физика61
06-30-2007, 14:52
Хора кажете някъкви трикове за сваляне на моми4ета за6тото сега могат да ме приемат в друго у4ели6те и............. :D :D :D =D> \:D/
bangy121
06-30-2007, 14:58
xaxaax.........mi kvo da ti predloja :roll: ....budi sebe si pred momi4eta zabavlqvai se iiiii.............. takam....... zapoznai se purvo s tqh i pusni nqkoi sveji 6egi4ki ili komplimenti
fizika61
06-30-2007, 15:14
govorq ti da napishesh nqkakvi svalki i po-podrobni trikove
cherinka
06-30-2007, 15:19
"Кво стаа маце, имаш страхотни очи, как мога да получа номера ти?"
!!!!!!!!!!!!!!! Не забравяй комплиментите !!!!!!!!!!!!!!!!!
cherinka
06-30-2007, 15:27
"Здравей, може ли да се запознаеме, че тука от бая време те гледам из даскало си жъткаш няква и ми направи впечатление излъчващия чар и сексапил, който лъха от теб, таа.. може ли да науча името ти"
-(тя казва как се казва)
и ти казваш "Ауу, страхотно име, аз съм *еди си кой" приятно ми е. Ти иначе как си.. (лаф мохабет) и на разделяне изръсваш нещо от сорта на "добре, айде, беше ми приятно, може да се засечеме пак някой път"
Обаче запомни, че само едно "може ли да се запознаеме" няма да свърши никаква работа, защото не се знае дали после по коридорите ще има "здравей/здрасти" защото и най-големия грозник да си (принципно) момичетата обичат и обожават адски много момчета, които пускат закачки и са приказливи и ги карат да се смеят и усмихват.
може да имам правописни грешки.. ама бутай..