View Full Version : Децата и "любовта"
Много се извинявам сега за тая тема, дано не се обидите много, но това вашето поколение е много сбъркано - заклевам се! Абе за вас всичко е любов.Толкова малки деца обясняват "ма аз мноу го обичам" - вземете се научете как се пише правилно,после започнете да пишете на кирилица и още нещо - направете най-сетне разлика между "любов" и "привличане"...На вашата възраст не подхожда да говорите такива глупости ,защото си нямате и представа какво е "любов".Самият факт,че сте готови след поредната раздяла веднага да започнете нова връзка (ако на тая възраст изобщо е удачно да се говори за "връзки") говори за това,че истински чувства не изпитвате.Любовта не е за няколко месеца и не е непрестанни капризи и "той не ми обръща достатъчно внимание" или "той си пада по друга,пък аз ше го е*а и ще ме захаресва" и всяквите глупости.Тоя форум е пълен с толкова безсмислени теми,че ако някакво същество от друго измерение прочете за кво се косят малките дяца на планетата Земя,сигурно ще се скъса от смях.
Извинявам се много,ако някой съм обидил/а,но честно казано изглеждате смешни като се правите на големи каки и батковци.айде,със здраве.
Uptown_soldier
06-28-2007, 09:28
Много се извинявам сега за тая тема, дано не се обидите много, но това вашето поколение е много сбъркано - заклевам се! Абе за вас всичко е любов.Толкова малки деца обясняват "ма аз мноу го обичам" - вземете се научете как се пише правилно,после започнете да пишете на кирилица и още нещо - направете най-сетне разлика между "любов" и "привличане"...На вашата възраст не подхожда да говорите такива глупости ,защото си нямате и представа какво е "любов".Самият факт,че сте готови след поредната раздяла веднага да започнете нова връзка (ако на тая възраст изобщо е удачно да се говори за "връзки") говори за това,че истински чувства не изпитвате.Любовта не е за няколко месеца и не е непрестанни капризи и "той не ми обръща достатъчно внимание" или "той си пада по друга,пък аз ше го е*а и ще ме захаресва" и всяквите глупости.Тоя форум е пълен с толкова безсмислени теми,че ако някакво същество от друго измерение прочете за кво се косят малките дяца на планетата Земя,сигурно ще се скъса от смях.
Извинявам се много,ако някой съм обидил/а,но честно казано изглеждате смешни като се правите на големи каки и батковци.айде,със здраве.
=D> =D> =D> =D> =D> Съгласен съм напълно.
TO ZATOVA E LUBOVTA... DA SE LUJAT GALOSHITE ZA DA MOGAT DA NAPRAVQT DECA I DA PRODULJAT RODA. AKO NQMASHE LUBOV KOJ SHTESHE DA SE JENI I DA PRAVI DECA????
VIrUsS4e
06-28-2007, 09:32
Абсолютно те подкрепям и си много прав. Аз съм на 14 е почти на 14 след 1 месец правя 14, но товя няма значение, та и аз като другите бързо се "влюбвам" или както казваш ти ме привличат момичета, но това не е любов, а временно увлечение. Говоря сам оза хората които наистина не се влюбили, защото има и такива, но са рядкост (говорим за кръга на младежите или както каза автора на темата децата). Напълно те подкрепям братле много си прав за това което каза :)
SpOrTs_GiRl
06-28-2007, 09:33
И аз съм напълно съгласна. Но има и някои изключения, които съзряват по-бързо от другите. Почват да мислят като върастни от по-рано, но те са МНОГО МАЛКО .
FiRe_LaDy
06-28-2007, 09:34
Prava si,no nedei slaga vsichki pod edno obshto!Ne sys vsichki e taka .... I vse pak sym saglasna s teb. :wink:
iNl0Ve_wItX_liFe
06-28-2007, 09:42
Почти съм съгласна с теб,но не всички са такива :wink:
ПС:
Извинявам се много,ако някой съм обидил/а
Че ти ннезнаеш ли момчели си или момче? :-D
Just joking ...of course :-D
key_of_hell
06-28-2007, 09:48
naistina ima ne6to takova no tuk kakto zabelqzvam ima i malko po-golemi hora koito ne puskat malumni temi!
Az smeq da tvurdq 4e sum dostata4no porasnala za da kaja smelo 4e obi4am za tova ne se obijdam!
