View Full Version : Лоша тенденция при секса
Guderian
06-26-2007, 13:32
През последните години все повече момичета губят девствеността си по на 13, 14 и 15 г! Това не е нормално! Питам се накъде сме се запътили!? Разбирам на 17-18, но на 13, 14 е непростимо! Какво става с момичетата в България?
Lady_Chocolight
06-26-2007, 13:34
Липса на обич, липса на здрава семейна среда, липса на полова култура, мода, липса и на тояга в някои случаи... =;
Имаше подобна тема, самоче на тема "от колко годишни правите свирки" там е още по плашещ резултата. Аз съм на 22 години и някакси немога да приема 1-о дете да ми прави свирка. Това е гадно и извратено. И вместо да си играят с кукли те се ебат. А какви ще са на по 20 години??? Направо не ми се мисли [-(
През последните години все повече момичета губят девствеността си по на 13, 14 и 15 г! Това не е нормално! Питам се накъде сме се запътили!? Разбирам на 17-18, но на 13, 14 е непростимо! Какво става с момичетата в България?
Кой си ТИ 4е да ги съдиш???
и като е "непростимо" кво като няма да им простиш ТИ??
изобщо къв см. от тая тема???
Кой си ТИ 4е да ги съдиш???
и като е "непростимо" кво като няма да им простиш ТИ??
изобщо къв см. от тая тема???
Ми защото е ръпо някаква малка идиотка която още няма мензис и цици и незнае дали й се ебе или й се пикае да прави секс. Според мен не е правилно.
dasadada
06-26-2007, 13:54
abe q si navrete komuniskoto mislene otzad. Neka prawqt sex shtom im hareswa , a ti da ne si pedofil da si predstawqsh kak dete ti duha , tq nqma da duha na tebe a na vrusnicite si , geitak
хахах а и да духа на врасниците си те нямат спема. И когато 1-о 12 годшно момиче прави свирка на 15 годишно момче си е извратена работа. Плюс това те още не са се развили. Иначе нямаше да има закон за малолетни. Всички щяхме да си се ебем на воля със твоите съоченички.
palomaaa
06-26-2007, 14:03
za6to vsi4ki otvinqvat momi4etata na 13-14 god,4e pavqt sex..?ne e li vinata v "batkovcite",koito im zamaivat glavite i gi karat da pravqt takiva ne6ta....za6to vsi4ki otvinqvat tqx,te sa o6te deca,kakvo razbirat....i mom4etata to4no ot tova se vazpolzvat....spored men trqbva da tarsim vinata v mom4etata ot na6eto pokolenie,otkolkoto v po-malkite momi4eta
mnogo to4no kazano,palomka i az ne bix go kazala po-dobre....pozdravqvam te =D>
Все пак никой не ги кара на сила. Ако беше така то това щеше да е изнасилване. И още нещо. По закон ако 1-о 15 годишно момиче ти направи свирка може да те усъди за педофилия. А какво остава за по-малките ??? ...
palomaaa
06-26-2007, 14:15
eee,da de ama izvinqvai nikoe momi4e nqma da otide pri edno mom4e i da my kaje"dai da ti napravq svirka"(pone spored men)...
е да но все пак тя решава какво да прави сама. Независимо какво и говорят. Тя знае какво е свирка, знае какво е ебане и това е хубаво, но според мен тялото и още не е готово и несъм сигурен че има нужда от секс. Нуждата от секс идва в по-късна възраст. Но щом и харесва да се ебе, нека. Тукмо като стане на 20 години ще е разработена достатачно и на 25-26 вече ще е боклук.
FelisDirus
06-26-2007, 14:23
Ех, едно време и аз се възмущавах...
Тази тема е толкова дъвкана и предъвквана, че няма абсолютно никакъв смисъл от нея, но пък щом ви е интересно... :smt015
palomaaa
06-26-2007, 14:24
ami ako nqma koi da i govori i da q kara,da ne mislki6,4e 6te go napravi...?ako da ve4e sam saglasna s teb
Guderian
06-26-2007, 14:26
eee,da de ama izvinqvai nikoe momi4e nqma da otide pri edno mom4e i da my kaje"dai da ti napravq svirka"(pone spored men)...Ти сигурно на 13 г си се ебала за пръв път :lol: То ти личи по начина по който реагираш :lol:
slavito007
06-26-2007, 14:28
Ама вие не сте ли в крак с модата??Ооо,на 12 се почват свирки,а на 13-14 секс.Щем,не щем такова е положението днес.
