View Full Version : Letni Flirt4eta
ta na4i,vakanciqta po4va sled 2 dena i iskam da mi dadete nqkoe savet4e,predlojenie i tn.kajete kfo 6a praite vie prez vaka da obmenime malko opit.az sam ot pld,kajete nqkfi mesta(zavedeniq i tn),kadeto da staa kupona,flirt4eta,piene i tn.9 klas sam,za tfa pitam za nqkfi mesta kadeto ne iskat godini.i sa6to,kadeto da sa zapoznaq s nqkoe momi4e i tn.mersi,predvaritelno :)
sladi4ka_qni4ka
06-27-2007, 15:34
xaxa amii tova lqto osven 4e 6te fliryvam i 6te se zaribqvam..6te otmu6avam na nqkolko mom4enca :D
kofti_nick
06-27-2007, 15:36
Дара ду дам ... Митреле , Митреле #-o
sladi4ka_qni4ka
06-27-2007, 15:57
abee golqm kupon 6te e tfa lqto diskoteki kupon4eta ala bala xaxax
VerryBerry
06-27-2007, 16:07
abe 6e piq bira,6e pu6a cigari,6e se zaribqvam..abe hubavo 6te e
flowerlina
06-27-2007, 17:18
Пиши си скъпе :-)
cherinka
06-27-2007, 17:21
ta na4i,vakanciqta po4va sled 2 dena i iskam da mi dadete nqkoe savet4e,predlojenie i tn.kajete kfo 6a praite vie prez vaka da obmenime malko opit.az sam ot pld,kajete nqkfi mesta(zavedeniq i tn),kadeto da staa kupona,flirt4eta,piene i tn.9 klas sam,za tfa pitam za nqkfi mesta kadeto ne iskat godini.i sa6to,kadeto da sa zapoznaq s nqkoe momi4e i tn.mersi,predvaritelno :)
В Пловдив много рядко може да влезеш в някое заведение без проблеми, осфен ако нямаш връзки и мнооооооого познати :mrgreen:
Чат-пат в Кисс-а дават бира на непълнолетни, а алкохол не дават.
Абе, ебало си майката, ако нямаш някаква чужда лична карта на човек на 18+ :mrgreen: с който лееееееееко си приличате :mrgreen:
Купон в момента става на бир феста. Тече от повече от 3 седмици :mrgreen:
Забавно е, стига да си с ПРИЯТНА компания и всичко е тип-топ.
Купон и в аква парка става, особено събота и неделя, защото е адски гъч от хора и демек.,. има повече хора, но въпреки всичко предпочитам да ходя делничните дни, защото е по-спокойно и няма кой буквално да ми скача върху главата във водата.
И акваленд може да посетиш. Много е лудо там.
А за дискотека.. като те гледам 9ти клас... отивай в Чака Рака на детска :smt005
Сериозно! Там е бол от 11-15 пияни мацки, които си търсят гаджета. хъ-хъ-хъ. :smt005
:mrgreen:
Аз.. ще си скитосвам из улиците на плд, поднових си отношенията с една приятелка, с която ще си обикаляме България с нейния пич..
Само зора ми е за дискотеките на морето....
Иначе тука в Пловдив, добри заведения са Makalali, Мармалад, House club Plazma, Night club Phobia, + кръчмите Верона, Чифлика, Даяната.. общо взето всичко що е по центъра. Иначе си ги има и забутаните квартални заведения, в които е по-спокойничко и по-приятничко, ама те май са само когато си с половинка :-D :-D :-D :-D :-D :-D
DeSiTo0o
06-27-2007, 17:48
ххаха иди в някое по елитно заведение,дискотека,на басейна...абе където и да идеш ако си с весела компания ще си направите купона,а за момичетата...просто като ти хареса някоя независимо къде иди и се запознай с нея и такам.... :wink:
Супер тема :wink: Значи аз хода на фитнес има една много яка мацка как да я заговора :roll: Аз съм на 17 тя е на 15
DeSiTo0o
06-27-2007, 17:49
Супер тема :wink: Значи аз хода на фитнес има една много яка мацка как да я заговора :roll: Аз съм на 17 тя е на 15
иди и я попитай да ти помогна ли с нещо..или пък й направи някой комплимент колко добре изглежда...или просто иди и се запозанй с нея ;)
a v Summer Place godinki iskat li,6toto seki prikazva razli4no.i nqkoi znae li kade moa da vida programata im?
cherinka
06-27-2007, 21:09
a v Summer Place godinki iskat li,6toto seki prikazva razli4no.i nqkoi znae li kade moa da vida programata im?
Толкова ли нямаш познати, които ходят там, за да ги питаш и да разознаеш?
coldspagetti
06-27-2007, 22:43
Във фонтана на главната :smt005 в тия жеги ...ни възраст ни пол щи искат :smt005 :smt016
kasorazbiva4
06-27-2007, 22:45
E брато как...отиваш питаш я по колко серии прави...спазва ли диети...завърти го около фитнеса...после по-лично...и накрая заебаваш фитнеса и опознаваш мацката...
qkooooo i az mnoo se kefq 4e lqtoto doide. az 6e si go napraa super za vas nz :D
e pa q spodeli kak,da nau4ime ne6to i nie :P