PDA

View Full Version : Пълната безопасност която мога да си осигуря с презерватив

06-27-2007, 19:04
Та това ми е въпроса...до преди две седмици бях девствен сега го правим почети всеки ден.Винаги си слагам презерватив ,но има доста ''малки опасности'' примерно началото се натискаме без презерватив и дали няма възможност да забременее или пък когато свърша трябва ли винаги да проверявам дали нещо не се е прецакало...нз доста депресии има ...трябва ли да я питам кога трябва да и дойде...ммм...когато почваме да правим секс винаги примерно го вкарвам без презервтив ...това проблем ли е смисал само за секунди колкото да се възбудя ... и също някой път докато правим секс ми пада и презерватива става по хлабав и изобщо се мести и ме е страх малко ...

cherinka
06-27-2007, 21:19
Да си жив и здрав, Господ здраве да ти дава..

kofti_nick
06-27-2007, 21:31
Да бе ... за по сигурно 2 сложи :smt005 :smt019

Anf3tamin4o
06-27-2007, 21:37
Просто не съм чувал за случай при който с натискане и жената е забременяла :-k

alkobalko
06-28-2007, 04:38
Трябва да се поуспокоиш малко. Хубаво е да знаеш кога е овулацията на жената за по-сигурно. Не го правете без презерватив и след това го проверявайте. Мий се преди 2 път. Това е в общи линии.

krasivoto@--:-cvetence
06-28-2007, 11:48
mi estestveno kato svar6ir za da ti e po spokoino vij prezervativa dali mu ima ne6to kato da e skasan aaaaaa i kak da zabremenee samo kato se natiskate :D nemoje