Влез

View Full Version : Slusham metal, no roditelite mi...

KaTeTu
06-30-2007, 06:50
Zdraweite! Imam problem s roditelite mi, zashtoto sa si vyobrazili, che shtom slusham metal, shte stana narkoman i nqkakvi takiva. Primerno iskam da si wzema nqkakwa bluza na metal grupa, i kategorichno mi e zabraneno. Prosto towa mi hareswa, iskam da se oblicham kakto mi hareswa na men, a ne kakto im hareswa na tqh, ujasno gadno e! Predstavqm si pyk ako razberat, che i gadjeto mi e metal ( :D )
Moje bi zashtoto tozi stil ne e mnogo odobren, osobeno ot po-staroto pokolenie, no towa si e prosto edin stil muzika, kato wsichki drugi i az nqmam nikakwo namerenie da wzimam narkotici i tem podobni otrovi.
Kak moga da gi nakaram da razberat, che towa mi hareswa i da mi razreshawat poweche neshta? :(

Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!

`Death`Whore``
06-30-2007, 06:51
Явно си малък. Няма как.

KaTeTu
06-30-2007, 06:53
Opa, syjalqvam che sym pusnala temata w tozi razdel, sega zabelqzah, ako e wyzmojno da se premesti...

divo_kotence
06-30-2007, 07:11
аз слушам метал ама кво...наще нищо не ми казват..просто знаят че тази музика няма да ми се отрази по никакъф начин...както каза ти да почна да зиам наркотици...родителитети явно го правят това защото ти нямат достатъчно доверие...убеди ги че няма да правиш такива глупости...и още нещо...това че са от старото поколение не ги прави че не харесват метал..преди дори повече се е слушало метал..

06-30-2007, 07:13
Еи не ти е много страшен проблема :lol: .Аз лично слушам ска,реге,денсхал и доста метал хард рок и рок :lol:
Та смятаи за какво става дума.Но ако не си малък демек нещо от рода на 12-15 просто може да сзтърсиш че трябва да ти имат повече доверие :lol:
Аз лично така направих ама аз преди 5 дена навърших 19 и никой нищо неможе да ми каже :lol:
Просто гледай да се спогодиш със тях. И за да слушаш метал не е нужно да ходиш със гривна на шипове(примерно).
АА и още нещо: Откаде подяволите им е дошла идеята че металите са наркомани :shock: аиде че повечето нагъват бира в промишлени количества добре.Ама от всичките метали които познавам няма дори един който да пуши цигари(обикновенни) пък камоли да друсат нещо.
Разбирам ние раста феновете ние вече сме друг случай ама металите :shock:

KaTeTu
06-30-2007, 07:14
Ami to se e slushalo, no nashite nikoga ne sa bili priwyrjenici na tazi muzika, a i winagi si e imala losha slawa. ](*,)

KaTeTu
06-30-2007, 07:16
Znam, che kato slushash metal ne e zadyljitelno da nosish shipowe, no na men towa mi hareswa, za towa iskam da gi nosq :)

06-30-2007, 07:16
А бе почни да се разбираш с ваще.Ако питаш мен не им пречи музиката
а нещо има заради което ти нямат доверие.Лично относно музиката слушам метал и то покрай майка ми и баща ми.Аз съм отрасъл с метал.
И почти всички възрастни около мен слушат Рок хард рок и метал.Такаче не е от музиката а е от теб самия.Накарай ги да ти имат доверие :wink:

KaTeTu
06-30-2007, 07:18
Oki, mersi, shte se pozamislq zashto mi nqmat doverie :-k

06-30-2007, 07:20
Znam, che kato slushash metal ne e zadyljitelno da nosish shipowe, no na men towa mi hareswa, za towa iskam da gi nosq :)
Еми тогава си сабираш пари от джобни и си купуваш като ти се навикат ваще за тях ти казваш:"Нали аз съм си ги купил, а не съм ви карал да ми давате пари отделно".Твой е избора.Най-много да отнесеш някой и друг скандал но като си продължиш на твоето.Поне според мен накрая ще те оставят намира :wink:

