View Full Version : Moderated:Защо момичетата се страхуват да правят секс?
Много се чудя защо момичетата толкова се страхуват да правят секс и толкова се дърпат. Пурво това не е нещо ло6о, второ нали целта ни е на всички да ни е хубаво и трето сигурен съм, че всяко момче иска да задоволи 1-а жена и да се представи добре. Та питам пак КАКВО ТОЛКОВА ЛОШО ИСКАМЕ ДА ВИ НАПРАВИМ ???
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!
mi6lenceto9
06-27-2007, 13:20
da ni naebete i da ni ostavite.i posle da hodite da se hvali 4e ste iz4ukali nqkoe si momi4e.i vie gledate da si napravite na vas udovolstvie a ne na momi4eto.
krem4et0
06-27-2007, 13:22
Момичетата ги боли и кървят. това всички момичета го знаят. не винаги е така, но в повечето случаи. и ти няма да изгаряш от желание да правиш нещо, от което знаеш, че ще кървиш и ще има болка. А също и това, което каза mi6lenceto9. Съгласна съм с нея.
Не ме разбрахте. Не говоря да спиш с девствена, а по принцип. Когато сте правили секс от 2-3 години и на вас ви е хубаво, а ние се опитваме да ви свалим, да правим секс за да ви стане хубаво (както и на нас де). Просто си доставяме взаимно удоволствие, а вие си го отказвате. Питам защо.
FelisDirus
06-27-2007, 13:33
Повечето жени се притесняват от факта, че могат да бъдат изоставени, както споменаха другите момичета преди мен. Пък и не можеш да правиш секс с всеки, който ти харесва по простата причина, че веднага ще ти тръгне име, а може и сама да се чувстваш по този начин.
FelisDirus
06-27-2007, 13:36
Не ме разбрахте. Не говоря да спиш с девствена, а по принцип. Когато сте правили секс от 2-3 години и на вас ви е хубаво, а ние се опитваме да ви свалим, да правим секс за да ви стане хубаво (както и на нас де). Просто си доставяме взаимно удоволствие, а вие си го отказвате. Питам защо.
Ще ти кажа защо поне от моя гледна точка. За да не ни мислитв за толкова лесни. Ще правим секс, всичко ще е окей и утре въпросното момче ще каже "Пф, какъв парцал е*ах снощи..веднага ми се пусна".
Примерно... :-k
По същата логика и 1-а жена може да каже същото. Какъв парцал ебах снощи. Според мен проблема идва от това че жената е прекалено пасивна в секса (въобще не участва) и мъжът е този който ебе и се поти и на края няма грам благодарност, защтото като се саберете с приятели казвате тоя е ебти слабия лзбовниаик. А ние правим всичко възможно да се представим най-добре. Неблагодарна работа. :lol:
Ще ти кажа защо поне от моя гледна точка. За да не ни мислитв за толкова лесни. Ще правим секс, всичко ще е окей и утре въпросното момче ще каже "Пф, какъв парцал е*ах снощи..веднага ми се пусна".
Примерно... :-k
ако наистина така мислиш, значи си парцал, който заблуждава себеси и останалите
FelisDirus
06-27-2007, 13:48
По същата логика и 1-а жена може да каже същото. Какъв парцал ебах снощи. Според мен проблема идва от това че жената е прекалено пасивна в секса (въобще не участва) и мъжът е този който ебе и се поти и на края няма грам благодарност, защтото като се саберете с приятели казвате тоя е ебти слабия лзбовниаик. А ние правим всичко възможно да се представим най-добре. Неблагодарна работа. :lol:
Глупости! :lol:
Не сме толкова пасивни. Естествено случвало ми се е само да си лежа и да мъркам доволно, но само когато наистина адски много ме мързи. По принцип не е така.
Не сме толкова пасивни. Естествено случвало ми се е само да си лежа и да мъркам доволно, но само когато наистина адски много ме мързи. По принцип не е така.
ok, а защо тогава жените не хванат и да изчукат някой мъж. Това съм го вижал 1 най-много 2 пъти. Жена да свали мъж, да го изчука и да го зареже?
