Влез

View Full Version : Какво правите преди първата целувка с ново гадже???

06-27-2007, 18:27
като си харесате някой и как се стига до целувка..как гледате ли си преди това.-.близо ли сте..е такива работи..кака се стига до целувка???Разкажете някоя истинска случка

Че немам опит още..

Sladkata_Nansi
06-27-2007, 18:35
Az 4estno kazano ne sam obra6tala vnimanie :-k To prosto se slu4va,ne use6ta6 koga.Kakto si govorite i stava.Znam li!

06-27-2007, 18:41
stava izvednuj ... prosto ei taka,nito si gledam,nito ni6to... :lol:

cherinka
06-27-2007, 18:46
Ми, попринцип, обичам аз ПЪРВА да целуна момчето.
Пример:
Седим си (прави) пред една зала и си гоорим с другите, отивам до него (пред него), поглеждах го, гушвам го лекичко през кръста, приближавам се към него, гледам го в очите, вкарвам някъв примрян поглед (той разбира се ми отвръща), започвам да го гледам в устните и така 1-2 минутки се гледаме (наблюдаваме) изпитателно, след което лека полека си приближаваме главиците и устните една към друга и се цункаме. И такам :P :P :P :smt057 :smt049

:smt050

06-27-2007, 19:01
Ми, попринцип, обичам аз ПЪРВА да целуна момчето.
Пример:
Седим си (прави) пред една зала и си гоорим с другите, отивам до него (пред него), поглеждах го, гушвам го лекичко през кръста, приближавам се към него, гледам го в очите, вкарвам някъв примрян поглед (той разбира се ми отвръща), започвам да го гледам в устните и така 1-2 минутки се гледаме (наблюдаваме) изпитателно, след което лека полека си приближаваме главиците и устните една към друга и се цункаме. И такам :P :P :P :smt057 :smt049

:smt050

hah basi sladuranata si :P :smt049

06-27-2007, 19:04
haha mi az koi znae 6te sa panikiosam

mechtaq_za_teb
06-27-2007, 19:06
Govorim si...po4vame da se priblijavame vse pove4e edin kym drug. :-D V edin moment se poglejdame,mlykvame i se celuvame :smt007

experiment_m
06-27-2007, 19:11
Сherinka направо ме кефиш, честно. Много як подход.
А колкото до въпроса - гледай да имаш хубав дъх винаги, когато си с другия защото няма как да разбереш точно кога ще е първата ви целувка. То си е природа - просто се случва. Няма определен стериотип за първа целувка. Както си го направиш така ще е. Набираш смелост и действаш, така или иначе ще се случи. Направи си кефа бе.

sladi4ka_qni4ka
06-27-2007, 19:29
xaxa emm i az ne sum obru6tala vnimanie noo opredeleno sme blizo edin do dryg :)

06-27-2007, 20:28
Незнам аз сигурно ше се изложа......като тръгна с език :lol:

Skramizavar
06-27-2007, 20:32
Хапвам си чесново... :smt008

FiRe_LaDy
06-27-2007, 20:34
Miii nz .... dokato se osyznaq kvo stava i toi veche me e celunal .... sluchva se vnezapno ... ne obryshtam ogromno vnimanie.

cherinka
06-27-2007, 20:59
Хапвам си чесново... :smt008
Или преди тва една сфинска пържола на скара, поръсена от двете страни с къри на прах.

:mrgreen:

kofti_nick
06-27-2007, 21:04
Седя и мигам като плъх у брашну , ти гледала ли си как мига плъх у брашну ?

fuklichka
06-27-2007, 23:28
еми да така е..просто се случва...няма кво да се чудиш..просто докуто се усетиш и то е станало : )

loving_you_
06-27-2007, 23:56
Аз също не съм обръщала внимание... То си става импулсивно ;)

PankO
06-28-2007, 00:51
Miii nz .... dokato se osyznaq kvo stava i toi veche me e celunal .... sluchva se vnezapno ... ne obryshtam ogromno vnimanie.
Не правиш добре ;-)
Или се целуваш с твърде много хора или... не ти пука с кого се целуваш.

Съвсем 1вата ми целувка беше на едно съвсем магическо място ;-)
Със съвсем магическя принцеса от една твърде реална история.