Поздрав: Metallica - Wherever i may roam

KaTeTu
06-30-2007, 07:21
Ami dano, mersi mnogo \:D/

i 10x za pozdrava :)

06-30-2007, 07:23
Ami dano, mersi mnogo \:D/

i 10x za pozdrava :)
Няма защо, а относно твоя случай не е толкова страшен.Родителите на приятелката ми са същите даже и бяха забранили да се вижда с мен защото съм бил метал :lol:
В краина сметка сега като има нещо за помощ ми се звънка веднага :lol:
Такаче найстина доверието му е майката

rosu
06-30-2007, 07:50
Обясни им, че това ти хареса и всичко друго, което разказа на нас.Също им кажи, че притесненията им не са оправдани. :roll:

анти метъл ве
06-30-2007, 08:51
Да слушаш метъл,да се обличаш като метъл,да се държив като метъл...това не значи,че си наркоман,по-скоро означава,че си деприсиран гашник.
Първо се интересувай защо носят точно черно,защо групите им се казват така,защо носят шипове,защо пеят за това което пеят,защо изглеждат като изруди и т.н.
Ей,красив човек да е метъл няма!

п.п.Аз съм пич на 18 и мисленето ми не е старо и консервативно ако някой метъл мисли така да пробва да ме контрира.
Метъла е секта,който не знае.Комуна за депресирани самоубийци и елита на утайката на обществото.

`Death`Whore``
06-30-2007, 09:12
На мен как не ми пука защо се обличат в черно и дори какво означават имената на групите, а съм метълка?

Maiden`Fenka
07-01-2007, 09:59
Zdraweite! Imam problem s roditelite mi, zashtoto sa si vyobrazili, che shtom slusham metal, shte stana narkoman i nqkakvi takiva. Primerno iskam da si wzema nqkakwa bluza na metal grupa, i kategorichno mi e zabraneno. Prosto towa mi hareswa, iskam da se oblicham kakto mi hareswa na men, a ne kakto im hareswa na tqh, ujasno gadno e! Predstavqm si pyk ako razberat, che i gadjeto mi e metal ( :D )
Moje bi zashtoto tozi stil ne e mnogo odobren, osobeno ot po-staroto pokolenie, no towa si e prosto edin stil muzika, kato wsichki drugi i az nqmam nikakwo namerenie da wzimam narkotici i tem podobni otrovi.
Kak moga da gi nakaram da razberat, che towa mi hareswa i da mi razreshawat poweche neshta? :(
и аз слушам метъл и се обличам така но какво лошо има в тва да носиш тва което ти харесва
аз лично намам проблеми с родителите ми защото и те навремето са слушали доста неща който аз слушам сега единствено леля ми ме гледа на криво ама ко да се прай тя явно не разбира различните и не може да ги приеме ](*,)
а по темата -обясни на родителите си че тва да се обличаш в такива дрехи не значи че си наркоман и тн че дрехите не определят човека и в крайна сметка живота е твой и можеш да правиш това което сметнеш за добре :D

Reed
07-01-2007, 10:20
Кажи им,че това си е до човека,а не до музиката :)

neverand
07-01-2007, 10:31
ЯВно родителите ти са ужасно задръстени,един зрял човек с дете ще му бъде ясно,че едно момче/момиче на тази възраст има някой увлечения,и че повечето са за времето си...

IceCold{Frozen`Heart}
07-01-2007, 11:03
az slu6am metal i rock, vapreki 4e i moite roditeli sa protiv tva.6to se otnasq da drehi, ne mi razre6avat da nosq s 4erepi, imena na metal grupi i t.n., i gadjeto mi e kato men, no tehnite ne sa tolkova zadrasteni... no na6te dori ne me pusnaha na koncerta na metallica :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 taka 4e napalno te razbiram

coteto
07-01-2007, 19:03
li4no az ne vijdam smisal da zapo4ne6 taka da se obli4a6 taka vse edno ti podrajava6 na xorata koito peqt tezi pesni.vse edno gi kopira6.po dobre si sly6ai metal no ne go pokazvai akto 4ak zapo4ne6 da nosi6 takiva drexi.
i az sly6am po4ti vsqkakva myzika no ne se opitvam da podrajavam na xorata koito q peqt.
tova si e moeto mnenie po vaprosa :)

Uptown_soldier
07-01-2007, 19:21

Ами кажи им, че това не е музика за наркомани. Може да им преведеш текста на някой подходяща пессен. Разкажи им за метъл културата.