FelisDirus
06-27-2007, 13:54
ok, а защо тогава жените не хванат и да изчукат някой мъж. Това съм го вижал 1 най-много 2 пъти. Жена да свали мъж, да го изчука и да го зареже?
Правила съм го веднъж и ми допада, но повечето жени го смятат за курвенско. Пък и не е толкова лесно. Понякога не ни стиска.. дори и да го искаме.
_Cuddly_, какво им се връзваш? Те просто се опитват да си вдигнат шансовете за следващия път, тъй като предишния не им се е отворил парашута.
Деца, момчета и момичета, за всичко сте си виновни вие самите - за хубавото и за лошото. Щом не се е получило, погледни се в огледалото и виж къде ти е проблемът на теб.
Независимо дали си грозен, хубав, дебел, слаб на жените им трябва само 1. Да ги убедиш че ти си мъжа на живота им. Всеки знае че за жените външната красота не е от особено значение. Важно е да я спечелиш като приятел, като човек на който може да рачита. И все пак нали знаете че лубовта на жените минава през ушите. Ако успееш да я убедиш че ти си човека на който трябва да му лапне пишката няма да имаш никакви проблеми.
krem4et0
06-27-2007, 14:11
Много смени посоката на темата. Няма лошо жената да е активна. В повечето случаи обаче не се даваме лесно, за да ни опознаете. никой не иска да се чувства като употребен парцал...........аз поне не искам.
_Cuddly_, какво им се връзваш? Те просто се опитват да си вдигнат шансовете за следващия път, тъй като предишния не им се е отворил парашута.
Деца, момчета и момичета, за всичко сте си виновни вие самите - за хубавото и за лошото. Щом не се е получило, погледни се в огледалото и виж къде ти е проблемът на теб.
Хайде, поемам вината и за този пост.
Много смени посоката на темата. Няма лошо жената да е активна. В повечето случаи обаче не се даваме лесно, за да ни опознаете. никой не иска да се чувства като употребен парцал...........аз поне не искам.
Аз пък искам. Много ще ми е хубаво ако ме "употребяват" по този начин. И мисля че всички момчета бихме се радвали на такъв вид употреба.
Независимо дали си грозен, хубав, дебел, слаб на жените им трябва само 1. Да ги убедиш че ти си мъжа на живота им. Всеки знае че за жените външната красота не е от особено значение. Важно е да я спечелиш като приятел, като човек на който може да рачита. И все пак нали знаете че лубовта на жените минава през ушите. Ако успееш да я убедиш че ти си човека на който трябва да му лапне пишката няма да имаш никакви проблеми.
Като знаеш толкова, какво се оплакваш? ;) Хаайде, хем били лесни за убеждение, хем не пускали. Как става този номер? Всеки може да си хване пикла.
Пиклите са амо преходни. Те са като тренировка за голямото представление. Като се научиш да ти връзват пиките вече минаваш на next level, а там е истинската игра.
FelisDirus
06-27-2007, 14:25
Да, бе, викаш не ме интересува как изглежда партньорът ми?! :lol:
Осъзнай се.. пък и ако искам да прекарам само една нощ с него за какво ми е да го опознавам. Не желая да ми бъде приятел, нито да ми се обяснява в любов. Даже по-скоро бих избягала от такъв човек.
Да но нали досега говорихме че е много трудно да се навиете само за 1-а нощ. А и е много по-лесно да преспиш с човек на когото имаш доверие. Аз говорех че трябва да ви спечелим доверието и да се представим за това от което имате нужда в момента.
FelisDirus
06-27-2007, 14:35
Да но нали досега говорихме че е много трудно да се навиете само за 1-а нощ. А и е много по-лесно да преспиш с човек на когото имаш доверие. Аз говорех че трябва да ви спечелим доверието и да се представим за това от което имате нужда в момента.
Това си е вече подло. Да лъжеш, за да вкараш мадама в леглото.