Според мене нормалната възраст,или по-точно минималната възраст за започване на полов живот е поне на 17.
em pravi ste...az sam na 14 i sam devstvena no poznavam stra6no mn momi4eta na moqta vazrast koito otdavna sa se ebali 4e i se gordeqt s tva #-o pri4inite pri nqkoi ot tqh sa v semeinata sreda, pri drugi-kompaniqta, treti tarsqt ne6to novo...no nikoq ot tqh spored men ne e gotova za tva a go prai 6tot i e omraznalo drugoto edva li ne :smt011
palomaaa
06-26-2007, 14:32
ne naprotiv,az sa6to sam protiv izgybvaneto na devstvenosta na po-ranna vazrast,samo 4e kakto kazvam,zaradi tova otvinqvam mom4etata,a ne momi4etata.....ina4e kogato az go napravix bqx sigyrna 4e tova e 4oveka s koito naistina iskam da bada i do den dne6en sme si zaedno i mnogo se obi4ame (sega sam na po4ti 18,zna4i kato go napravix,sam bila po4ti na 17)
ОК съгласен съм с теб, но защо винаги ни обвинявате нас момчетата. 1-н мъж е длъжен да се пробва. А това дали ще му "върже" зависи от жената. Незнам как е при по малките, при нас жената решава дали ще прави секс с мъжа, тя знае че тои за това се бори и ще и наговори куб глупости и ще и свали всички звезди само за да спи с нея, и това е ясно. Затова тя решава още от самото начало.
palomaaa
06-26-2007, 14:43
dobre de ti kazva6 dlajen si da probva6 i 4e za tova se bori6...ami togava za6to se vazmy6tavate..?nqmate ygoda xem iskate da ebete po-malkite,xem 6to vi davat,ne bilo normalno....
za6to vsi4ki otvinqvat momi4etata na 13-14 god,4e pavqt sex..?ne e li vinata v "batkovcite",koito im zamaivat glavite i gi karat da pravqt takiva ne6ta....za6to vsi4ki otvinqvat tqx,te sa o6te deca,kakvo razbirat....i mom4etata to4no ot tova se vazpolzvat....spored men trqbva da tarsim vinata v mom4etata ot na6eto pokolenie,otkolkoto v po-malkite momi4eta
Хубаво разъсждаваш, ама поне се научи да пишеш!Пише се "обвиняват", а не "отвиняват"!
Guderian
06-26-2007, 14:46
Хубаво разъсждаваш, ама поне се научи да пишеш!Пише се "обвиняват", а не "отвиняват"!Ти остави това, а виж, че дори и на кирилица не може да пише :smt018
sinful`girl
06-26-2007, 14:55
Целият проблем при 12-13-14 годишните,които на тази възраст почват да въртят свирките и да си разчекват краката е в илюзията,че момчето ги обича. Някакви 17-18-19-20 годишни сдуханяци си хващат такива,защото никое момиче на тяхната възраст не би им пуснала и те се хващат за тези деца като удавник за сламка. А милите момичета само тва и чакат,някой по голям батко,с който ходят "сериозно" от 1 месец и който им казва,че ги обича на 2-та седмица и те кво да правят от "благодарност" си отварят краката!!! Малките им,недоразвити мозъци не разбират,че всъщност тези толкова "яки батковци" само ги използват,за да си начешат крастата и после им показват пътя. До сега не съм забелязала да има двойка,в която и двамата да са на по 12-13-14 години и вече да са правили секс. В почти вси1ки случаи момичето е на толкова,а момчето е поне с 3 години по-голямо. За това не би трябвало да обвиняваме само момичетата,защото те в крайна сметка въобще не осъзнават какво вършат. Мислят си,че сексът е една игра,но далече не само това,сексът изисква отговорности,които деца на тази възраст не могат да поемат !