Maiden`Fenka
07-01-2007, 19:26
li4no az ne vijdam smisal da zapo4ne6 taka da se obli4a6 taka vse edno ti podrajava6 na xorata koito peqt tezi pesni.vse edno gi kopira6.po dobre si sly6ai metal no ne go pokazvai akto 4ak zapo4ne6 da nosi6 takiva drexi.
i az sly6am po4ti vsqkakva myzika no ne se opitvam da podrajavam na xorata koito q peqt.
ТИ пък за кой се мислиш че казваш на хората как да се обличат и как не !

Uptown_soldier
07-01-2007, 19:33
ТИ пък за кой се мислиш че казваш на хората как да се обличат и как не !

А ти пък, коя ти да го критикуваш. Тук всеки може да изрази мнението си по даден въпрос и то не е задължително да бъде еднакво с останалите.

BuzkatA
07-01-2007, 19:49
Лол металите наркомани ?!

Това за 1ви път го чувам ... те по принцип съм ги забелязвал, че стоят и си пият биричките и са си мега кротки и добри хора!
Дори металките са красиви, но без тези дрехи ...

Кажи им че музиката не може да те накара да се надрусаш и т.н.

дай им пример с това "Името не прави човека" измисли ги нещата но наистина е мега тъпо чесно!

Може би им е кофти обясни ми че това ти харесва ...

AliceSw
07-01-2007, 19:54
az slu6am metal i rock, vapreki 4e i moite roditeli sa protiv tva.6to se otnasq da drehi, ne mi razre6avat da nosq s 4erepi, imena na metal grupi i t.n., i gadjeto mi e kato men, no tehnite ne sa tolkova zadrasteni... no na6te dori ne me pusnaha na koncerta na metallica :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 taka 4e napalno te razbiram

:shock: :shock: :shock:

уоу, че ти 1996 на колко си била, че ваще още те командват :shock: :shock: :shock:

cunami_f8
07-02-2007, 08:12
az po-skoro sum punkarka i az imam podoben problem na6te ne mi davaha da si produp4a y6ite pove4e ot 3 dupki za6toto si misleha 4e 67te po4na da se drogiram i vsi4ko tova be6e za6toto mi nqmaha doverie posle s vremeto im dokazah 4e moga da sum otgovorna i sega vsi4ko vurvi po med i maslo tui 4e se zamisli za nqkoi ogromna belq koqto si pravila i ot koqto si izgubila doverieto im i sled kato otnovo spe4eli6 doverieto na va6te te 6te ti pozvolqvat da si kypyva6 metal drehi i takiva ne6ta =]

sasha_90
07-02-2007, 10:05
Те са живяли друг живот преди.Но ако им докажеш,че няма да взимаш някакви такива гадости може и да си променят мнението. 8)

BebeTooOoo
07-02-2007, 10:54
И баща ми преди не одобряваше това , че слушам метал , защото смяташе , че това ще доведе да почна да употребявам и наркотици и т.н. Но просто му обяних , че това не зависи от музиката , а от самия човек.Дори го запознах с момче , което също слуша метал , но въпреки това не употребява цигари , алкохол , пък камо ли наркотици.Все пак ти избираш какво да слушаш ... не немогат да ти кажат , нито заповядат да спреш.Докажи им , че няма опастност да стигнеш до там , че да взимаш наротици и всичко ше се оправи.Поне при мене стана. :wink:

gabrielka@a
07-02-2007, 12:32
Ми то си е въпрос на личен избор!Обясни им,че нямаш намерение да се дрогираш,а просто този стил музика ти харесва!

anastacia89-гост
07-02-2007, 16:59
Метълите са страшно толерантни хора.