Аз обичам секса за една нощ, но смятам, че това не трябва да става практика.
Ох, обърках се вече... :?
krasivoto@--:-cvetence
06-27-2007, 14:56
NE BI TRQBVALO DA TE E STRAX OT 1VIQ PAT.MOJE TQ DA NE ISKA O6TE DA NE E GOTOVA NO DA E STRAX NE MISLQ PONE MEN NE ME BE6E STRAX.MOJE BI ZA6TOTO E S PODXODQ6TIQ 4OVEK KOITO TE RAZBIRA I TI SI GOTOVA ZA NEGO I TOI TI E DOKAZAL 4E TE OBI4A.NE NI E STRAX MOMI4ETATA SAMO 4E NQKOI SI MISLQT SQ KATO LEGNA S NEGO NA DR DEN TOI 6TE ME OSTAI I 6TE RAZPRAVQ NA VSI4KI ZA MEN. I TAKA
Za6to li,za6toto ako ti spi6 s 30 momi4eta 6te si bati pi4a,deto neznam si kolko gi e minal i e uspql da gi svali i e velikiq playboy,i vsi4ki mu se vazhi6tavat edva li ne.
A ako edno momi4e spi s 10 mom4eta ve4e e nai-golqmata kurva,koqto vseki moje da q ima stiga da si poiska i q izkarvat parcal i kvo li o6te ne!
Zamisli se nad tova,ot kogo e tragnalo i si otogovori na vaprosa!
пич,женска им работа,такива са си,иначе вярно е някво несправедливо - ние мъжете свършваме цялата черна работа а за жените само хубавата част без много труд (ако може така да се нарече) - ние ги сваляме,в секса само ние се потим повечето дори и не помръдват само дават гъзината (имаше 1 момиче дето цяла вечер само аз се морих,а тя само си лежеше и на другия ден тя имаше мускулна треска а аз не :D и много я базиках ) ма кво да ги правиш такива са си - жени,аз вече свикнах с тая малка несправедливост .
killer_machine
06-27-2007, 16:26
Страх ги е защото после може да съжаляват че тоя им е бил първия пръч! :smt017
A_Loving_Girl
06-27-2007, 16:27
Аз не се страхувам от секса:)
killer_machine
06-27-2007, 16:33
Аз не се страхувам от секса:)
Сигорно защото вече си го правила...
nepoznat11
06-27-2007, 16:41
абе момичета сякаш не можете да разберете какво ви пита пича!! На вас секса създава ли ви удоволствие или не? Ако не, ок. Но ако ви се ебе какво се правите толкова?
Създал съм си такова впечатление за всички момичета, че секса е нещо, което "даваш" на момчето като награда, за това че се е занимавал дни или не дай си боже... месеци с теб!!
seksut za jenite e spodeliane na 4uvstva i dopulnenie kum tqx,ne smqtam 4e nqkoia kato ne iska da si legne s teb se straxuva ot seksa da viqrno e 4e seksut e ydovolstvie,no tva ne zna4i e iyro6 ebi se na poraziq za tva 4e 6e ti bude qko.sex s 4oveka,koito obi4a6 e noo po qko ot kolkoto s nqkoi det ne my znae6 i imeto dori
Създал съм си такова впечатление за всички момичета, че секса е нещо, което "даваш" на момчето като награда, за това че се е занимавал дни или не дай си боже... месеци с теб!![/quote]
Да, много съм съгласен. И когато неиска да прави секс с теб, по този начин се опитва да те задаржи до себе си ли ??? Е няма да успее, защото все пак и ние си имаме нужди и търсим начини за задоволяването им.
