View Full Version : na-gadnoto lqto tepyrva predstoi...
m1L1Chka{}_saD
06-30-2007, 10:52
Zdraveite.Moq problem e 4esto sreshtan.S moq priqtel skysahme predi moje bi mesec..i nqkolko dni. :cry: Prejivqhme mnogo za nqkolko meseca i s nego se 4uvstvah palnocenen 4ovek.Sabujdah se s usmivka,radvah se dori kogato nqmashe za kakvo,slu6ah vesela muzika,useshtah trypkata...znaete kak e da si vluben :smt011 I taka misleh si 4e vsi4ko e super.Mom4eto se darjeshe perfektno.Izlizahme si.Razhojdahme se,vypreki 4e togava beshe mnogo studeno.Gushkahme se.Ponqkoga prosto myl4ahme i se naslajdavahme na tishinata. :cry: No az si znaeh vytreshno,4e ne moje to4no na men da mi se slu4va tova..4e moje bi kraq e blizo..i taka kraq doide. :smt010 Mnogo me boleshe,osobeno ot razdqlata ni.V tozi den,kogato skysahme imah 4uvstvoto 4e sam se srinala psihi4eski. :smt010 Nashite me pitaha kakvo stava,a az ne kazvah nishto,sqkash ne gi 4uvah :smt010 Ne se hranih...izlizah s priqteli,no ne beshe sashtoto.A da ne govorim kak se 4uvstvah sled kato go vidq nqkyde s nqkoq :cry: I tyrpqh i tyrpqh,o4akvaiki kraq na godinata,znaeiki 4e toi moje bi shte otide da raboti nqkyde za lqtoto i nai-veriqtno nqma da go vijdam.
Eto q kraq na godinata.Za posledno go vidqh minalata sedmica i pak mn me zabolq,zashtoto beshe pregyrnat s nqkakvo momi4e :cry: Dobre,znam 4e si ima tova pravo..ta az ne sam mu nikakva veche.No zashto se dyrpam nazad v minaloto i zashto iskam da go vidq pove4e ot vsi4ko na sveta?Dva meseca i pove4e nqma da go zaseka...a i da go zaseka pak shte me zaboli,zashtoto ne si govorim :cry: :cry:
Nai-gadnoto lqto!!! :smt010 Zashtoto vse sam ot4aqna ot kakto ne sme zaedno,zashtoto priqtelite mi zaminaha nanqkyde i zashtoto shtastieto mi se usmihna edin edinstven pyt...i nqmam vqra 4e otnovo shte doide pri men. :smt010 Gledam vlubenite dvoiki...tolkova shtastlivi!I ne im zavijdam,a se radvam za tqh..no mi napomnqt za moqta lubov. :cry:
MuJleH4eTo
06-30-2007, 10:55
Миличка, стегни се ! Ще ти мине , но ти трябва време. Трудно е... Но не се отчайвай.Лятото е готин сезон. Започни да излизаш с други момчета и постепенно се отърви от спомените за него :) Може и да намериш друг, който да те прави 1000 пъти по-щастлива. Успех ;)
Миличка, стегни се ! Ще ти мине , но ти трябва време. Трудно е... Но не се отчайвай.Лятото е готин сезон. Започни да излизаш с други момчета и постепенно се отърви от спомените за него :) Може и да намериш друг, който да те прави 1000 пъти по-щастлива. Успех ;)
:smt023
ma ouuuuuuu drislo smotana horata hodat godini i se razdelqt , ti civri6 za nqkav deto si bila mesec 2 s nego ma ! i ve4e kak li ne kraia na sveta ti luda li si ma
m1L1Chka{}_saD
06-30-2007, 11:14
ma ouuuuuuu drislo smotana horata hodat godini i se razdelqt , ti civri6 za nqkav deto si bila mesec 2 s nego ma ! i ve4e kak li ne kraia na sveta ti luda li si maNe se otnasqi taka kam neshtastieto na drugite,zashtoto rano ili kasno vsi4ko se vrashta!
Виж, значи тази твоя историйка малко,много малко ми напомни за една моя такава иасторийка.Значи аз също съм влюбена,ходя с едно момче от 1 година и 9 месеца,но нашите причини за временни раздяли почти винаги са в мен самата.Както и да е обаче,та много ми напомня на моя проблем,защото когато усетих,че късаме окончателно с него (уж окончателно,защото сега пак сме заедно), аз много трудно го преживявах, в смисъл точно като теб,излизах,но не ми беше хубаво без него, приятеликите ми са вички с гаджета и на мен ми беше гадно да излизам с тях,защото ми напомняха за нас,когато си бях у нас,направо не издържах,все за него мислех, та даже и аз като теб нямах желание и да се храня, но да си призная честно единствения начин за мен да го забравя е да излизам с приятели и да се забавлявам,но аз нямах такива приятели за жалост.Препоръчвам ти ако усещаш,че вече не може да има нищо между вас да спреш да си оптимист и да чакаш да ти се усмихне щастието отново с него, а да си потърсиш щастието другаде.Щом така е станало,заначи така е трябвало.Излизай си,забавлявай се,набележи си някой друг и спри да чакаш да се видиш с бившия,защото така само се нараняваш сама.Опитай се да го забравиш,а не да чакаш да дойде.Знам как е да се чувстваш сам, без желание за нищо друго,освен за него, разбирам те, но в твоя случай е по-добре да го забравиш, защото ако той е изпитвал преди сериозни чувства към теб, до сега щеше да те потърси,а щом не те е потърсил, значи не иска да е с теб. Забрави го и знай, че един ден отново ще ти се усмихне щастието.
Ами да-много кофти.Но эа съжаление каквото и да ти кажем се съмнявам да ти помогнем...!Предполагам само времето може да ти помогне..!не се эатваряй в себе си,колкото и да ти е тъжно -иэлиэай с приятели и се эабавлявай.На мен единствено това ми помага-когато съм сред приятели някак си эабравям эа проблемите.А и сподели с някоя приятелка-ще ти олекне....!Нямам какво друго да те посъветвам эа съжаление.
tapa i prosta ligla si be momi4e !!! az s moia pr hodeh 3 godini i se razdelihme , a ti nqkav oligofren ot nqkolko meseca te zaebal i ti ve4e 6te si reje6 venite
moon_flower
06-30-2007, 13:13
Знам,че е много трудно,но не може да ревем за всички гаджета,нали?
Все пак много още ще има...
Gothique♫
06-30-2007, 13:23
Недей така стегни се усмихни се и си пусни някаква по-весела музика,защото лятото ще е такъво каквото ти си го направиш излизаи с приятели,забавлявай се въпреки да ти е трудно защото отвътре боли.Прекриваи болката и мъката с повече усмивки и така.Айде успех и нека видим позитивни резултати :)