KoRnFlAkE
07-03-2007, 00:55

:shock: :shock: :shock:

уоу, че ти 1996 на колко си била, че ваще още те командват :shock: :shock: :shock:

lol...Ако се беше информирала повече щеше да знаеш,че Металика наскоро имаха концерт.(признавам и аз нз кога точно)

07-03-2007, 18:19
lol...Ако се беше информирала повече щеше да знаеш,че Металика наскоро имаха концерт.(признавам и аз нз кога точно)

Пловдив 99-та. Единствения в нашата страна. Тъй че не ми говори глупости, а си трай! Бахти и металистите, пуснали Коян и се мислят за велики.

А към авторката на темата. За чий чеп ти е да носиш "метъл дреха" с група. Няква фалшива показност. И особеното новата мода да носиш група дето дори не си им слушала песен... Дето и ти незнаеш защо го искаш това... И аз съм носил и честно казано го правех само, защото "така трябва, за да си метъл". Ако тогава имах акъл да се видя колко нелепо излгеждам, никога нямаше да си сложа такава дреха.
А как да убедиш ваще да слушаш метъл. Кажи им, ама без да увърташ, че тази музика ти харесва. И че предпочиташ нея пред алтернативата да слушаш яката дискотечна чалга и да се шибаш с 3-ма идиота на куп през вечер.

N0_feAR
07-04-2007, 06:49
аз не съм метълка, но нямам нищо против тях . За да си метъл не е нужно да се обличаш с черни дрехи, шипове, черепи и т.н. Познавам много метъли, които си се обличат нормално, но си обичат музиката. Но има и хора, които се обличат като метъли с цел "гъзария" - безсмислено е ! И последно: докажи на вашите, че си отговорен човек и музиката не може да те направи наркоман. И не мисля, че родителите ти са задръстени, за това че се притесняват за теб. Просто малко трябва да поговориш с тях и да им пообясниш нещата.

ScionOfStorm
07-04-2007, 07:02
Бе то и в началото и нашите мрънкаха, ама се кротнаха, каквото положението, такова, няма те да определят какво ще си слушам :)

Get one thing true from the get go,
I truly don't give a fuck about you.
I never have and I never will,
Each day you breathe it's more time to kill.

I never have and I never will.
I never have and I never will.

Fuck, Your, World, Up.

God Damn!

KoRnFlAkE
07-04-2007, 15:13

Пловдив 99-та. Единствения в нашата страна. Тъй че не ми говори глупости, а си трай! Бахти и металистите, пуснали Коян и се мислят за велики.

Em da sburkah za Metallica i za koncerta,ama kvo obshto ima 4e "sym pusnala KoRn" be?I da ti kaja ne se mislq za velika :-s Hah tuka mai stava 4e ti se mislish za velik :roll: Ae procheti mi podpisa i ako si tolkova umen 4e da go razberesh...E za tva poveche nishto nqma da kaja ](*,)

RoyTheReaper
07-04-2007, 16:59
В никакъв случай не е необходимо като харесваш метъл да се обличаш по съответния начин. Освен това метълското облекло е за момчета - не приляга на една изискана млада дама ( :lol: ) да се облича по този начин. Особено тези тениски стоят много грозно. (Всъщност има и женско метълско облекло, но аз лично не съм срещал такова досега в метъл-маниите на нашата родина.)