И само да оточня още нещо. Не говоря за първия път. Естествено че ПЪРВИЯ ПЪТ трябва да си влубен и сигурен в човека. Говоря когато вече 1-а жена изпитва истинско удоволствие от секса, защо продалжават да се дърпат?
seksut za jenite e spodeliane na 4uvstva i dopulnenie kum tqx,ne smqtam 4e nqkoia kato ne iska da si legne s teb se straxuva ot seksa da viqrno e 4e seksut e ydovolstvie,no tva ne zna4i e iyro6 ebi se na poraziq za tva 4e 6e ti bude qko.sex s 4oveka,koito obi4a6 e noo po qko ot kolkoto s nqkoi det ne my znae6 i imeto dori
Можеби си прав, но искам да ти кажа, че има неща които не бих правил с човека който обичам, но с удоволствие бих ги направил с няекое момиче за което знам че ще съм само за 1-а нощ. И на двамата ще ни е много хубаво стига да не я лъжеш (много) и не я нараниш.
maika vi deiba i bastynite mrasni.vsi4ki mom4eta ste ednakvi tapaci samo gledate da naebete i tva e.da vi izsaxnat 4ingelite dano!posle 6to sum lesbiika.protivni steeeeee!!!!
Е ти луда ли си. Прочети досега за какво говорим. Нали секса е нещо хубаво? Е ние момчетата искаме да ви направим нещо хубаво (и то няколко пъти) а вие пак се дърпате. Ние сме толкова добри хора, мислим само и единствено за вашето ХУБАВО И СТРАХОТНО изкарване ( и нашето покрай вас) и пак сме лошите в случея. Ц-ц-ц-ц колко е несправедливо :smt011
BabbyDoll
06-28-2007, 06:45
Когато един мъж ходи и ебе тва дето му харесва...той е "бахти пича", когато една жена го прави обаче тя е"бахти долната курва".
Освен тва жените са много по емоционални от мъжете и търсят повече от неангажиращ секс...често ни лъжете и обещавате...и за това сме еволюирали и сме по предпазливи.
Когато един мъж ходи и ебе тва дето му харесва...той е "бахти пича", когато една жена го прави обаче тя е"бахти долната курва".
Освен тва жените са много по емоционални от мъжете и търсят повече от неангажиращ секс...често ни лъжете и обещавате...и за това сме еволюирали и сме по предпазливи.
Лъжем ви и ви обещаваме разни неща именно поради тази причина, защото искате нещо повече от секс. А пък ние искаме секс и се опитваме да го получим по всякакви начини. И както казах ако си достатъчно обедителен пред ч-а жена че ти си страхотен, добар, влюбчив, сериозен и т.н. то тя ти е в кърпа вързана. А ако жените правеха просто секс (като мъжете) то нямаше да има толкова много лъжи и толкова наранени жени.
ei na takiva kato teb vinagi im se padat nai-golemite kyrvi.xaresvate kyrvite ama nqma da xodi6 s nqkoq koqto ti se e pysnala lesno
Да, но не бих ходил и с някоя която не е добра в секса. А за да си добар в секса се иска практика. Секса е много важен в 1-а връзка. Казвам го от гледната точка, че съм на 22 и момичетата на моята възраст не се притесняват толкова да правят секс.
ami kakuv ti e problema togava?i kakvo zna4i da si dobra v seksa?
Да умееш да доставиш удоволствие на човека с който си (дори и само за 1-а вечер). Да си спонтанна, изобертателна, дива, готова да експериментираш и т.н. Защото има жени, които си отварят краката и си мислят че ти правят услуга.
Scandalous_lady
06-28-2007, 07:38
Нямам какво да отговоря след оо толкова верните и изчерпателни постове на автора #-o цялата работа е в това кой от двамата познава психиката на другия пол и кой знае повече номера и умело замайва жертвата си.Защото за една нощ удоволствие много малко биха се съгласили поради това че много добре знаят какво евентуално ще се случи след това.Аз не искам да оправдавам този страх ,но го разбирам.Аз лично не бих се съгласила защото не мога да харесам достатъчно някой от първата среща до такава степен ,че да му се пусна 8)
UnsTToPPaBBle
06-28-2007, 07:52
nali sexa pomagal na vruzkata 1 mom4e po bilo zarqzalo momi4e koeto ne puska ot nqkoq nimfomanka ... :wink: :wink: :wink:
Това значи ли че жените са просто 1-о удоволствие??? И ти когато си с 1-а жена се бориш за това удоволствие, а тя го пази. И това значи ли че щом получим секс от вас вече сте ни непотребни, защото ти това каза току-що. Не мисля че жените сте само за 1-ото ебане. Но явно вие така смятате и затова непускате на момчетата. Не може ли според теб да се ебете и да си имате готини отношения, а не да излизате 3 месеца без да правите секс? Защото момчетата общуват и с други жени. Ти не си единствена и момчето може да си каже "я, тая е по-готина от другата, а и се ебеме, старата за каква се мисли???" или нещо от тоя сорт.
