16:28
mMmmm.. kakvo bih napravila li? Vsichko.. v ramkite na normalnoto i logichnoto obache... Da skocha ot terasata toi samia ne bi mi pozvolil... ;-)

BeBsItO
06-26-2007, 16:47
si4ko koeto zavisi ot men bih napravila. da se samoobiq nqma,vapreki 4e ponqkoga se zamislqm koe obi4am pove4e jivota si ili nego....no mislq 4e i tva nqma da mi se naloji da sk4am ot nqkade.ina4e pod4ti si4ko bih napravila

sexa_na_kompleksa
06-26-2007, 18:21
Ми почти всичко в границите на разумното :-k че и отгоре :-D

loving_you_
06-26-2007, 18:28
Амиии... Когато става дума за човек, който наистина обичам съм готва на абсолютно всичко...