ОК, разбрах, че те кефи да се обличаш така и че не ти харесва това, което казвам, но помисли и за друго. Трябва да се подчиняваш на родителите си докато не си извоюваш независимостта. Това ще стане до няколко години и ще можеш да се обличаш както си искаш. Но съм сигурен, че когато това стане, вече няма да имаш такова желание; наблюденията ми са, че момичетата, когато преминат бунтовния тийн период, зарязват метъл-амплоато си и се ориентират към по-женствено облекло. Демек, идва им акъла в главата. :wink:

The-WishmasteR
07-04-2007, 17:17
eh 4ak sega se zamislqm kolko blagodaren trqbva da buda ..Navremeto maika mi me pita6e kakvi teniska iskam da mi kypi kato otiva6e do na tamno :D :D :D (ne vikaite 4e magazina e smotan v vt ima samo 2 )po temata ..ako ima6 mikrofon 6a si pogovorq s va6te da gi svetna po vaprosa :)
pak i zamisli se ako vsi4ki metyli bqha narkomani (tova go kaji na va6te ) nqma6e da ima dyrti metyli :D

07-05-2007, 11:39
Em da sburkah za Metallica i za koncerta,ama kvo obshto ima 4e "sym pusnala KoRn" be?I da ti kaja ne se mislq za velika Hah tuka mai stava 4e ti se mislish za velik Ae procheti mi podpisa i ako si tolkova umen 4e da go razberesh...E za tva poveche nishto nqma da kaja

Ми разбирам ти перфектно подписа. Казваш ми да не споря с теб да не ти падна на нивото. Ама аз не вярвам в тия глупости. Т'ва са мисли за лекета дето само си мислят, че имат някво ниво. Истинския човек с истинско ниво не може да го свали, защото е прекалено умен за това!
А к'во има че си пуснала Корн?! Слушаш Корн и говориш глупости, изводите ги оставям на теб, "ако си толкова умен, че да ги разбереш"

LaDy_DaQnA
07-05-2007, 19:30
mi i na6ite v na4aloto bqha protiv ama im mina 6tot im obqsnih s malko poe4e krqsuci moeto mnenie,Kazah im 4e tfa e samo muzika i nemogat da me sprat.I po4na da ne im oravi vpe4atlenie :P

Violenza
07-07-2007, 17:52
А към авторката на темата. За чий чеп ти е да носиш "метъл дреха" с група. Няква фалшива показност. И особеното новата мода да носиш група дето дори не си им слушала песен... Дето и ти незнаеш защо го искаш това... И аз съм носил и честно казано го правех само, защото "така трябва, за да си метъл". Ако тогава имах акъл да се видя колко нелепо излгеждам, никога нямаше да си сложа такава дреха.А как да убедиш ваще да слушаш метъл. Кажи им, ама без да увърташ, че тази музика ти харесва. И че предпочиташ нея пред алтернативата да слушаш яката дискотечна чалга и да се шибаш с 3-ма идиота на куп през вечер.
Взе ми думите от устата.
Чак ми става смешно когато се сетя...
Нашите също бяха много против... майка ми добре, че ме "вкара в правия път" ... И до днес си слушам метъл... не корн и линкин парк... но не се обличам като клоун... А и стилът на метъла до такава степен се е изменил, че се е превърнал в широки панталони, къса блузка и милион цветни гривни и герданчета... Да, има и свястни хора, обличащи се добре, но са изключително малко...

А и ... не ти пречи да си слушаш музиката и без да носиш гадните черни и банални блузи... които носят половината, а даже не са чували подобна музика...

ОneWingedAngel
07-07-2007, 19:09
За пръв път като почнах метал да слушам беше някъде на 13 год тогава беше модерно ЛП,Корн и други такива ,като го пуснах вкъщи майка ми поиска диск за работата си а баща ми ми купи тениска на Рамщайн! \:D/

07-07-2007, 19:29
За пръв път като почнах метал да слушам беше някъде на 13 год тогава беше модерно ЛП,Корн и други такива ,като го пуснах вкъщи майка ми поиска диск за работата си а баща ми ми купи тениска на Рамщайн! \:D/

Ахахаха, а ся кои са модерни?! Ахахаха! Е за такива говоря като теб! "Любимите ми метълчета или метли..."! ЛП феновете. Ахаха. Хахах. Ахаха.

