View Full Version : az q haresvam tq haresva drug
zdr haresvam edno momi4e. tq e 9 klas . no razbrax 4e tq haresva nqkakav drug ( student) dali imam 6ans s neq ili ne? prosto nz kvo da pravq
SpOrTs_GiRl
06-27-2007, 13:43
Ее.. то не може просто да кажем "имаш шанс" или "нямаш" зависи от много неща ! Познавате ли се? Приятели ли сте поне? Ти кой клас си? Въобще.. не виждам начин да ти помогнем.. освен ако м/у нас няма и някой екстрасенс.. :-D
ab mn qsno
4e imash shans s neq vinagi ima takuv.. prosto budi si priqtel s neq sblujete se ala bala govorete si i.........
Чекай да фърла един боб и ще ти кажа
mi i az sam 9 klas su6to. priqteli sme . poznavame se ot skoro. i mn q haresvam
sasha_90
06-27-2007, 14:37
Бори се за нея.
sladi4ka_qni4ka
06-27-2007, 16:01
Emi govori s neq nie edva li 6te mojem da ti kajem dali ima6 6ans..Pitai q sam ...Yspeh!! :))
DjBaloon
06-27-2007, 16:03
zdr haresvam edno momi4e. tq e 9 klas . no razbrax 4e tq haresva nqkakav drug ( student) dali imam 6ans s neq ili ne? prosto nz kvo da pravq
Ne si gubi vremeto v opiti da razberesh dali imate shans,zaebi q ima drugi;]
Ми разкажи малко за взаимоотношенията ви. То така как да разберем имаш ли шанс нямаш ли. Само ще ти кажа не се отказвай всеки нов миг е нов шанс. Това че харесва друг незначи че неможе да си промени мнението.
DjBaloon
06-27-2007, 16:11
Ми разкажи малко за взаимоотношенията ви. То така как да разберем имаш ли шанс нямаш ли. Само ще ти кажа не се отказвай всеки нов миг е нов шанс. Това че харесва друг незначи че неможе да си промени мнението.
Tc,vseki mig v koito se luje che moje da stane neshto uvelichava s chasove sled tova tugata pri losh krai