View Full Version : bade6te....a ste pod 18....
mislite li 4e edna vrska ima bade6te ako ste pod 18, govorq za savmesten jivo ne govorq za period ot godina dve..koeto e pak mn hubavo . no tuka ne6tata sa na po visoko nivo. mislite li 4elubovta e doatata4no silna za da izdarji si4ko dokato ne ostareete zaedno??? ima li takav varwnt? koi ot vas iska da mu se slu4i?
cherinka
06-29-2007, 21:42
Живота след 8мия месец на една връзка става кофти - много караници, цупеници, сръдни и прочие. Поне по мое наблюдения.
Аз съм на мнение, че един млад човек трябва да опита всякакъв тип взаимоотношения с всякакъв тип партньори, за да стигне до заключението какво му харесва и след двадесет и петата си година да го потърси.
koi ot vas iska da mu se slu4i?
Ако ми се случи, или на някой друг му се случи, мислиш ли, че след време няма да има изневери?
Бтв то както и да го гледаш, щастие между двама родители с 10 годишно дете няма.
Збележи само колко двойки на днешно време се раделят, или си хфащат любофници, но заради детето си продължават съвместния живот.
Дали ще бъда с някой 10 години, или 40 години.. тоя момент винаги настъпва... така, че по-добре да се опита от всичко и от всеки. :lol:
Vladokaaa
06-29-2007, 22:20
Еми съмнявам се може да се случи но адски трудно особено в днешно време.Време на изкушения алкохол курви :)
Manenkoto
06-30-2007, 06:31
Еми съмнявам се може да се случи но адски трудно особено в днешно време.Време на изкушения алкохол курви :)
Хихихихи и аз тай мисля! На днешно време имам много изкушения :roll:
alkobalko
06-30-2007, 06:42
Много зависи от характера на партньорите. Съвместен живот под 18 години е много труден, да не кажа невъзможен. И момичето, и момчето все още учат, а трябва и да работят, за да се издържат.
И все пак, ако единя от двамата е материално осигурен е много по-лесно.
Другият проблем е, че много малко връзки от тази възраст могат да бъдат запазени.
И все пак има семейства, в които отошенията са се запазили прекрасни и няма изневери.
`Death`Whore``
06-30-2007, 06:48
Живота след 8мия месец на една връзка става кофти - много караници, цупеници, сръдни и прочие. Поне по мое наблюдения.
Аз съм на мнение, че един млад човек трябва да опита всякакъв тип взаимоотношения с всякакъв тип партньори, за да стигне до заключението какво му харесва и след двадесет и петата си година да го потърси.
koi ot vas iska da mu se slu4i?
Ако ми се случи, или на някой друг му се случи, мислиш ли, че след време няма да има изневери?
Бтв то както и да го гледаш, щастие между двама родители с 10 годишно дете няма.
Збележи само колко двойки на днешно време се раделят, или си хфащат любофници, но заради детето си продължават съвместния живот.
Дали ще бъда с някой 10 години, или 40 години.. тоя момент винаги настъпва... така, че по-добре да се опита от всичко и от всеки. :lol:
Когато хората се обичат, не позволяват на всекидневните глупости да ги доведат до раздяла. Какво, като се карат? Невъзможно е да живееш с някого и да не се карате. Ако си хванеш любовник, по някое време ще започнеш да се караш и с него. Което не означава край на връзката.
divo_kotence
06-30-2007, 07:14
според мен е възможно...но само ако чувствата са много силни и двамата знаят какво искат...
HopeLesss
06-30-2007, 07:26
Възможно е, но лично според мен е ненужно. Айде след 20-тата година, да, но под 18 - абсурдно е. Познавам много двойки, които са заедно от малките класове, но първоначално не са живели заедно. На един съученик техните са гаджета от 8-ми клас - вече 26 години заедно.
Да, наистина си зависи много от характерите на двамата.Съвместен живот над 18-много е трудно, освен средствата, все пак и, ако искате да живеете по-нататък заедно няма нужда още от толкова малки.
Ако една връзка започне преди 18, тя едва ли ще продължи докато се ожениш.Но може да се разделите, след години отново да се срещнете и да се ожените.Знам един такъв случай
:lol:
megi_sweet
06-30-2007, 17:42
mislite li 4e edna vrska ima bade6te ako ste pod 18, govorq za savmesten jivo ne govorq za period ot godina dve..koeto e pak mn hubavo . no tuka ne6tata sa na po visoko nivo. mislite li 4elubovta e doatata4no silna za da izdarji si4ko dokato ne ostareete zaedno??? ima li takav varwnt? koi ot vas iska da mu se slu4i?