Dissenter
07-07-2007, 20:11
Все едно да слушаш емокор и вашите да си помислят,че ще станеш педал.Слушай каквото си поискаш.А за фланелките,можеш просто да поговориш с родителите си и да се разберете :wink:

faster_pr
07-07-2007, 20:21
на мен тате ми е казал че не съм добре и ми прави проблем само като слушам много силно (той тате и на концерти ме е водил ама си слага тапи в ушите)
кажи им че то си е за теб и на тях да не им пука

07-07-2007, 20:23
Все едно да слушаш емокор и вашите да си помислят,че ще станеш педал.

Еми, че те не само трябва да си го мислят, а трябва да са сигурни в това. Това са факти.

The-WishmasteR
07-08-2007, 23:16
dobre be da vi 6*bam li kak vsi4ki "moderni metylcheta" ste po4nali vse ot LP,Korn,Slipknot ili Rammstein (ili kakto ima6e edna tema 4te nai qki grypi .. :shock: ) Bahmama mu az kak predi da po4na da sly6am metal bqh na Vylna Jimi Hendrix,Deep Purple,Led Zeppelin ,Uriah Heep,AC//DC i pro4ie ?? teq gadosti ot sorta na lp i korn izob6to ama izob6to ne sam gi sly6al ..A otnosno 4ernite drehi i pr.Na men li4no lubimiqt mi cvqt e 4erniq i vinagi sam s 4erni drehi no rqdko s teniska na grypa ..
ОneWingedAngel написа:
За пръв път като почнах метал да слушам беше някъде на 13 год тогава беше модерно ЛП,Корн и други такива ,като го пуснах вкъщи майка ми поиска диск за работата си а баща ми ми купи тениска на Рамщайн!

i kvo ?? te da ti kaja povecheto "metuli" sa kato tebe ..fashion fashion i fashion !!
](*,) ](*,) ](*,)

07-09-2007, 10:09
Факт е. Едно време се почваше Металика и Мейдън. Ся се почва с Линкини, Слипноти, Хотели разни... Просто остаряваме...

07-11-2007, 14:37
Явно си малък. Няма как.

... и жалък.

Violenza
07-15-2007, 13:18
Явно си малък. Няма как.

... и жалък.
И е момиче... четете малко...

ОneWingedAngel
07-15-2007, 14:01
dobre be da vi 6*bam li kak vsi4ki "moderni metylcheta" ste po4nali vse ot LP,Korn,Slipknot ili Rammstein (ili kakto ima6e edna tema 4te nai qki grypi .. :shock: ) Bahmama mu az kak predi da po4na da sly6am metal bqh na Vylna Jimi Hendrix,Deep Purple,Led Zeppelin ,Uriah Heep,AC//DC i pro4ie ?? teq gadosti ot sorta na lp i korn izob6to ama izob6to ne sam gi sly6al ..A otnosno 4ernite drehi i pr.Na men li4no lubimiqt mi cvqt e 4erniq i vinagi sam s 4erni drehi no rqdko s teniska na grypa ..
ОneWingedAngel написа:
За пръв път като почнах метал да слушам беше някъде на 13 год тогава беше модерно ЛП,Корн и други такива ,като го пуснах вкъщи майка ми поиска диск за работата си а баща ми ми купи тениска на Рамщайн!

i kvo ?? te da ti kaja povecheto "metuli" sa kato tebe ..fashion fashion i fashion !!
](*,) ](*,) ](*,)

Aве смешен!Я спазвай малко тон,тва да не ти е кафенето в селото ти ве!!Тва ко слушам не те засяга и да мене тези групи по-горе ма зарибиха,и ко ти нещо против ЛП и Корн ли имаш,ми мн ясно ,че ще имаш като не си ги слушал.Деба лапетото ти,пишката ти станала и решил метъл да слуша и да ми се прави на мене.Иди се скрий!

(извинявам се на вси4ки други ,на които им се наложи да 4етат това)

07-16-2007, 18:10
ОneWingedAngel написа:

](*,) ](*,) ](*,)

Aве смешен!Я спазвай малко тон,тва да не ти е кафенето в селото ти ве!!Тва ко слушам не те засяга и да мене тези групи по-горе ма зарибиха,и ко ти нещо против ЛП и Корн ли имаш,ми мн ясно ,че ще имаш като не си ги слушал.Деба лапетото ти,пишката ти станала и решил метъл да слуша и да ми се прави на мене.Иди се скрий!