Чичу 8412, чичу 8412! Ти 'ба някуя сйекси руднинъ. Ма ти си вярваш, деибъ! Мауее, ни нъм. Кът видйъ тъкиъ мити хоуа и съ сйешъм за рицйептътъ на дядо - мутикъ номел 8 (осйем). Тва йе бахти тъпътъ гуедна точкъ!
babydoll
06-28-2007, 09:51
оф ти си мн тъп бе! просто ги е страх 4е ще ги заболи бе ступид! ](*,) 8-[
Lady_Chocolight
06-28-2007, 09:53
Страх от болка, страх от изоставяне, страх от новото (ако са девствени), неправилно отношение от страна на партньора, неправилно възпитание, срамежливост и стеснителност - много може да са причините.
Ееее писна ми 100 пъти да обяснявам, че не говоря за девствени момичета. А ако не знаете само в началото боли. След това става хубаво. Или можеби ги е страх да не ги наранят. Както казах и преди, много бих искал мен да ме нараняват по този начин. Да спат с мен и да ме зарязват на следващия ден. Лелее това ще е супер.
Lady_Chocolight
06-28-2007, 10:00
Ееее писна ми 100 пъти да обяснявам, че не говоря за девствени момичета. А ако не знаете само в началото боли. След това става хубаво. Или можеби ги е страх да не ги наранят. Както казах и преди, много бих искал мен да ме нараняват по този начин. Да спат с мен и да ме зарязват на следващия ден. Лелее това ще е супер.
...Докато един ден не се събудиш и не видиш, че животът почва да отминава, а ти си сам... ужасно, мъчително сам. Защо трябва да се пропиляваш така? Такова интелигентно момче... извинявай, увлякох се. :oops:
А по-добре ли е да се събудиш 1-н ден и да си кажеш "да му се невиди нищо не съм видял от живота, бил съм само с 2-3 жени/мъже (примерно), дали не е имало нещо по-вълнуващо което е трябвало да опитам?"
Lady_Chocolight
06-28-2007, 10:07
Предполагам, че този вариант е за предпочитане - поне няма да си сам. Макар че в случая май спорът е излишен - различни сме мъжете и жените и няма как поне в близкото бъдеще да се уеднаквим.
MaRiNkA_16
06-28-2007, 11:22
ooo sly4valo se e ne se pritesnqvai prosto edna jena da dobie malko smelost i stava vupros na nein izbor koi da svalq i koi ne :P
killer_machine
06-28-2007, 11:32
Жени..... :smt005
Something Serios
06-28-2007, 12:46
Страх ни е, че след като спите с нас веднъж ще ни зарежете като парцал и ще се фукате на приятелите си, че сме ви били поредната бройка, че сме били курви и разни такива. Не казвам, че всички са такива... но повечето са такива.
И си въобразявате, че веднъж след като сме ви пуснали вече редовно можете да ни се молите за това (даже и като сме скъсали) - с бившия ми приятел беше така. Казах му, че можем да си останем само приятели... ама той искаше да сме само приятели, които се чукат. :smt011 Казах му, че ако си иска курва да си върви на околовръстното - аз секс с човек, към когото вече не изпитвам нищо няма да правя само заради тъпия акт. Ето го разковничето - аз искам да правя любов, а той просто иска едното ебане.
