View Full Version : момчета ... защо бихте изъгали ...
здравейте, не знам дали тук трябва да е тази тема, но ... :) тук ще е ...
таака .. чудя се и се мая ..., защо попринцип едно момче, което казва че наистина иска да е с мен, би ме излъгало... случката е следната...: излизаме си двамата, но той си има прияттелка от 1 година и нещо не я беше виждал някъде месец и онзи ден случайно разбрах, че предишната вечер са били заедно..., той разбира се ми казва, че не е така, но аз си знам, че ме лъже, въпреки, че повече не сме говорили за това ..., та интересно ми е, защо лъжете бе момчетата... при положение, че на мен лично ако ми беше казал истината щеше да ми е супер по-яко ..., а сега се чудя какво да правя... м не знам не сте ми ясни... :-k някой да каже нещо... вие как мислите, не точно за моя случаи... по принцип за какво бихте излъгали момичетата си ...? :)
уффф пак грешки от бързане сорри :)
mom4etata lajat i vinagi se izkarvat nevinni...tva vinagi e bilo taka . e ne za si4ki no pove4eto :wink:
Защото обичате да ви лъжат :)
sasha_90
06-29-2007, 13:57
защо говориш под общ знаменател?
Coccolino
06-29-2007, 14:04
Ами не си мисли най-лошото. Наистина може просто да са се видели. Все пак е прекарал 1 година от живота си с нея, какво очакваш да изчезне от миналото му ли. Като ти каже сам би се разстроила...поне аз така мисля. Просто го питай като човек дали мисли че има нещо недоизживяно с нея.
здравейте, не знам дали тук трябва да е тази тема, но ... :) тук ще е ...
таака .. чудя се и се мая ..., защо попринцип едно момче, което казва че наистина иска да е с мен, би ме излъгало... случката е следната...: излизаме си двамата, но той си има прияттелка от 1 година и нещо не я беше виждал някъде месец и онзи ден случайно разбрах, че предишната вечер са били заедно..., той разбира се ми казва, че не е така, но аз си знам, че ме лъже, въпреки, че повече не сме говорили за това ..., та интересно ми е, защо лъжете бе момчетата... при положение, че на мен лично ако ми беше казал истината щеше да ми е супер по-яко ..., а сега се чудя какво да правя... м не знам не сте ми ясни... :-k някой да каже нещо... вие как мислите, не точно за моя случаи... по принцип за какво бихте излъгали момичетата си ...? :)
sex priqtelko moq SEX !!!
защо говориш под общ знаменател?
Защото ако той е отворена книга пред теб, няма да ти е интересен.
Не слагам под общ знаменател - имах предвид само момичетата ;)
zalojeno e v prirodata na majete
GalleNo_MoMi4eNce
06-29-2007, 16:24
mom4etata lajat i vinagi se izkarvat nevinni...tva vinagi e bilo taka . e ne za si4ki no pove4eto :wink:
Taka e!!!I dori da znaqt che sa vinovni napravqt neashtata taka che te da izlqzat nevinni..
cherinka
06-29-2007, 16:51
Може би иска да се 'забвлява' с теб когато приятелката му отсъства.
Може да има много причини.Иска може би да е и с двете. :wink:
priqtelkata mu si e tyk i moje da e s neq kogato si pojelae... a ve4e 4e iska da i s dvete.... po-skoro tova moje da e ..., za6toto az sega 6te si kandidatstvam i v kraina smetka ako me priemat si iz4ezvam ... i moje bi za tva ne iska da q ostavq ... ili ...oleee ne znam :D hahah haha maje :) abe kvo go mislq :D
Hahhahahahha
Ti vidq li we....
Momi4e napisa 4e bilo zalojeno v prirodata na majete da LAJAT !
EEeeEhehe ako ne drugo pone uspq da me razsmee6 :lol:
Vladokaaa
06-29-2007, 22:32
ддз
Dead`Paladin
06-30-2007, 01:26
molq molq neka govorim za vas che stava dalgo i shiroko....
alkobalko
06-30-2007, 06:11
Решил е, че иска да се позабавлява и с двете.
Taka e!!!I dori da znaqt che sa vinovni napravqt neashtata taka che te da izlqzat nevinni..
Това не е вярно ако сте попадали на такива момчета ваш си проблем но не слагаите всички под този знаменател.
Иначе аз лично никога не бих излъгал за такова нещо най-малкото няма смисъл само може да падне в очите на момичето.И ако питаш мен го е направил щото иска да те изчука(сори за израза) но много такива ги има и сред момчетата и сред момичетата прото гони бройката.Имал си приятелка от 1 година и те гони теб ахах ебаси олигофрена за ква не му шибнеш един шамар и не го разкараш.