View Full Version : Molq kajete si mnenieto...
Zdraveite na vsichki...znachi iskam da vidq kak mislite vie zashtoto sam mn obyrkan i nz kakvo da pravq... znachi predi okolo 1 sedmica se zapoznah s edno momiche,vqrno 2god po malko ot men,no nemislq 4e tova pre4i az sam na 17 tq na 15...i hodihme na kafe vsichko beshe mn normalno mohabeta ne e spiral...kogato ne bqhme zaedno postoqnno si pishehme sms-i i po vsichko licheshe che shte se poluchi neshtu mejdu nas....No sled vchera prosto nz kakvo da mislq...hodihme na kafe na obqd ,posle sletobqda pak prekarahme izvestno vreme zaedno i kato se prebrah i pisah,no tq ne pojela da mi otg...sled v4era nito iska da mi pi6e nito da mi klika pri polojenie che vsichko beshe nared dokato bqhme zaedno... i ima edin oshet po golqm problem 4e tq v sybota zaminava da raboti na moreto i vyzmojno li e spored vas da ne iska da se sblijim zashtoto zaminava... i kakva moje da e pri4inata da se dyrji izvednyj po korenno razlichen nachin...mersi za vnimanieto ako imate mnenie shte se radvam da go procheta...
може да са и спрели GSM-а поради неплатена сметка :-D
m nqma da e tova zashtoto moje da klika...nai malkoto shteshe klikne a ne da pishe sms-a ama tq i tova ne iska...
sasha_90
06-27-2007, 07:14
Единствения начин да разбереш какво става е да я попиташ.
da opitvam se da q popitam no vsyshnost tq i tova ne iska da mi otg... naprimer sam i pisal neshtu ot sorta ``dobre de kaji ako ne ti e prqtno da ti pisha da spra pone da znam za da ne te pritesnqvam ...`` i pak ne poluchavam kakyvto i da e otg... ;(((( a problema e 4e sam hlytnal super mn po neq...
предният ми пост беше просто шега. иначе сериозно може за нея това да е било просто флирт. Да си прекара времето страхотно докато замине. Надявам се да не съм прав но....
da vyzmojno e i tova...no predpolagam shte se syglasish s men 4e ne e normalno za 3dni da izleznem 5pyti i to samo dvamata pri polojenie 4e po4ti ne se poznavahme...nemislq che nqkoe momiche shte iska da izliza tolkova mn s koito i da bilo ako nqma nishtu kam nego nemislite li ?
определено нямаш много опит с жените. тя ако е искала можело още 1-вата вечер да скочи в леглото и на сътринта да те гледа тай сякаш за 1-ви път те вижда
em nqmam az ako imah nqmshe pitam kvo vi e mnenieto...
MuJleH4eTo
06-27-2007, 08:55
Иди до тях ако нЕ иска да излезете и говорете :) Може да се разберете поне... А може и да е наистина заради морето... :-k
key_of_hell
06-27-2007, 09:44
ami na men ne6to tova ne mi zvu4i kakto trqbva, nai-malkoto ne moga da si predstavq (ili ne iskam) kakvo 6te raboti 15 godi6no momi4e na moreto ama ok!A ina4e za6to i pi6e6 smsi vmesto napravo da i se obadi6?