View Full Version : Svyr6vane pri jenite
Abe hora, kogato jenata svyr6va, kak stava tova?
A myja use6ta li svyr6vaneto na polovinkata?
Aи незнам дали усеща но със сигурност вижда :-D .Те такива емоции не се крият лесно :-D
Напиши в google.com "оргазъм" и ще научиш повее
Lady_Chocolight
06-27-2007, 20:56
Един приятел ми беше казал, че го усещал като откъртване на огромно количество енергия от жената. Не знам дали всички изпитват това, но знам със сигурност, че симптомите са различни - някои дами викат, други си мълчат, но са зачервени, мускулатурата се стяга... няма универсална рецепта.
ahah ami ne znam ,.... no mi se e slu4valo do 5 puti za edna no6t da svyr6a pr mi si vur6i dobre rabotata qvno ..... a 4yvstvoto...mom4eta .....samo nie jenite si znaem na koi svq se namirame ......! i pri men ne vaji tva 4e .....ne moga da svur6a i trudno svyr6vam ....tva e kakto pri majete be kogato edno mom4e se pogriji za momi4eto si moje da dostigne do orgazum .....! vseki put pri seks ....ph opitaite strahotno e i kogato i dvamata sa osvobodeni ot tazi energiq ;]]]
cherinka
06-27-2007, 21:18
Температурата на женското тяло при оргазъм е 39.2 градуса по целзий :lol:
MaLkA_SlAdUrANkA^14
06-27-2007, 21:49
:smt005 :smt005 Адското! Кефиш!
Абе усеща се само по емоциите дори не се тревожи :)
Lady_Chocolight
06-27-2007, 22:09
Ей това трябва да бъде универсалния критерий, дето го търсихме с автора на темата. Въпросът е само живачен термометър ли да се ползва и къде да се измерва температурата - ректално, перорално или под мишницата? Защото на различните места се измерва различно. :lol:
MaRiNkA_16
06-27-2007, 22:27
ami vaginata se stqga i zapo4va da pulsira leko ne6ty takova to nemoje da se obqsni to4no......
няма начин да не разбереш че е свършила
energiqta koqto otdelq maja kogato svarshva moje da zaredi kru6ka ... a energiqta koqto jenata otdelq moje da stigne da si naprvite musaka :) smqtaite :) po temata ... moq sno6ti useti :) svarshihme zaedno
Може да си мислиш че го усещаш но никога не може да си 100% сигурен. А според теб защо жените симолират оргазъм? Веднага ти казвам - защото си мислят че ни пука.
Може да си мислиш че го усещаш но никога не може да си 100% сигурен. А според теб защо жените симолират оргазъм? Веднага ти казвам - защото си мислят че ни пука.
e na moq mu puka.... nikoga ne sam simulirala super tapo..
BorderManager
06-28-2007, 10:14
Abe hora, kogato jenata svyr6va, kak stava tova?
A myja use6ta li svyr6vaneto na polovinkata?
С гръм и трясък, дечко.
И топовна пръдня. :wink:
vij as p1rvo po koeto moje6 da razbere6 e g1r4ovete na tqloto i steneniqta a polse moje i da useti6 kak te4nostta koqto se otdelq pri jenskata evakulaciq se razti4a po teb i taka natat1k....
predi da swurshi , putkata i pochwa postepeno da se stqga do edin moment i sled towa otpuska postata
spiderka
06-28-2007, 18:03
повервай-дори и да не чатка как свършва половинката му той определено ше разбере кога става това
air_wisp
06-28-2007, 22:21
най-яко е пък като свършваме едновременно ;)