(извинявам се на вси4ки други ,на които им се наложи да 4етат това)
ako si pone malko 4esten sus sebe si 6te si priznae6 4e LP 1- ne sa metul i 2- kvoto i da sa ne gi biva mnogo :) i az po4nah s takiva grupi no sega sled kato sum slu6ala mn pove4e ne6ta moga da kaja 4e naistina ne struvat.
Po temata. momi4e sum i men me gledaha na6te stranno kato po4nah da se obli4am v 4erno i s teniski na grupi verigi i t.n. ama im obqsnih 4e tova e prosto muzika i nqma kak primiriha se :) po dobre sega da si udovletvori6 tova jelanie da hodi6 taka za6toto sled 10-20 godini ve4e nqkak si nqma da ti otiva ;) s vuzrastta ot6umqvat tezi ne6ta s drehite i ostava samo muzikata ;)

sladkata_presi
07-19-2007, 05:33
Ами да!Аз също слушам метъл,но не се обличам като тях.
Само си вземам метъл аксесоарчета-черни гривни,черно герданче канабис....което не се нрави особено на татко.
Беше истински шок за тях когато научиха че слушам метъл,мислеха си най-лошото-ще се обличам в черно,ще вземам наркотици...
Един ден на мен ми писна и просто вместо да им крещя,извиках ги и седнах да поговоря с тях.
Казах им,че аз ще си остана същата,че не и няма да подражавам на метълите,че ще си остана аз,въпреки че слушам такъв стил музика.
И...СТАНА! :mrgreen: Най-после разбраха и сега сме в отлични отношения.
Моят съвет е да седнеш и да поговориш с тях-нищо не губиш! :D

MIMZZI
07-19-2007, 08:10
zdravei na men li4no toq problem mi e poznat no na6ite ve4e mi imat doverie i razbraha 4e ne mogat da me proment.az sam na 13 i toq stil mnoo me kefi. :!:

swords1010
07-22-2007, 15:23
... towa si e prosto edin stil muzika, kato wsichki drugi i az nqmam nikakwo namerenie da wzimam narkotici i tem podobni otrovi.
Kak moga da gi nakaram da razberat, che towa mi hareswa i da mi razreshawat poweche neshta...
mi govori s tqh i im kaji tova

07-24-2007, 14:44
ами ва6те 4алграри ли са и от село ли сте ?? и това което си мисли6 за това поколение на родителите ти е напълно погре6но моята маика е рокерка и харесва и слу6а метал понякога аз слу6ам метал

poison_girl_
07-24-2007, 15:20
Преди и аз се карах с наще относно музиката ми (метъл/пъкн/рок/емокор ... ) и начина ми на обличане,мислене и т.н та нормално е,но с времето ще свикнат спокойно :-)

Lithium
07-28-2007, 14:40

Moderated by Aleandra
т. 1 от Правилника!
Спокойно! Ако от скоро слушаш метал и предивяваш претенции за нов стил е нормално. Не е задължително щом слушаш метал да си наркоман. И аз слушам метал и в началото като започнах да слушам имах абсолутно същите проблеми, но после всичко оттихна, сега нямат нищо напротив. Дай им време! ;)

07-29-2007, 19:17
pxahaxahaxah as za purvi put 4ucam takava prostotiq-6tom slu6a6 metal zna4i 6te stane6 narkoman taka li?! xahaxahaxahax abe q im obqsni na vashte za kfo staa na vapros tuka 4e qvno ne sa naqsno. To ako vsi4ki metali bqha narkomani eheeeeee.... :P

_SilveR_MooN_
08-28-2007, 17:03
ОneWingedAngel написа:

](*,) ](*,) ](*,)
Абе я си затваряй мръсния плювалник бе,педал смотан!А си казал 1 дума повече за SlipKnot,Rammstein или LP не знам на кво щъ направя :smt097 :smt097 А по темата-говори с тях и им кажи че не е задължително да си наркоманка-моите родители много ни харесват тениските с брат ми-и двамата сме метъли.
(към Lithium-това ми е любимата песен на Evanescence)

