Влез

View Full Version : na-gadnoto lqto tepyrva predstoi...

m1L1Chka{}_saD
06-30-2007, 10:52
Zdraveite.Moq problem e 4esto sreshtan.S moq priqtel skysahme predi moje bi mesec..i nqkolko dni. :cry: Prejivqhme mnogo za nqkolko meseca i s nego se 4uvstvah palnocenen 4ovek.Sabujdah se s usmivka,radvah se dori kogato nqmashe za kakvo,slu6ah vesela muzika,useshtah trypkata...znaete kak e da si vluben :smt011 I taka misleh si 4e vsi4ko e super.Mom4eto se darjeshe perfektno.Izlizahme si.Razhojdahme se,vypreki 4e togava beshe mnogo studeno.Gushkahme se.Ponqkoga prosto myl4ahme i se naslajdavahme na tishinata. :cry: No az si znaeh vytreshno,4e ne moje to4no na men da mi se slu4va tova..4e moje bi kraq e blizo..i taka kraq doide. :smt010 Mnogo me boleshe,osobeno ot razdqlata ni.V tozi den,kogato skysahme imah 4uvstvoto 4e sam se srinala psihi4eski. :smt010 Nashite me pitaha kakvo stava,a az ne kazvah nishto,sqkash ne gi 4uvah :smt010 Ne se hranih...izlizah s priqteli,no ne beshe sashtoto.A da ne govorim kak se 4uvstvah sled kato go vidq nqkyde s nqkoq :cry: I tyrpqh i tyrpqh,o4akvaiki kraq na godinata,znaeiki 4e toi moje bi shte otide da raboti nqkyde za lqtoto i nai-veriqtno nqma da go vijdam.
Eto q kraq na godinata.Za posledno go vidqh minalata sedmica i pak mn me zabolq,zashtoto beshe pregyrnat s nqkakvo momi4e :cry: Dobre,znam 4e si ima tova pravo..ta az ne sam mu nikakva veche.No zashto se dyrpam nazad v minaloto i zashto iskam da go vidq pove4e ot vsi4ko na sveta?Dva meseca i pove4e nqma da go zaseka...a i da go zaseka pak shte me zaboli,zashtoto ne si govorim :cry: :cry:
Nai-gadnoto lqto!!! :smt010 Zashtoto vse sam ot4aqna ot kakto ne sme zaedno,zashtoto priqtelite mi zaminaha nanqkyde i zashtoto shtastieto mi se usmihna edin edinstven pyt...i nqmam vqra 4e otnovo shte doide pri men. :smt010 Gledam vlubenite dvoiki...tolkova shtastlivi!I ne im zavijdam,a se radvam za tqh..no mi napomnqt za moqta lubov. :cry:

MuJleH4eTo
06-30-2007, 10:55
Миличка, стегни се ! Ще ти мине , но ти трябва време. Трудно е... Но не се отчайвай.Лятото е готин сезон. Започни да излизаш с други момчета и постепенно се отърви от спомените за него :) Може и да намериш друг, който да те прави 1000 пъти по-щастлива. Успех ;)

A_JoLiE
06-30-2007, 11:00
Миличка, стегни се ! Ще ти мине , но ти трябва време. Трудно е... Но не се отчайвай.Лятото е готин сезон. Започни да излизаш с други момчета и постепенно се отърви от спомените за него :) Може и да намериш друг, който да те прави 1000 пъти по-щастлива. Успех ;)

:smt023

06-30-2007, 11:02
ma ouuuuuuu drislo smotana horata hodat godini i se razdelqt , ti civri6 za nqkav deto si bila mesec 2 s nego ma ! i ve4e kak li ne kraia na sveta ti luda li si ma

m1L1Chka{}_saD
06-30-2007, 11:14
ma ouuuuuuu drislo smotana horata hodat godini i se razdelqt , ti civri6 za nqkav deto si bila mesec 2 s nego ma ! i ve4e kak li ne kraia na sveta ti luda li si maNe se otnasqi taka kam neshtastieto na drugite,zashtoto rano ili kasno vsi4ko se vrashta!

06-30-2007, 11:23
Виж, значи тази твоя историйка малко,много малко ми напомни за една моя такава иасторийка.Значи аз също съм влюбена,ходя с едно момче от 1 година и 9 месеца,но нашите причини за временни раздяли почти винаги са в мен самата.Както и да е обаче,та много ми напомня на моя проблем,защото когато усетих,че късаме окончателно с него (уж окончателно,защото сега пак сме заедно), аз много трудно го преживявах, в смисъл точно като теб,излизах,но не ми беше хубаво без него, приятеликите ми са вички с гаджета и на мен ми беше гадно да излизам с тях,защото ми напомняха за нас,когато си бях у нас,направо не издържах,все за него мислех, та даже и аз като теб нямах желание и да се храня, но да си призная честно единствения начин за мен да го забравя е да излизам с приятели и да се забавлявам,но аз нямах такива приятели за жалост.Препоръчвам ти ако усещаш,че вече не може да има нищо между вас да спреш да си оптимист и да чакаш да ти се усмихне щастието отново с него, а да си потърсиш щастието другаде.Щом така е станало,заначи така е трябвало.Излизай си,забавлявай се,набележи си някой друг и спри да чакаш да се видиш с бившия,защото така само се нараняваш сама.Опитай се да го забравиш,а не да чакаш да дойде.Знам как е да се чувстваш сам, без желание за нищо друго,освен за него, разбирам те, но в твоя случай е по-добре да го забравиш, защото ако той е изпитвал преди сериозни чувства към теб, до сега щеше да те потърси,а щом не те е потърсил, значи не иска да е с теб. Забрави го и знай, че един ден отново ще ти се усмихне щастието.

Presley
06-30-2007, 11:40
Ами да-много кофти.Но эа съжаление каквото и да ти кажем се съмнявам да ти помогнем...!Предполагам само времето може да ти помогне..!не се эатваряй в себе си,колкото и да ти е тъжно -иэлиэай с приятели и се эабавлявай.На мен единствено това ми помага-когато съм сред приятели някак си эабравям эа проблемите.А и сподели с някоя приятелка-ще ти олекне....!Нямам какво друго да те посъветвам эа съжаление.

06-30-2007, 12:11
tapa i prosta ligla si be momi4e !!! az s moia pr hodeh 3 godini i se razdelihme , a ti nqkav oligofren ot nqkolko meseca te zaebal i ti ve4e 6te si reje6 venite

moon_flower
06-30-2007, 13:13
Знам,че е много трудно,но не може да ревем за всички гаджета,нали?
Все пак много още ще има...

Gothique♫
06-30-2007, 13:23
Недей така стегни се усмихни се и си пусни някаква по-весела музика,защото лятото ще е такъво каквото ти си го направиш излизаи с приятели,забавлявай се въпреки да ти е трудно защото отвътре боли.Прекриваи болката и мъката с повече усмивки и така.Айде успех и нека видим позитивни резултати :)