Влез

View Full Version : Да се върнете при първия, дори за малко...?!?!

rali4ka91
06-27-2007, 20:59
Наскоро ме попитаха "Вярно ли е че момичетата винаги си спомнят за първият им мъж(този който им е отнел девствеността) и биха се върнали при него?"
Та... въпроса е ясен...ако първият ви се обади и иска да сте заедно ДОРИ САМО ЗА 1 ВЕЧЕР ще приемете ли или той е вече минало...

MidnightScream
06-27-2007, 21:02
...tozi chovek e nai skupoto za men i shte iskam vinagi da sum s nego dori za edna vecher :)

cherinka
06-27-2007, 21:03
Та... въпроса е ясен...
Не е ясен.

ако първият ви се обади и иска да сте заедно
Ще си преценя ситуацията и дали си заслужава повторно.

ДОРИ САМО ЗА 1 ВЕЧЕР ще приемете ли
Няма начин.
Секс се прави от нужда. Когато има чувства е още по-сладко.
Към сегашният изпитвам по-големи симпатии и ми харесва и допада страшно много като човек, личност и т.н, а 'първия'.. може би малко ми пука за него, но не бих си легнала за едното преживяване с него.
Ако предложи и нещо друго.. бих си помислила, но шанса да се върна при него е 40% ..може би.

или той е вече минало...
По-скоро част от миналото...

06-27-2007, 21:18
oooo pri parvia bih se varnala za 1 no6t :) za da moje da ni e za 2ri pat:) nezavisimo s koi sam , bih go napravila s nego obujavam go toi e nai strahotnoto mom4e i nai silnoto na sveta ! bih bila s nego a moje bi ako se slu4i nqma da e samo sex. :) no tova e navazojno za6toto ne e v balgariq , poradi koiato pri4ina ne sme zaedno :smt010

rosu
06-28-2007, 09:58
Да, вярно е :D

06-28-2007, 09:59
VQRNO E AMI.... VIE SI MISLITE I ZA 1VIQ I ZA 2RIQ i za 3TIQ I VAOBSHTE KOJTO VI GO E RUGAL V DUPKATA SI MISLITE ZA NEGO!!!!!!!!! BRAVO!!! PUTKI SKAPANI!!!

miloto_girl_4e
06-28-2007, 10:27
Да, вярно е :!: Обичала съм това момче до дъното на душата си и винаги ще си спомням за него(то ние сме си приятели в момента де), но дали бих се съгласила да съм с него за една нощ - в момента имам гадже, което обичам, такаче не :!: Но ако съм сама и загоряла ... напълно е възможно да се поддам...

06-28-2007, 10:31
същото като miloto_girl-4e-в момента имам приятел,на който държа и не бих го прецакала така,но ако съм сама- ДА!Винаги ще го обичам и никой няма да ми е толкова скъп като него.

PankO
06-28-2007, 10:38
Да, вярно е :!: Обичала съм това момче до дъното на душата си и винаги ще си спомням за него

Ами, ако е било грешка?
Ако не си искала(да го правиш за 1ви път и то с него), но си го обичала толкова много, че... просто си го направила заради него, за да му угодиш?
Ако го ненавидаш и твърде късно си разбрала(лелелеле, чак една година) какъв е той всъщност и съжеляваш толкова много??
Знаеш, че това вече не може да се промени и те е толкова яд на себе си, че това прераства в една ОГРОМНА омраза, която довежда и до деградация... м?

Направих го на 17 с момчето, с което бяхме заедно тогава, за да му угодя, защото го обичах много... :smt009 Съжалявам АДСКИ МНОГО за станалото #-o ](*,), защото не беше защото аз го искам, а защото той го искаше... :( ](*,) ](*,) Сега си се чудя на акъла, но немога да върна времето назад... :roll: Просто гледам да не си спомням за станалото... и карам напред... това е просто още един лош период от моя живот... :smt087

Извод - внимавайте с тези неща!!! Няма връщане на зад, нека не правим тъпи грешки!!!

А по темата - честно казано... не... Не бих. Вече може да е хванала някоя болест :lol: 8)

VaMpIrE_HeArT
06-28-2007, 10:56
зависи в какви отношения ще сме...и ако си имам приятел не бих го направила,но ако съм сама...може и да го направя

PankO
06-28-2007, 11:02
зависи в какви отношения ще сме...и ако си имам приятел не бих го направила,но ако съм сама...може и да го направя
А, ако той си има приятелка и въпреки това просто иска да изживее нещо лудо ;-)? :shock: :-s

VerryBerry
06-28-2007, 11:13
nebih se varnala,nevijdam smisala dori da go pravq..biv6iqt si e biv6 :|

VaMpIrE_HeArT
06-28-2007, 11:16
А, ако той си има приятелка и въпреки това просто иска да изживее нещо лудо ;-)? :shock: :-s

ами и ако на мен ми се праят глупости пак може....нз ако това стане някога тогава ще мисля по задълбочено :lol:

sasha_90
06-28-2007, 11:25
Няма смисъл,щом е само за малко.Само ще ми стане гадно.

sladi4ka_qni4ka
06-28-2007, 13:12
emii neznam ...zavisi