1990_iNFERNAL
06-03-2008, 18:31
Мхм,как да ги накараш да ти разрешат ли сладур4е?
Тъжно е тва,да не ти дават да си каквато иска6,аз признавам металите,и ще се опитам да ти дам правилен съвет.
кажи им,4е си такава каквато си.4е не могат да те променят,и 4е ти ще си пак същата като преди.Кажи им 4е по един или др на4ин ти ще се обли4а6 както си иска6.да не се притесняват от тази промяна.
Но вси4ко това им го кажи спокойно,без да се караш с тях,вика6 и т.н.Бъди дипломати4на!

1990_iNFERNAL
06-03-2008, 18:45
До авторката: Кажи на ваще, че ако не продължат да ти дават ше почнеш да слушаш хаус и ше станеш курве :D

btw: Съжалявам, ако съм те обидил, ама тва може и да свърши работа ;)
хахаххахахаха

cS_LaMeRkA
06-05-2008, 16:39
Аа-а-а познато.... не си само ти не се притеснявай... и аз съм така.. но слава богу наште си ме знаят кфа сам... аз дори не пуша.. па наркотици и тем подобни лайна.... слушам си жицата и ме боли марулата .... дори кату си слушам в нас не ми казват нищо :) виж друг стой ?-са като отидеме по магазините и по пазара и аз искам тениски на метал групи и ако са с яко черепи некви брутални и мама изпада в ужас и ми разпва " забрави" 8-) ама тате поне в тва отношение е пич и не ме спира да си взема тфа което на МЕН ми харесва... защото много често става тка че на мама и хареса нещо мнгооооо по далеч от черно, обик. близа ... абе с 2 думи яко чалга... не че съм против тъпия стил... но дрехите са яко зле.. никога не съм ги носила са ли ше ги нося? :smt104 Пък и другото което ме дразни .. мама много добре ме знае.. и пак продължата да си налага мнението.... имало случай да се примиря да ми жзема някоя блуза г/д добра но все пак аз да не я харесвам и кат каже "ама тя си я избра" ииии :-x как аз.. като 398573985359 часа педи тва... ми я натякваше колко е хуу кака може да не я взема... и едвали не ше ме килл ако не я вземе 8-) и тка... за тва в такива случай хода и саама си ги купувам :)

Та съвета ми е кавай им открито като нещо не ти харесва... когато на тях им харесва и ти го налагат... ти си си ти... както ти оважаваш тяхни мнение решения.. и някфи такива лаина така те да те оважат и теб... ти си имаш тфои си вкусове те тях...

Blo0dyBitch
06-05-2008, 19:03
наще са си заклети метъли(на пръв поглед не си личи,защото си се обличат нормално,ама по природа си падат по хард музиката),но миналата година и те си мислеха подобни неща за мен,че заради стила правя това и това...осъзнаха се харата-такава са ме отгледали все пак,то метъла ми е в кръвта,остана и чалга да слушам(за тях май проблема беше външния ми вид,но стигнахме до компромисно решение впоследствие)...

няма как да стане това,което искаш-хората които не са навътре в тези неща имат доста предрасъдаци(а тези които са-знаят,че повечето от тях си имат основание)
с времето ще свикнат,поговори с тях(не че това ще им повлияе де) и се опитай да им покажеш чара на истинската музика,какво точно ти харесва в нея...

mon4eto
06-06-2008, 16:07
Slu4aino da slu6at 4alga :lol:

ma6ete
06-06-2008, 20:45
Те пък какви хора са,защо като се правиш на метъл задължително трябва да се боцкаш.По-старото поколение?!Че и моите са дърти и за това не разбират.

gothic_angel
06-09-2008, 14:20
Виж са,всеки си е с вкус и наще не ми държат сметка за тва кво слушам,обличам и т.н,е не че са съгласни с това,но..

Seducti0n
06-09-2008, 16:04
Стара тема!