И така - стоях зад нея, гушках я, зацелувах я по раменцето... после към гушката... бузката... и накрая просто сляхме устни и езици ;-)
НО е много важно КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ. В този случай бяхме до Фара(такъв - морски, дет светка и изгасва да опътва корабтие нощем ;-)). Беше вечер, със супер яко небе, естественно магически звезди и небе ;-)
Даже си мисля, че самата атмосфера е доста по-важна от... от това как ще подходиш ;-)

2ри случай - в който сме в лице.
За разлика от в 1вия - седнали на пейка, но гледайки 1 към друг.
Та - просто я хващаш с лявата ръка, примерно, леко за бузката, милваш я и се приближаваш към нея. Ама не към устните и А НА ПУК към бузката и. Цункаш я там.. леко... отново... и отново... докато тя не извърти глава неиздържайки и да те целуне. Идеята е да я накарш тя да иска и да си и толкова на лесно, че просто да го направи ;-))))
В този случай бяхме на пейка отново близо до морето(, ко да направя като съм от Варна ;-)?), под едни яки клонки, на осамотено място(морката градина), но на яка светлина(зелена и оранжева) от едни лампи ;-)

При секса е същото. Просто трябва да възбудиш бъдещия си партньор и да си на толкова удобно и лесно място, че просто той да направи 1вата крачка ;-)

Е, поне аз правя така. Мой маниер ;-)

3ти случай, последен, който смятам за интересен беше когато.. АЗ НЕ ИСКАХ ДА СЕ ЦЕЛУНА, хахахах ;-)

Тя си ми правеше намеци... и... бяха доста нецензурни за да ги напиша тук ;-), но с 3 думи "си го търсеше".
Накрая стана така, че... просто се оказа, че езика `и е в устата ми.
Извод - и изненада от към гърба действа :D
Стига човека да е добре настроен към тебе, че... може и да изядеш някой шамар ;-)

06-28-2007, 08:25
Не правиш добре ;-)
Или се целуваш с твърде много хора или... не ти пука с кого се целуваш.

Съвсем 1вата ми целувка беше на едно съвсем магическо място ;-)
Със съвсем магическя принцеса от една твърде реална история.

И така - стоях зад нея, гушках я, зацелувах я по раменцето... после към гушката... бузката... и накрая просто сляхме устни и езици ;-)
НО е много важно КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ. В този случай бяхме до Фара(такъв - морски, дет светка и изгасва да опътва корабтие нощем ;-)). Беше вечер, със супер яко небе, естественно магически звезди и небе ;-)
Даже си мисля, че самата атмосфера е доста по-важна от... от това как ще подходиш ;-)

2ри случай - в който сме в лице.
За разлика от в 1вия - седнали на пейка, но гледайки 1 към друг.
Та - просто я хващаш с лявата ръка, примерно, леко за бузката, милваш я и се приближаваш към нея. Ама не към устните и А НА ПУК към бузката и. Цункаш я там.. леко... отново... и отново... докато тя не извърти глава неиздържайки и да те целуне. Идеята е да я накарш тя да иска и да си и толкова на лесно, че просто да го направи ;-))))
В този случай бяхме на пейка отново близо до морето(, ко да направя като съм от Варна ;-)?), под едни яки клонки, на осамотено място(морката градина), но на яка светлина(зелена и оранжева) от едни лампи ;-)

При секса е същото. Просто трябва да възбудиш бъдещия си партньор и да си на толкова удобно и лесно място, че просто той да направи 1вата крачка ;-)

Е, поне аз правя така. Мой маниер ;-)

3ти случай, последен, който смятам за интересен беше когато.. АЗ НЕ ИСКАХ ДА СЕ ЦЕЛУНА, хахахах ;-)

Тя си ми правеше намеци... и... бяха доста нецензурни за да ги напиша тук ;-), но с 3 думи "си го търсеше".
Накрая стана така, че... просто се оказа, че езика `и е в устата ми.
Извод - и изненада от към гърба действа :D
Стига човека да е добре настроен към тебе, че... може и да изядеш някой шамар ;-)
Баси якотот..така требе

06-28-2007, 10:10
Аз съм малко по нерешителен от приятелката ми :lol: поне тогава де
И аз неук :P и незнаех как да подходя.
МИ отидох да я взема от даскало, седях си пред входа и си чакам а тя излиза (ест наи прекрасното момиче което съм виждал) и просто ми се метна на вратаи ме целуна е то не бе целувка поне 4-5 мин(които никога няма да забравя)
Още съм си с нея, и както винаги е най-прекрасното момиче :lol:

miloto_girl_4e
06-28-2007, 10:14
Всичко става на момента и е импулсивно отвсякъде :wink:

katity
06-28-2007, 10:59
mi az .... :roll: zapo4vam leki4ko da celyvam mom4enceto po vratleto , leko masaj4e s ezi4e , .... po buzkata edna celuv4ica i ... po natatak toi si vzima kakvoto poiska 8-[ :-D

VaMpIrE_HeArT
06-28-2007, 11:06
ами зависи от човека с който съм...понякога аз съм тази която целува първо...но е имало и случеи в които и момчето първо ме е целувало...а и ако ми е мн лигаво правя някакви простотии и ако видя че му е забавно направо му се хвърлям на врата :-D а ако съм по мирно настроена се приближавам бавно до него и готово..целуфката е на лице :lol:

VerryBerry
06-28-2007, 11:17
kakto doide,v smisal vs se slu4va bez nqkakav opredelen scenarii,no opredeleno sled tova si struva