palomaaa
06-26-2007, 14:56
хах,съжалявам,правописна грешка.......хах,GUDERIAN,много си жалък....до сега се опитваше с какво ли не да се дразниш с мен,ама нещо хич май не ти се получава,че вече и за най-малкото се хващаш,знаеш ли-СТАВАШ СМЕШЕН,тъй,4е по-добре си траи там :smt019
FelisDirus
06-26-2007, 14:57
Целият проблем при 12-13-14 годишните,които на тази възраст почват да въртят свирките и да си разчекват краката е в илюзията,че момчето ги обича. Някакви 17-18-19-20 годишни сдуханяци си хващат такива,защото никое момиче на тяхната възраст не би им пуснала и те се хващат за тези деца като удавник за сламка. А милите момичета само тва и чакат,някой по голям батко,с който ходят "сериозно" от 1 месец и който им казва,че ги обича на 2-та седмица и те кво да правят от "благодарност" си отварят краката!!! Малките им,недоразвити мозъци не разбират,че всъщност тези толкова "яки батковци" само ги използват,за да си начешат крастата и после им показват пътя. До сега не съм забелязала да има двойка,в която и двамата да са на по 12-13-14 години и вече да са правили секс. В почти вси1ки случаи момичето е на толкова,а момчето е поне с 3 години по-голямо. За това не би трябвало да обвиняваме само момичетата,защото те в крайна сметка въобще не осъзнават какво вършат. Мислят си,че сексът е една игра,но далече не само това,сексът изисква отговорности,които деца на тази възраст не могат да поемат !
Съгласна съм! =D>
special_girl_SS
06-26-2007, 15:00
Има много подобни теми и от нито една няма смисъл... И на мен не ми допада некви 12 годишни пикли да се фукат как се ебали с батковци на по 22 и после да задават тъпи въпроси, ама това няма как да се промени. В този ред на мисли мене изобщо не ме засягат тези неща. Ако толкова много мъже се дразнят от малките курвета, просто да не се занимават със тях-не виждам какъв е проблема! Освен това не мисля че това е някаква тенденция, винаги е имало такива момичета, но сега те имат по-голяма възможност да се хвалят с това и по този начин да се изживяват като по-големи.
И аз искам да си кажа мнението-може да казвате ,че темата е изтъркана,но замислете се -проблемът е актуален!!!Нали виждаме всички всеки ден какво става,децата стават все по-разюздани.Няма нищо лошо в секса,това е страшно хубаво нещо,но той не е за малки деца.Но не ги обвинявам ,те не знаят че това не е хубаво за тях,на тях просто явно никой не им е обяснил.Защото и тези млади хора ще станат родители,но на какви деца...Знам,че говоря като някоя стара лелка,но това не е лъжа,това е очевидно,проблемът не трябва да бъде игнориран.
palomaaa
06-26-2007, 15:03
и аз това имах предвит
sexy_for_you
06-26-2007, 15:03
Съгласна съм напълно.
sinful`girl
06-26-2007, 15:08
В този ред на мисли мене изобщо не ме засягат тези неща..
Не може да не те засягат тези неща...ако всички бяхме егоисти и гледахме само нещатата,които нас ни вълнуват до никъде нямаще да стигнем. Най-малкото,че тези момичета трябва да има нещо,което да ги спира да се проебват на 12 години,ако не е нещо друго,то поне да е от морална гледна точка. Трябва да им пука от това какво мисли обществото и това общество трябва да има някакво мнение по въпроса. И мене "силно" ме вълнува факта дали съседчето,дето е на 13 години върти вече свирки,но се замислям,че както е тръгнало,след 10 години дъщеря ми ще трябва да почне на 10 години...нормално ли е тва ??
special_girl_SS
06-26-2007, 15:18
Не може да не те засягат тези неща...ако всички бяхме егоисти и гледахме само нещатата,които нас ни вълнуват до никъде нямаще да стигнем. Най-малкото,че тези момичета трябва да има нещо,което да ги спира да се проебват на 12 години,ако не е нещо друго,то поне да е от морална гледна точка. Трябва да им пука от това какво мисли обществото и това общество трябва да има някакво мнение по въпроса. И мене "силно" ме вълнува факта дали съседчето,дето е на 13 години върти вече свирки,но се замислям,че както е тръгнало,след 10 години дъщеря ми ще трябва да почне на 10 години...нормално ли е тва ??
Не твърдя че е нормално! Но бъди реалистка-мислиш ли че думите ти ще променят нещо?! Не мисля... Вярваш ли че сега едно такова момиченце ще прочете поста ти и ще си каже: "Оо но това което правя аз е лошо :-s " ?!
:smt005 не ме разсмивай! Истината е, че нищо не може да се направи, а и в крайна сметка всеки сам решава за себе си какво ще прави.
sinful`girl
06-26-2007, 15:30
Не твърдя че е нормално! Но бъди реалистка-мислиш ли че думите ти ще променят нещо?! Не мисля... Вярваш ли че сега едно такова момиченце ще прочете поста ти и ще си каже: "Оо но това което правя аз е лошо :-s " ?!
:smt005 не ме разсмивай! Истината е, че нищо не може да се направи, а и в крайна сметка всеки сам решава за себе си какво ще прави.
Естествено,че моите думи няма да променят нищо....но хората са казали "Капка по капка,вир прави" ;) :)
Аз не мога да разбера какво е комунистическото да мислиш,че на 13 не е хубаво да се прави секс?Ами извинявам се,но момичетата почват вече на 12.Аз съм на 14 и още съм девствена,а тука се говори как нямало проблем да правиш секс на 12.Ами аз питам,накъде отива тоя свят в такъв случаи?Какво значи в 5 или 4 клас дори да правиш секс?Може да съм ви старомодна,но на мен ми се сртува наистина недопустимо.
killer_machine
06-26-2007, 15:32
Всеки ще праи секс когат' си иска! :smt018 ТОЧКА ПО ВЪПРОСА!
hahavteen
06-26-2007, 15:44
za6to vsi4ki otvinqvat momi4etata na 13-14 god,4e pavqt sex..?ne e li vinata v "batkovcite",koito im zamaivat glavite i gi karat da pravqt takiva ne6ta....za6to vsi4ki otvinqvat tqx,te sa o6te deca,kakvo razbirat....
Kato sa deca i ni6to ne razbirat kakvo praviat v kompaniata na "batkovci"? :roll: I ne mi obiasniavai 4e momi4e na 13-14 ne znae kakvo e seks i ne e naiasno 4e pove4eto mom4eta na 15-16-17 samo tva iskat. Te sami sa si vinovni ama posle e mn po-lesno da kaje6 "O men me podluga edin batko da legna s nego.Az misleh 4e me obi4a" otkolkoto da si priznae6 4e ti e bilo interesno i sama si iskala da probva6 i samo si tursila podhodia6tia moment. Mom4etata vse pak sa dlujni da se probvat a momi4etata kato sa tolkova tupi da se suglasiat sami sa si vinovni-nikoi ne gi e karal nasila :roll:
Guderian
06-26-2007, 16:04
и аз това имах предвитОт всички тук най-малко ти имаш право да се обаждаш :smt018 Все пак си нямала 17 г когато някой "батко" те е излъгал :lol:
malkoto_sladur4e
06-26-2007, 16:48
Яяя!!!Мн сме си добре даже! :D :D :D
sinful`girl
06-26-2007, 17:05
Яяя!!!Мн сме си добре даже! :D :D :D
И кво гордееш ли се,че на 12-13 те отвориха...... :x ако се хвалиш и гордееш с това,мн лошо :?
Ало, автора, не мога да разбера КАКЪВ ТИ Е ПРОБЛЕМА???
завиждаш ли, що ли?... :-D :-D
"гроздето е кисело" казала лисицата
да не си девствен или да са те преварили някакви пе4ени батковци с моми4ето в което си бил влюбен?
palomaaa
06-26-2007, 17:34
xax,извинявай,ама тоя "батко"дето ме е излъгал,все още си е с мен и си ме обича повече от всичко на света,не веднъж ми го е доказал.....ся че твойто маце ти е теглила шута тва си е твой проблем....вече я разбирам защо :smt019
Естествено, докато има хора с мнение "да правят каквото искат", ще си има и курвелък. Има свобода и свободия. Тъпо е, проява на простащина е. Никой няма да тръгне да те разстрелва, защото си куха лейка, но и не трябва подобно поведение да се стимулира. Затова до 18 си непълнолетен - за да се упражнява контрол над теб от хора, които по-добре знаят какво е правилно за теб. Как интелигентните хора разбират и оправдават подобно ограничение, макар да нямат нужда от него и това да убива толкова много от потенциала им, а лапетиите не могат.
avtora e golqm kompleksar,ko se drazni6 s momi4eto be izrod...?ama i tq ti otvra6ta podobava6to,samo tai =D>
gos7enka
06-26-2007, 19:19
Аз сам на 14 години почти 15 и имам сериозна враска с момче на 18 години от 6 месеца.Все оше сам девствена.Той никога не ме е притискал или нещо подобно.При положение че аз сам малка,но за враската ни е крайно време,аз може и да направя компромис...това според вас прави ли ме курва,комплексарка ... :smt120
Guderian
06-26-2007, 19:22
avtora e golqm kompleksar,ko se drazni6 s momi4eto be izrod...?ama i tq ti otvra6ta podobava6to,samo tai =D>Ако си пред мен ще ти изтръгна вътрешните органи и ще нахраня кучетата с тях :evil:
sinful`girl
06-26-2007, 19:25
Аз сам на 14 години почти 15 и имам сериозна враска с момче на 18 години от 6 месеца.Все оше сам девствена.Той никога не ме е притискал или нещо подобно.При положение че аз сам малка,но за враската ни е крайно време,аз може и да направя компромис...това според вас прави ли ме курва,комплексарка ... :smt120
Не,защото има разлика между тебе и другите момичета,за които става въпрос...Първо си на 15,не си нито 12,нито на 13. Второ имаш приятел от 6 месеца,а 6 месеца не е малко време,разбира се не е и много.За това време приятелят ти трябва да е доказал,че държи на тебе и,че е с тебе не само,за да има къде да го бутне,а очевидно,защото има чувства. И фактът,че те за 6 месеца не те е пришпорвал да спите,го доказва. За това,за момичета в твойто положение не мисля,че някой може да ги нарече курви. Курви са тези,на които само момчето им казва:"Обичам те" и те вече са си отворили краката
palomaaa
06-27-2007, 07:59
sega se zamislix nie koito sme na 17-18-19 godini,se vazmy6tavame za xorata koito sa na 13-14godini i pravqt sex,ami tezi koito sa kam 35-40godini,kakvo li si mislqt za nas....vse pak edno momi4e predi si e gybela devstvenosta v 1ta bra4na no6t i ako tq ne e bila devstvena se e smqtala za mrasna i obez4estena i nikoi ne q e iskal.....prosto vremenata se promenqt i pokoleniqta nadrastvat sebe si,ne mi se misli sled nqkoi dryga godina kakvo 6te stava =;
`Death`Whore``
06-27-2007, 08:03
sega se zamislix nie koito sme na 17-18-19 godini,se vazmy6tavame za xorata koito sa na 13-14godini i pravqt sex,ami tezi koito sa kam 35-40godini,kakvo li si mislqt za nas....vse pak edno momi4e predi si e gybela devstvenosta v 1ta bra4na no6t i ako tq ne e bila devstvena se e smqtala za mrasna i obez4estena i nikoi ne q e iskal.....prosto vremenata se promenqt i pokoleniqta nadrastvat sebe si,ne mi se misli sled nqkoi dryga godina kakvo 6te stava =;
Говориш глупости. Баба ми и дядо ми са правили секс само след сватбата, майка ми на около 19 си е загубила девствеността и доста секс е правила. Не са били толкова задръстени, колкото си мислиш.
krem4et0
06-27-2007, 09:21
Абе не са били. майка ми и баща ми са нобор 54 и до сега сочат с пръст своя съученичка(те са учели в 1 курс), която е правила секс преди да се омъжи. майка ми се е омъжила преди да направи 22, защото е "трябвало" да се омъжи и тогава да прави секс. Все пак не са млади(сигурно твоите розители са под 53 годишни), ама така е било навремето. майка ми знае, че правя секс с приятеля ми и не можела да го асимилира как така ще го правя, а няма да съм омъжена. Ама като й заговоря за брак нещо си сменя позицията. В очите на собствената ми майка аз съм лека жена, защото правя секс с приятеля си, с който съм близо 3 години. а това е едниственият ми сексуален партньор до сега и не мисля да имам друг(поне не скоро). Всеки си има принципи и морал. баба ми се възмущава на това, че ходя на гости на гаджето си и, че той ме целува преди да см се оженили. о, времена-о, нрави!
`Death`Whore``
06-27-2007, 09:26
Твоите родители не са отворени за тези неща и е нормално да са били такива и като млади. Моите са 60-ти набор, не са много млади...баба ми още се сърди на майка ми, че е правила секс преди сватбата, но това са отживелици. Баба ми и дядо ми са били много задръстени, не са И давали да иам повече от 1 рокля дори...но мама е учила в София и не ги е слушала.
sinful`girl
06-27-2007, 10:40
Да,по времето на баба ми дядо ми не са спали с момче преди сватбата и е било лошо,ако някой го направи. После по времето на майка ми това вече не е било така.Майка ми примерно за първи път е спала с момче на 20 години (набор 65 е),така че както виждате нещата се изменят много. Сега е нормално на 17-18 вече да си правил секс. Извинявайте много,ама след 10 години на колко ще е нормално ....на7-8 години ли ? Тва трябва да се спре по някакъв начин,не само защото организмът на 12 годишните не е развит добре,ами и защото по този начин се изграждат някакви морални ценности !!!
Само да кажа, че моите хора са от Варна (имам предвид прародителите) и те и приятелите им не са се оженили девствени. Да, имало е по-затворени хора, които на по 20 не са знаели що е секс, но във Варна я е нямала закостенялостта, за която говорите. Може би защото е бил голям град, на морето, курорт - не знам. Предполагам в София е било същото - все пак, не е било затворено общество - много хора, много "информация", лесно да се покриеш.. :D
Според мен всеки човек трябва да знае кога какво прави...Когато почувстваш че искаш да правиш секс просто да го направиш...е не на 12....но се пак всеки си пати след време... :| :| :| :| :|
SpOrTs_GiRl
06-27-2007, 11:19
Сега общоприетата възраст за правене на секс е 16 год.. найстина мноо малко хора го спазват..
krem4et0
06-27-2007, 12:36
Само да кажа, че моите хора са от Варна (имам предвид прародителите) и те и приятелите им не са се оженили девствени. Да, имало е по-затворени хора, които на по 20 не са знаели що е секс, но във Варна я е нямала закостенялостта, за която говорите. Може би защото е бил голям град, на морето, курорт - не знам. Предполагам в София е било същото - все пак, не е било затворено общество - много хора, много "информация", лесно да се покриеш.. :D
за града си е вярно-нашият е с население 31 хиляди, а преди 30 години е бил и по-малко,защото е нямало Свилоза. Но просто казвам как е било с моите родители и с тяхното обкръжение. Аз изповядвам подобна философия-да правя секс с човек, с който искам да имам бъдеще. Дали ще имм нямам гаранция, но ..........искам :roll:
Гледах няколко поста и разбирам, че повечето от момичетата само не подкрепят идеята, че не трябва да се прави секс в ранна възраст. И си мисля че точно тия които не подкрепят тази идея то точно те са го направили така. Някои може би съжаляват или ще съжаляват някои ден... няма значение. Просто да ви разясня, че по закон да се прави секс с лице под 14 год. възраст е подсъдно. Независимо от това дали то доброволно е правило секс с партньора си или партньора и го е изнасилил. И в друга тама в тоя форум съм го писал, че по големите си хващат по малки момичета защото мъжът избира жената която предварително го е избрала. Така че който си мисли, че момчетата склоняваме момичетата да правят секс е в голяма грешка. Ако си мислите, че е вярно и така е станало точно с вас заблуждавате останалите и самата себе си. Единствения начин да ви склонят да го направите е самите вие да го искате или да ви изнасилят. А почти всички момичета които са го правили не казват това а дори продължават да го правят. Така че човекът си е напълно прав като казва, че момичетата в България са изключително развратни и правят секс за престиж.
sinful`girl
06-27-2007, 13:19
Making`Me`Crazy`boy, първо на мене не ми се е случило това момче да ме прилъже и да си легна с него. При мене си имаше любов и доверие. Извинявай много,ама кажи каква е работата на 20 годишен с 13 годишна ?? Искаш да кажеш,че й се кефи реално и че наистина я обича,та те даже нямат общи теми на разговор.....Казва й така,за да я прилъже да спи с нея,а момичетата понеже са чували,че когато "хората се обичат,правят секс" и веднага пускат!!! Не знам на колко години си,не знам дали си бил с по-малко момиче,но се замисли как вие момчетата омайвате момичетата с хубавите думи и малките понеже не схващат,че всичко е ебавка,се връзват.
darkl1ng
06-27-2007, 13:49
Когато са на 12-13-14, правейки секс децата пропускат други съществени неща,които са им отредени за този период от живота и в тва е проблема...