abe mila ni6to ne sxvanax ot taq tema det si q pusnala
:smt005 ne govorq da jiveete zaedno po 18, a ako zapo4ente edna vrazka pod 18..vazmojno li e sled tva da prodaljite zaedno i da zajiveete zaedno i t.n
sexy_for_you
06-30-2007, 20:24
Ами според мен е възможно,но твърде рядко се случва за съжаление.Ако хората наистина са един за друг и много се обичат,защо не.Ако са родени един за друг,да.Може.Не знам,защото не съм го изпитала,нито имам подходящ пример.Бих искала да ми се случи и любовта да продължи вечно.Но това по-скоро е твърде нереално за повечето от нас-тийновете.Все пак би могло.И ако намеря ИСТИНСКИЯТ,бих искала любовта да продължи вечно
sista-JU
06-30-2007, 21:07
kato kazva6 18 ima6 predvid -pulnoletie,pravo na podsudmost ,otgovornost za sebe si,no samo po zakon.na4i ima6 predvid dali ako si s nqkoi predi tiq 18 godini ,dali bihme produljili zaedno (suvmesten jivot,dete,brak )?mi na6te sa ot 18 godini jeneni ,i zaedno ot 8 klas.no v momenta ne moga da ti kaja kak sa im vzaimootno6eniqta,mislq 4e si izneverqvat(makar 4e taq duma me drazni,i ne q izpolzvam 4esto).ta zavisi si ot horata,ot otno6eniqta ,polojeniqta i tn.az li4no ne sum otkrila 4ovek v koito da tursq takova ne6to
Dead`Paladin
06-30-2007, 21:13
v toz jivot v det jiveem si4ko e v1zmojno dete moe.....kakto kazvat vodeshtite na predavaneto ''Sblusyk'' ---- ''NQMA NEVAZMOJNI NESHTA'' =P~
mil4eto_
06-30-2007, 21:15
Според мен всичко си зависи от хората.Ако обичаш и държиш на някого ще искаш да си с него независимо на каква възраст си.
"Изкушения" винаги ще има-без значение дали партьорите са на 15 или 20 години. :roll:
prav si 4e nqma nevazmojni ne6ta, no dali lubvta 6te se zapazi tolkova dalgo, dali 6e q ima trapkata.....i struva li si da propusne6 o6te 10000 trapki zaradi tvoa 4e ot rano si ''sazdal''semeistvo. az mislq 4e ako lubovta e silna tazi trapka nqma da iz4ezne , est ako i dvamata polagat usliq za tova.
Естествено ,че е въэможно.няма эначение на колко години си,винаги може да се влюбеш и връэката ти да има бъдеще.Ще дам эа пример баба ми и дядо ми ( :-D :-D :-D )-на 16 са эапочнали връэката си и цял живот са били эаедно ,е докато той не почина.Та така-всичко е въэможно.Эависи от хората.
.........i ot jelanieto nai ve4e :wink:
`Death`Whore``
07-01-2007, 18:33
i struva li si da propusne6 o6te 10000 trapki zaradi tvoa 4e ot rano si ''sazdal''semeistvo.
Какви тръпки? Да ходиш по курви/да се чукаш безразборно? Да пиеш постоянно или да се друсаш? Да се натискаш на всеки по дискотеките?
според мен е възможно...но само ако чувствата са много силни и двамата знаят какво искат...
i az mislq taka.pri nas e malko sa6toto nqmame vse o6te 18 no pak si mislim za po natata6noto ni bade6te.
govorq za lubovni trapki, no i az kato teb mislq 4e ne izpuskam mnogo. a temata q pusnah to4no zaradi tova 4e i nie govorim mn za bade6teto....i se 4udeh dali naistina edna takava me4ta moje da se okaje realnost
`Death`Whore``
07-01-2007, 18:45
Би могла. Иначе любовните тръпки се компенсират с една много по-силна тръпка - тръпката да обичаш и да имаш истинска връзка.
Абе всичко е възможно . Може и от малки да сте заедно и пак заедно да си остареете . Зависи от хората и до това колко си подхождат .
не си мечтайте много и не живейте в приказките...повечето двойки,които все пак са издържали от 15годишна възраст да кажем и след 10години са се оженили се развеждат...
типичен пример - една жена,която познавам,се омъжи за уж мъжа на живота й,винаги уж са се обичали и накрая стана следното: съвсем случайно срещна един мъж, към когото изпитваше толкова по-различни чувства от досегашните, че не можеше да се сравни - раздели се с мъжа си и сега е женена за другия.на 16 години още не знаете кво искате от живота, дали това е най-доброто,което можете да вземете от него,а и с времето хората много се променят - особено в тийн годините.
SwEeT_pAiN_F
07-02-2007, 06:13
Според мен не е невъзможно , но както казаха повечето, след време се развеждат такива двойки. просто адски много се променят и няма как...
Ice_Queen_
07-02-2007, 06:48
...На мен ми се случва ;)
И се моля на вс възможни привидения и богове да си останем заедно и да си имаме бебчета! Запознахме се и тръгнахме на 14-15 ,сега той е на 18,а аз скоро ги правя.И много се обичаме.Имаме си проблеми като всички..Но въпреки това защо да не останем заедно цял живот? Мн ми се иска да съм от онези " тъпаци" (някой така викат ) който срещат любовта на живота си преди 18 и са цял живот с нея!!!!!! :smt050 :smt050 :smt050 :smt050 :smt050
Според мене е абсурдно :roll:
iLoveChocolate
07-02-2007, 08:12
аз адски искам да ми се случи,но знам и,че това е невъзможно.
след като ходим сега тва значи,че като скъсаме сичко ще се е изчерпало
и,че дори не се знае дали ще се познаем като ктанем по-големи.
да си призная имам една съкровена мечта: като станем вече на възраст за женене да се срещнем случайно и пак да се съберем :lol:
slavito007
07-02-2007, 08:33
Ще ме извинявате,ама връзка без караници НЕ може да съществува.То ако изобщо не се карат двамата това няма да е никаква връзка.И все пак смятам,че не е чак невъзможно,но е много трудно да се запази такава връзка.
FiRe_LaDy
07-02-2007, 09:09
Na moqta nai - dobra priqtelka maika i i bashta i ot detskata bile zaedno .... posle v uchilishte .... i sega sled tolkova godini brak sa si shtastlivi i si se obichat mnogo.Obache az mislq,che ne iskam taka .... pone za sega.