В този сайт има не само "деца".И правилно се извиняваш за тази тема, защото нямаме нужда някой да ни поучава.Както се казва"днешните тийнейджъри са много луди".Тази тема няма място във форума :-s
Почти съм съгласна с теб,но не всички са такива :wink:
ПС:
Извинявам се много,ако някой съм обидил/а
Че ти ннезнаеш ли момчели си или момче? :-D
Just joking ...of course :-D
Ахахахаа че то в днешно време кой энае
:smt005
Какво лошо има в това ? Нека си приказват каквотото си искат децата.. нека са лудо влюбени и обичат всеки път и всеки месец различен човек .. Щом това ги прави щастливи .. нека да бъдат смешни нали не плащат данък обществено мнение .. Да евентуално при 99% от случаите всичко това е просото привличане .. но какво от това ако преувеличават .. нека мечтаят .. все още тук никой не се е самоубил от "любов" .. Лично аз намирам повечето теми за глупари и безсмислени и често се смея .. но и аз съм била на 15-16 и аз съм виждала нещата под друг ъгъл .. Детската любов е най-красива и най-чиста ... Защо да порасваме когато можем да сме деца и да мечтаем за неща присъщи на възрастните .. колко по лесно и красиво е .. Когато детето в теб умира , умираш и самият ти ..
мисля че сме на едно мнение с автора на темата ! =D>
miloto_girl_4e
06-28-2007, 10:18
Това е доста дъвкана тема :!: Че авторът на тема е прав - прав е :!: Но все пак това е тийнейджърски форум, по-голямата част от посетителите са именно тийнейджъри, а знаете, че всяко дете(тийнейджър) се мисли за по-голям, за по-зрял от връстниците си и т.н, и мисля, че това е нормално. И аз когато бях на 14 и аз не мислех, че съм малка, но сега каго видя някое 14годишно хлапе и ми изглежда супер дребно :-D Да, наистина не е хубаво да твърдиш, че обичаш някого, при положение, че не си достатъчно запознат какво всъщност е любов и какво всъщност е да обичаш .. Но децата са малки, неопитни, учат се .. и вие сте били такива преди :wink:
Прав си, да.Но пък и си зависи и от човека(тийнейджъра).Аз съм харесвала не малко момчета, но нито един път не съм си мислела, че съм влюбена, защото просто не е било така.А когато срещнах сега приятелят си-нещата се промениха.Просто човек разбира кога наистина е срещнал любовта.И да, тъпо е примерно да казваш, че обичаш двама едновременно-това е невъзможно.Или да кажеш, че обичаш някой и да го забраваиш след един месец примерно.
kobrichka
06-28-2007, 14:08
Това е доста дъвкана тема :!: Че авторът на тема е прав - прав е :!: Но все пак това е тийнейджърски форум, по-голямата част от посетителите са именно тийнейджъри, а знаете, че всяко дете(тийнейджър) се мисли за по-голям, за по-зрял от връстниците си и т.н, и мисля, че това е нормално. И аз когато бях на 14 и аз не мислех, че съм малка, но сега каго видя някое 14годишно хлапе и ми изглежда супер дребно :-D Да, наистина не е хубаво да твърдиш, че обичаш някого, при положение, че не си достатъчно запознат какво всъщност е любов и какво всъщност е да обичаш .. Но децата са малки, неопитни, учат се .. и вие сте били такива преди :wink:
=D>
MuJleH4eTo
06-28-2007, 14:35
Бравооо !!! =D> =D> =D>
Е то живото даказателство половината от постовете 100 на 100 са децата за които става дума в темата
sasha_90
06-28-2007, 15:52
Съгласна!
hahaha she ti kaja 1 trqq ti sex .. :D
Violenza
06-28-2007, 16:25
Към автора - няма да е зле и ти да се научиш да правиш разлика между "любов" и както се казва "любовта на живота ми" има огрооомна разлика.
ThePainIsReaL
06-28-2007, 22:09
Ха.. да дойде някой да ми каже, че не мога да обичам, защото съм само на 17 години. Ха-Ха-Ха. Стига с тези предразсъдъци и лекции. Не е така.
Обичам си момчето.. Боже.. толкова много го обичам! :smt049
sexy_for_you
06-28-2007, 22:17
Ха.. да дойде някой да ми каже, че не мога да обичам, защото съм само на 17 години. Ха-Ха-Ха. Стига с тези предразсъдъци и лекции. Не е така.
Обичам си момчето.. Боже.. толкова много го обичам! :smt049
подкрепям.аз съм малко по-малка(на 14)но повярвай ми,знам какво е любов.това да си айде както ти се изрази "увлечен" по някого 3 години какво е?просто увлечение?да плачеш по цели нощи и да не знаеш къде да се денеш?да мислиш постоянно за него?да виждаш други,но да не ти правят впечатление?какво е любовта за вас "големите"?темите били безсмислени.има и такива теми,но това е ТИЙН ФОРУМ!!!!за тва е такъв.да пишат тийнове,а не хора,които да съдят тийновете.и как определяш какво е любов?и кой как може да обича?всеки човек е различен.никой няма право да съди останалите.любовта е нещо велико.
П.П.обръщенията бяха към автора на темата.ако някой се чувства обиден,да ме извини.
хахаха.добре,другите да не се чувстват обидени,аз ще се чувствам и ще ида да се гръмна направо.
към последния пост - вие не сте хора (хората обичали различно),а малки дяца :twisted: .Много ясно,че ще се засегнете,ако това не беше вярно просто щяхте да го игнорирате - това,че си 3-4 години с някого не е гаранция.Любовта не е връзка,тя си е просто любов.И това да ревеш за някой не значи,че го обичаш...Хех.Естествено,че може да си заблуден и 10години...Любовта е една,а не хиляда - "тоя го обичах,ама оня другият ми е любовта на живота".Много ясно,че съм бил/а на вашата възраст,но не се правих на разбирач/ка и на 15години да съм преспал/а с де що може и след всеки път да рева колко съм го/я обичал/а,а пък той/тя мен - не.В днешно време никой вече няма някакви принципи и някаква изградена ценностна система,всичко е толкова изкривено.Абсолютна деградация е обхванала всичко и всички.Преди време никой нямаше да си позволи такова поведение,каквото демонстрират сегашните тийнейдръжи.Позволяват си неща,които хора по-възрастни от тях и най-вече разумни,опитни,които имат право да си позволят да се държат както си искат, не биха допуснали да се случат и всичко в името на някаква измислена фантазия за любов..
не си споменавам пола просто защото не желая!
sexy_for_you
06-29-2007, 12:25
хахаха.добре,другите да не се чувстват обидени,аз ще се чувствам и ще ида да се гръмна направо.
към последния пост - вие не сте хора (хората обичали различно),а малки дяца :twisted: .Много ясно,че ще се засегнете,ако това не беше вярно просто щяхте да го игнорирате - това,че си 3-4 години с някого не е гаранция.Любовта не е връзка,тя си е просто любов.И това да ревеш за някой не значи,че го обичаш...Хех.Естествено,че може да си заблуден и 10години...Любовта е една,а не хиляда - "тоя го обичах,ама оня другият ми е любовта на живота".Много ясно,че съм бил/а на вашата възраст,но не се правих на разбирач/ка и на 15години да съм преспал/а с де що може и след всеки път да рева колко съм го/я обичал/а,а пък той/тя мен - не.В днешно време никой вече няма някакви принципи и някаква изградена ценностна система,всичко е толкова изкривено.Абсолютна деградация е обхванала всичко и всички.Преди време никой нямаше да си позволи такова поведение,каквото демонстрират сегашните тийнейдръжи.Позволяват си неща,които хора по-възрастни от тях и най-вече разумни,опитни,които имат право да си позволят да се държат както си искат, не биха допуснали да се случат и всичко в името на някаква измислена фантазия за любов..
не си споменавам пола просто защото не желая!
не съм казала,че съм с тоя човек.не съм изпитвала такива чувства до сега и смятам,че е любов.и ако децата не са хора,кви са?животни :-D и кво е любовта според теб?сексът и любовта са съвсем различни неща!а на вас какъв ви е проблема,че ние,"децата" обичаме?и какво си позволяваме?да обичаш грях ли е?аз не демонстрирам любовта си наляво и надясно,просто го чувствам в сърцето си и съм убедена,че е любов.който каквото си иска да мисли.но ние можем да обичаме.
asi_basi
06-29-2007, 13:11
I az sam napalno saglasna !!!
sexa_na_kompleksa
06-29-2007, 14:44
Не четох другите мнениея,но ти не си много прав/а.Не всички сме еднакви,не всички казваме на половинката си още на първата среща "Обичам те!"...
И какво ни казваш ние да се научиме да пишеме като видях в твоя пост граматични грешки ?
напълно съм съгласна
FaTaLn0t0_LaDy
06-29-2007, 16:22
Аз лично съм напълно съгласна с темата...макар и аз да съм все още дете съм съзряла мн по-рано по отношение на начина на мислене и влюбване.Сега съм типичен пример защото от ТОЧНО една година не съм се влюбвала в друго момче, това момче ме нарани остави ме какво ли не ми направи но аз пак го обичам и не мога да го заменя.За мен тва е любовта-да обичаш някой истински каквото и да ти е сторил... :?
divo_kotence
06-29-2007, 16:43
не всички казват аз съм обичал/а еди кой си а/у...има доста хора който са по на 14-15 и правят разликата м/у увлечение и любов...аз никога не съм претендирала че съм обичала момче...това че към сегашния ми приятел имам по специални чувства които и аз нз кви са..няма да тръгна да разправям че го обичам...и плсс не говорете толкова общо...не всички са така
TikvenaElhichka
06-29-2007, 19:01
Поредният философ с поучителна лекция.
Всичко под общ знаменател... Ама то те тийнейджърите са един дол дренки, а? :evil:
Всички ти обясняват к'во е любов, к'во не е, още малко са готови и граница да ти поставят: "Не, ти не можеш да се влюбиш преди 19, малка госпожичке" и бла-бла.
П.П. (edit)Човекът под мен, много кофти съдиш за неща, които наистина не можеш да знаеш, например автора как отсъди, че е загубеняк или че хората му се присмиват заради това, че пише във тийн форум,за хигиената и т.н...
А и мога ли да задам въпрос(няма нищо общо с темата, просто ми е изключително любопитно и винаги съм се чудела): какъв е смисълът в това да си "готин", както ти самият се наричаш?
П.П.2 глупава работа - не мога да напиша нищо смислено и тряя 5 пъти да го поправям....
Ех, ти пък много да си дърт нали.
Аз живота си живея така че да съм колкото се може повече щастлив. Не вярвам в прераждане и такива работи така че просто си се кефя на всичко. Да обичаш някой е един начин да си щастлив. Според мен ако се обличаш хубаво и модно не значи че се правиш на батко или кака, всъщност кой е казал че трябжа да си батко за да носиш маркови дрехи. Нека се обличат хората както им харесва, и да се държат както им харесва.
Аз съм на 16, от 11 години гледам да съм готин, с някой който обичам, и да се забавлявам, и мога да ти кажа че мнението на някакав парцал дето сигурно си е прекарал детството плачейки за това как си няма гадже и завижда на други. Погледни се. На колко си, 30? 35? И виж какво пишеш в теен форум. Хората ти се присмиват заради това.
Така че, носи си вълнените пуловерчета, не се къпи с седмици, и си седи пред компютара, и се прави на много мъдър пред 18 годишни, щом това ти помага та преодолееш факта че си всъщност един голям загубеняк.
От 11-годишен, по-скоро, хаха. :lol:
shivacheva
06-29-2007, 19:35
И сега авторът момиче или момче е...се чудя...че обяснява нещата по този начин...ем,аз пък не съм напълно съгласна...например,когато някое "лапе" каже,че "обича" приятеля/приятелката си,това не значи че казва,че е влюбен,ами че просто изпитва по-силни,по различни чувства от предишния си приятел/приятелка,да кажем...поне така смятам аз...,но определено няма човек,който да може да каже кой кого,на каква възраст,и истински ли обича един "тийнейджър" друг "тийнейджър"...видиш ли "тъпа" тема-подминаваш я и гледаш друга...все ще се намери кой да отговори на оставената от теб...
Ако е прав всеки от вас под 20 години е едно от тези лапета дето не знаят какво е любов. Тийн е от 13 до 19.
Дайте тогава да скъсате с гаджетата ако сте под 20 и да чакате докато сте на 20 да си мислите че обичате гаджето.
Авторе, виж ся - не знам точно за кои години говориш. Аз съм почти на 17 и мога да кажа СЪС СИГУРНОСТ, че съм влюбен и че обичам. Ти плюеш малките, които говорят така, но да не би ти да не си бил млад? И да не си имал първа "любов"? Дори детинщни да са, те се надживяват -част от израстването на човек е.