View Full Version : nestandarten podarak
Nadelina
06-29-2007, 07:56
Hora.. snoshti kato si se ligavehme s moq priatel.. i kolana shtot mi precheshe go premetnah na vrata mu.. i vikam "Davam ti go za spomen ot mene!" i toi vika.. "Ne go shta toq kolan.. dai mi neshto drugo.. Iskam za spomen prashkite ti" .. I az vzeh da se ligava.. a sq kato se zamislq shteshe da e qko da mu gi podarq.. hmm.. qd me e che ne mu gi dadoh.. Podarqvali li ste neshto podobno na gadje ?! :P
sasha_90
06-29-2007, 08:06
Не.
mechtaq_za_teb
06-29-2007, 08:22
Kato se zamislq mai Ne :lol: No ne e losha ideq po princip.
Приятелят ми много го възбуди една снимка на една жена, която между краката си, точно около входа на влагалището си имаше татуирана пеперуда. За 14ти февруари накарах една приятелка да ме изрисува така с кана. За по-траен спомен ми разпечатах модела пеперуда, с който бях изрисувана и я сложих в рамка. Хем той знае какво значи, хем никой друг не знае какво точно е. Изненадата беше страхотна. Още го помни :wink:
да,преди няколко дена ми подариха доста нестандартен подарък...според мен е яко,щото е неочаквано и ти е много по-приятно отколкото като знаеш,че биха ти подарили обичайните глупости-бижута,парфюми,плюшени играчки.примерно подаръкът на олас е много як.на мен лично никога нямаше да ми хрумне.поздравления :P
Хаха :smt005 Тои хубо иска прашките ама да не иска и бонусче към тях :smt005
Относно темата подаряваи му ги на човека щом иска да им се радва. :::
FiRe_LaDy
06-29-2007, 08:59
Ne se seshtam da sym pravila takiva podaryci,ama ne e losha ideq.Podari mu gi na choveka kato iska :wink:
iliqnfenka
06-29-2007, 09:54
Доста добре звучи ;) още не е късно да му ги подариш ;)
sladi4ka_qni4ka
06-29-2007, 11:38
ee ne sum mu podaravqla na moq pra6ki xaxax
KiLLeR_InSTiNkT
06-29-2007, 12:39
Подари му прашки, твоя снимка и презерватив в някаква рамка, не е нещо особено, но може да се зарадва... Нещо като малко споменче. :-D
sexy_for_you
06-29-2007, 12:44
НЕ съм правила подобни подаръци,но е сладко определено.Реванширай му се и със сутиен :-D
SpOrTs_GiRl
06-29-2007, 12:57
Подари му прашки, твоя снимка и презерватив в някаква рамка, не е нещо особено, но може да се зарадва... Нещо като малко споменче. :-D
Тва е мн добра идея ! ;)
hmm sled pra6kite sledva i ne6vto dr go...... edna ve4er na same s tebe moje bi ;)
Ммм супер! Подари му ги :wink:
GalleNo_MoMi4eNce
06-29-2007, 16:42
DA az sam pravila takyv podarak Podarih na gadjeto mi prashki :) napravi go mn e sladko ..
divo_kotence
06-29-2007, 16:52
тва ще е мн яко...тряа и аз някой път да направя такова нещо :-D
Еми да, щом ги иска да спомен дай му ги, явно ще се зарадва.
Еми да, щом ги иска да спомен дай му ги, явно ще се зарадва.
:smt023
Dead`Paladin
06-29-2007, 18:57
podari mu tamponite si :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
^ :smt005 само да не са използвани :smt005
Сетих се и още нещо. Когато някой от нас двамата се издъни с нещо, не се караме, а си подаряваме близалки. Веднъж аз трябваше да купя, а наближаваше 2ри февруари (Петльовден, празник на момчетата и т.н.) и реших да съчетая нещата. Обиколих целия град да му намеря захарна близалка с формата на петле. Изненадата беше много приятна :)