View Full Version : Вкъщи...
Здравейте,не видях подобна тема и реших да пусна една.
Е въпросът ми е как се държите с приятелката/приятелят си,когато сте у вас/тях ? Имам предвид,когато за първи път идвате у тях. За какво си говорите?Как прекарвате времето? и т.н
Разкажете...
shadow4e
06-30-2007, 20:03
Ххаххаха първия път като отидох в тях го подпитах дали е спал с момиче, въпреки че знаех отговора, де :)
А какво правихме. Пусна музика, говорихме си за заека и костенурката му /и двете починаха:( :( :(/. Аз му разказвах за моя звяр-кучата ми, той я беше виждал само един път, но не я познаваше като характер. Тоест тогава разбрахме, че и двамата много обичаме животните- досигнахме до обща тема.
Можеш да пуснеш филм.
Еми парвият път когато бях у приятелката си те имаше нещо да чисти и аз я сграбчих и се натискахме варху дивана и (още е правехме секс иии...) и после баба и се прибра и ние двамата за около 10 сек се облякохме от до :-D
Ми когато аз бях за пръв път у приятеля ми беше сутринта и аз купих закуска и за двамата и кола.Закусихме,после в хола гледахме тв и вече не помня кво сме си приказвали, в началото аз бях малко схваната и там почнахме да са целувахме и.... така :))После ме изпрати за даскало,недей са притеснява и аз я търся ся тая тръпка в началото ама я няма...:)
mishonche
06-30-2007, 21:18
Aмииииииииииииииииииии :oops: :oops: :oops: :oops: Първия път когато бях у тях имаше яко натискане :)) Беше много хубаво :) На следващия ден не можех да стана от леглото. А за кво си говорихме ...Амии почти за нищо щот ...обясних по-горе :) :oops: :oops: :oops:
ami purviqt put kogato otidoh v priqtelq mi 6tqhme da gledame film i maika mu si be6e v tqh,no izlqzoha s ba6ta mu a na nas film po4ti ni be6e svur6il..i po4nahme da se natiskame i se stigna do seks sled tova se izkupahme i to4no sled kato izlqzohme ot banqta se 4u vratata da se otkliu4va i tehnite si doidoha i nie se oblqkohme za nqkolko sekundi xax i posle se zapoznah s maika mu
A_Loving_Girl
06-30-2007, 23:51
Хм...ми начи първия път когато ходих в приятеля си(аз още не ходех с него,но това е отделен въпрос)пихме "уж кафе"(беше с райбер по-скоро)Почти не говорихме де...повече на друго се отдадохме(разбирате и сами....)....(после тръгнахме,ама и това е отделен въпрос!) :smt019 :smt019 :smt019
PoLiToOo
07-01-2007, 00:51
Правим секс...а като не правим..се гушкаме ии си лафим за сичко :smt005 :smt008 :smt005
Josefinne
07-01-2007, 07:24
Ахаха, ами като на гости, честно казано. Все едно сме в заведение. Аз лично никога не ходя у гаджето си, само 2 пъти съм ходила и то единият път беше преди да тръгнем, а другият - на рождения му ден, когато беше пренаселено и никой не знаеше ( не трябваше да знае), че ходим :-D
Ами...всеки се прави, че другият го няма, ослушваме се...накрая се скарваме :smt014 иии след това вече.... 8-[ е хубаво :smt016 И после си толк-ваме или гледаме някой филм, или....просто си мълчим :mrgreen:
krem4et0
07-01-2007, 07:45
Първия път като отидох на гости на гаджето си готвихме. Правихме кюфтета от карфиол, салатка ала бала, обядвахме и гледахме ТВ. И двамата обожаваме да готвим. Друг път сме правили пиле или палачинки. Ако имаме повече време-готвим си.
PlayBoy_
07-01-2007, 09:54
Миии когато приятелката ми дойде за първи път (горе) в нас беше на свети валентин и съответно си подарявахме подараци пихме шампанско ядохме бомбони и послееее яко натискане и секс :) а аз когато отидох в тях мммм тва беше една нощ но за да изпратим сестра и до работата й,и влязох само за малко да я изчакаме да се облече бяхме в кухнята майка й беше там поприказвахме си и тва е :) а иначе попринцип като идва в нас мойто патенце се натискаме гледаме филм лафим си пушим,хапваме нещо сладко,солено,пииме нещо и така.. 8)
Хм... първия път когато отидох у тях бяхме от вратата в кревата.. :-D След това сутринта станах и малко неориентирано се разходих из тях и напраих закуска... и така :)
MaRiNkA_16
07-01-2007, 18:03
Хм... първия път когато отидох у тях бяхме от вратата в кревата.. :-D След това сутринта станах и малко неориентирано се разходих из тях и напраих закуска... и така :)
i az taka kato izklu4im zakuskata 6toto be6e ve4er kato se subydihme i izleznahme da hapnem-vse pak 15-16 4asa sex =P~