И после що не сме искали да правим секс?! Ами заради такива кретени описани по-горе!!! Много ясно, че няма да искаме секс!!! :smt019 :smt013
1-во любовта не се прави а се случва между 2-ма души и 2-ро секса си е секс. И след като знаем че вие искате да правите ЛЮБОВ а не секс, а ние искаме секс трябва да ви убедим че сме влубени. Вие се връзвате и после страдате и после ние сме виновни. Заради 1-о чукане се караме с хората, а можеше да е толкова по-лесно.
iliqnfenka
06-28-2007, 15:32
хахаха тва беше най-голямата глупост не съм чула момиче да се страхува да прави секс ;) явно тея дет познаваш са мн зле ;)
kalpazanka
06-29-2007, 16:19
1-во любовта не се прави а се случва между 2-ма души и 2-ро секса си е секс. И след като знаем че вие искате да правите ЛЮБОВ а не секс, а ние искаме секс трябва да ви убедим че сме влубени. Вие се връзвате и после страдате и после ние сме виновни. Заради 1-о чукане се караме с хората, а можеше да е толкова по-лесно.
За теб това е явно само спорт, съдейки по начина, по който се изразяваш.
С тия разсъждения няма да прокопсаш. Ще се събудиш някой ден и няма да има кой да ти подаде една чаша вода! Опичай си акъла!
П.П. Идея си нямаш колко добър е сексът между партньори, които са заедно от (примерно) 6 месеца и които познават всеки квадратен сантиметър от телата си, които са се напаснали и които знаят от какво точно има нужда другия в леглото.
Менкай ги, бъди употребяван, живей си живота и бъди заблуден, че жените сме пасивни в леглото (явно ти само на такива попадаш).
krem4et0
06-29-2007, 17:12
Никой не ви кара. нали сексът бил само за престиж? Има и жени, които искат просто секс. Аз обожавам сексът, но това не значи, че ако се разделя с приятеля си ще го направя с който ми падне. Обаче виж не искаш да лъжеш, да се биеш, да стават глупости. не лъжи бе-кажи си харевам те, искам те, не те обичам, но си готина. няма да са много, които ще правят секс с тебе, ама поне ще имате макар и краткотрайни поне честни отношения.
1)za6toto gi e strah da ne gi zaboli 1viq put
2)za6toto ne sa dostatu4no informirani i gi e strah da ne stane fal ...
krem4et0
06-29-2007, 17:16
За теб това е явно само спорт, съдейки по начина, по който се изразяваш.
С тия разсъждения няма да прокопсаш. Ще се събудиш някой ден и няма да има кой да ти подаде една чаша вода! Опичай си акъла!
П.П. Идея си нямаш колко добър е сексът между партньори, които са заедно от (примерно) 6 месеца и които познават всеки квадратен сантиметър от телата си, които са се напаснали и които знаят от какво точно има нужда другия в леглото.
Менкай ги, бъди употребяван, живей си живота и бъди заблуден, че жените сме пасивни в леглото (явно ти само на такива попадаш).
точно така е както казваш. Хубавият секс се получава с времето и чрез взаимното опознаване. Другото може и да е хубаво, защото е страстно и необвързащо, има си адреналин. Но той знае как само с 1 докосване да ме изпрати на върха, а и аз също!
muni4eto_f
06-30-2007, 15:56
Vqrno e 4e za jenite vun6nata krasota ne e ot osobeno zna4enie no za mujete vun6nata krasota e ot golqmo zna4enie, nali??
момиче съм!
07-01-2007, 21:52
хахаха тва беше най-голямата глупост не съм чула момиче да се страхува да прави секс ;) явно тея дет познаваш са мн зле ;)
Да, и аз за пръв път чувам подобно нещо!
Според мен момичетата се притесняват само от първият път, понеже това е нещо ново за тях, нещо за което само са чували...
Когато той мине добре, вече няма проблем. Според скромното ми мнение,скъпи момчета, трява да чакате само преди 1 път, след това - не. В крайна сметка момичетата също изпитва удоволсвие от секса, така че за какъв страх говорим ... :wink: