- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лоша тенденция при секса
През последните години все повече момичета губят девствеността си по на 13, 14 и 15 г! Това не е нормално! Питам се накъде сме се запътили!? Разбирам на 17-18, но на 13, 14 е непростимо! Какво става с момичетата в България?
Липса на обич, липса на здрава семейна среда, липса на полова култура, мода, липса и на тояга в някои случаи...![]()
Имаше подобна тема, самоче на тема "от колко годишни правите свирки" там е още по плашещ резултата. Аз съм на 22 години и някакси немога да приема 1-о дете да ми прави свирка. Това е гадно и извратено. И вместо да си играят с кукли те се ебат. А какви ще са на по 20 години??? Направо не ми се мисли![]()
Кой си ТИ 4е да ги съдиш???Първоначално написано от Guderian
и като е "непростимо" кво като няма да им простиш ТИ??
изобщо къв см. от тая тема???
Ми защото е ръпо някаква малка идиотка която още няма мензис и цици и незнае дали й се ебе или й се пикае да прави секс. Според мен не е правилно.Първоначално написано от Анонимко
abe q si navrete komuniskoto mislene otzad. Neka prawqt sex shtom im hareswa , a ti da ne si pedofil da si predstawqsh kak dete ti duha , tq nqma da duha na tebe a na vrusnicite si , geitak
хахах а и да духа на врасниците си те нямат спема. И когато 1-о 12 годшно момиче прави свирка на 15 годишно момче си е извратена работа. Плюс това те още не са се развили. Иначе нямаше да има закон за малолетни. Всички щяхме да си се ебем на воля със твоите съоченички.
za6to vsi4ki otvinqvat momi4etata na 13-14 god,4e pavqt sex..?ne e li vinata v "batkovcite",koito im zamaivat glavite i gi karat da pravqt takiva ne6ta....za6to vsi4ki otvinqvat tqx,te sa o6te deca,kakvo razbirat....i mom4etata to4no ot tova se vazpolzvat....spored men trqbva da tarsim vinata v mom4etata ot na6eto pokolenie,otkolkoto v po-malkite momi4eta
mnogo to4no kazano,palomka i az ne bix go kazala po-dobre....pozdravqvam te =D>
Все пак никой не ги кара на сила. Ако беше така то това щеше да е изнасилване. И още нещо. По закон ако 1-о 15 годишно момиче ти направи свирка може да те усъди за педофилия. А какво остава за по-малките ??? ...
eee,da de ama izvinqvai nikoe momi4e nqma da otide pri edno mom4e i da my kaje"dai da ti napravq svirka"(pone spored men)...
е да но все пак тя решава какво да прави сама. Независимо какво и говорят. Тя знае какво е свирка, знае какво е ебане и това е хубаво, но според мен тялото и още не е готово и несъм сигурен че има нужда от секс. Нуждата от секс идва в по-късна възраст. Но щом и харесва да се ебе, нека. Тукмо като стане на 20 години ще е разработена достатачно и на 25-26 вече ще е боклук.
Ех, едно време и аз се възмущавах...
Тази тема е толкова дъвкана и предъвквана, че няма абсолютно никакъв смисъл от нея, но пък щом ви е интересно...![]()
Собственост на Canis_Dirus
ami ako nqma koi da i govori i da q kara,da ne mislki6,4e 6te go napravi...?ako da ve4e sam saglasna s teb
Ти сигурно на 13 г си се ебала за пръв пътПървоначално написано от palomaaa
То ти личи по начина по който реагираш
![]()
Ама вие не сте ли в крак с модата??Ооо,на 12 се почват свирки,а на 13-14 секс.Щем,не щем такова е положението днес.
Според мене нормалната възраст,или по-точно минималната възраст за започване на полов живот е поне на 17.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
em pravi ste...az sam na 14 i sam devstvena no poznavam stra6no mn momi4eta na moqta vazrast koito otdavna sa se ebali 4e i se gordeqt s tvapri4inite pri nqkoi ot tqh sa v semeinata sreda, pri drugi-kompaniqta, treti tarsqt ne6to novo...no nikoq ot tqh spored men ne e gotova za tva a go prai 6tot i e omraznalo drugoto edva li ne
![]()
ne naprotiv,az sa6to sam protiv izgybvaneto na devstvenosta na po-ranna vazrast,samo 4e kakto kazvam,zaradi tova otvinqvam mom4etata,a ne momi4etata.....ina4e kogato az go napravix bqx sigyrna 4e tova e 4oveka s koito naistina iskam da bada i do den dne6en sme si zaedno i mnogo se obi4ame (sega sam na po4ti 18,zna4i kato go napravix,sam bila po4ti na 17)
ОК съгласен съм с теб, но защо винаги ни обвинявате нас момчетата. 1-н мъж е длъжен да се пробва. А това дали ще му "върже" зависи от жената. Незнам как е при по малките, при нас жената решава дали ще прави секс с мъжа, тя знае че тои за това се бори и ще и наговори куб глупости и ще и свали всички звезди само за да спи с нея, и това е ясно. Затова тя решава още от самото начало.
dobre de ti kazva6 dlajen si da probva6 i 4e za tova se bori6...ami togava za6to se vazmy6tavate..?nqmate ygoda xem iskate da ebete po-malkite,xem 6to vi davat,ne bilo normalno....
Хубаво разъсждаваш, ама поне се научи да пишеш!Пише се "обвиняват", а не "отвиняват"!Първоначално написано от palomaaa
Ти остави това, а виж, че дори и на кирилица не може да пишеПървоначално написано от MoHuTo
![]()
Целият проблем при 12-13-14 годишните,които на тази възраст почват да въртят свирките и да си разчекват краката е в илюзията,че момчето ги обича. Някакви 17-18-19-20 годишни сдуханяци си хващат такива,защото никое момиче на тяхната възраст не би им пуснала и те се хващат за тези деца като удавник за сламка. А милите момичета само тва и чакат,някой по голям батко,с който ходят "сериозно" от 1 месец и който им казва,че ги обича на 2-та седмица и те кво да правят от "благодарност" си отварят краката!!! Малките им,недоразвити мозъци не разбират,че всъщност тези толкова "яки батковци" само ги използват,за да си начешат крастата и после им показват пътя. До сега не съм забелязала да има двойка,в която и двамата да са на по 12-13-14 години и вече да са правили секс. В почти вси1ки случаи момичето е на толкова,а момчето е поне с 3 години по-голямо. За това не би трябвало да обвиняваме само момичетата,защото те в крайна сметка въобще не осъзнават какво вършат. Мислят си,че сексът е една игра,но далече не само това,сексът изисква отговорности,които деца на тази възраст не могат да поемат !
хах,съжалявам,правописна грешка.......хах,GUDERIAN,много си жалък....до сега се опитваше с какво ли не да се дразниш с мен,ама нещо хич май не ти се получава,че вече и за най-малкото се хващаш,знаеш ли-СТАВАШ СМЕШЕН,тъй,4е по-добре си траи там![]()
Първоначално написано от sinful`girl
Съгласна съм! =D>
Собственост на Canis_Dirus