Влез

View Full Version : qEstion only girls

Dead`Paladin
06-30-2007, 22:26
Proshtavaite ako q ima temata poglednah naburzo ne vidqh takava , a ako q ima pro6tavaite_________________________________///

vuprosa mi e sledniq ... bih iskal da zapitam jenskata 4ast zashto kogato edno mom4e vi kaje 4e vi haresva ili vi se obqsni v lubov , zashto ako vie ne otgovarqte na 4ustvata mu zapo4vate da go prenegrebvate i da go izbqgvate... sqkash ne iskate da imate nishto obshto s nego , dori i da stava vupros za nai dobriqt vi priqtel...... pitam Vi tozi vupros zashtoto ot 1 klas do 8 klas edno neveroqtno umno krasivo momi4e moq mn dobra priqtelka koqto mnogo uvajavam no za syjalenie se bqh vlubil v neq i kogato tq razbra za tova priqtelskata ni vr1zka padna okon4atelno....den dneshen naprao kato 4ue za men bukvalno bqga.... vuprosa mi ne e zaradi tova momi4e pitam Vi zashtoto taka se poluchava vinagi ...... ako mojete da obqsnite tazi vasha reakciq 6te vi buda blagodaren.... ;] ...

sexy_for_you
06-30-2007, 22:31
Аз не смятам,че е така само с момичетата.При много тийнове го има това.И аз съм се питала много пъти защо е така.Аз не бих отбягвала някой,който ми признае,че ме обича.Най-добрият ми френд ми беше намеквал,че ме обича,но аз не отвръщам на чувствата му и сега всичко си е както преди.Няма причина да се държиш грубо и да отбягваш някого само защото ти е признал.Няма нищо лошо в любовта.Не знам.И аз се питам това.

malko7o_ko7e
06-30-2007, 22:46
ами аз съм така винаги :-D може би защото си мислим, че ще започнете да ни притискате или нещо такова, нз инстинктивно е, не съм се замисляла честно казано :smt016

sista-JU
06-30-2007, 22:54
ми може тва да е няква за6титна реакция от страна на моми4ето,за6тото вси4ки сме глеали филма с досадното мом4е което което се обяснява в лиубов докато моми4ето си ме4тае за гъззара на даскалото.или правят най-тъпото - мислят си 4е ако стане не6то пове4е 6те ви се развалят отно6енията,и за това ви отбягват за да не стане не6то пое4е,като в су6тния момент несузнателно развалят отно6енията.нз има доста глупави моми4ета в това отно6ение.поне аз не отбягвам приятелите които ме харесват,те просто знаят 4е няма да стане

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-01-2007, 07:51
i az taka ... mi moje bi zashtoto da ne naranim 4uvstvota vi.. mislim za vas tva e :)

cherinka
07-01-2007, 08:04
zashto kogato edno mom4e vi kaje 4e vi haresva ili vi se obqsni v lubov , zashto ako vie ne otgovarqte na 4ustvata mu zapo4vate da go prenegrebvate i da go izbqgvate...
Защото боли, адски много боли, да кажеш на някого, че не го харесваш и не искаш да имаш нищо общо с него.
Истината боли, всеизвестен факт.
Просто седим и тръпнем в очакване момчето, което ни харесва, да си намери друг обект към когото да изпитва това, което към нас.

ми може тва да е няква за6титна реакция от страна на моми4ето
Когато ей така от нищото, и когато най-малко очакваме някой ни разкрие подобни чувства.. - че това си е супер много стряскащо и е нормално да избягаме..

dori i da stava vupros za nai dobriqt vi priqtel......
Тук на повечето им е грешка, че заебават приятеля си!
На тоя свят винаги, ама абсолютно винаги, едно приятелство е хиляди пъти по-важно от една връзка, и евала на тези хора, които въпреки чувствата от страна на единия, са опитали и са запазили приятелствотот си.. както винаги - това са адски редки случаи..

Така както момичетата 'бягаме' от това, момче да се разкрие пред нас, така и момчета са бягали от нас, когато ние сме си разкривали чувствата...

и така един вечен кръговрат..

teen4e
07-01-2007, 08:11
Proshtavaite ako q ima temata poglednah naburzo ne vidqh takava , a ako q ima pro6tavaite_________________________________///

vuprosa mi e sledniq ... bih iskal da zapitam jenskata 4ast zashto kogato edno mom4e vi kaje 4e vi haresva ili vi se obqsni v lubov , zashto ako vie ne otgovarqte na 4ustvata mu zapo4vate da go prenegrebvate i da go izbqgvate... sqkash ne iskate da imate nishto obshto s nego , dori i da stava vupros za nai dobriqt vi priqtel...... pitam Vi tozi vupros zashtoto ot 1 klas do 8 klas edno neveroqtno umno krasivo momi4e moq mn dobra priqtelka koqto mnogo uvajavam no za syjalenie se bqh vlubil v neq i kogato tq razbra za tova priqtelskata ni vr1zka padna okon4atelno....den dneshen naprao kato 4ue za men bukvalno bqga.... vuprosa mi ne e zaradi tova momi4e pitam Vi zashtoto taka se poluchava vinagi ...... ako mojete da obqsnite tazi vasha reakciq 6te vi buda blagodaren.... ;] ...

Eto tova e dokazatelstvo 4e priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ne moje da su6testvuva ili po to4no rano ili kusno ot ednata strana se zadulbo4avat 4uvstvata, ta kakto i da e...momi4etata koito te otbqgvat sled kato im kaje6 4e gi haresva6 nai veroqtno ne znaqt kak da ti kajat 4e ne iskat da ste zaedno a ako go kajat 6e te zasegnat mn pove4e otkolkoto da te izbqgvat. Oba4e ima i mn dobri fr koito posle i dvamata re6avat 4e se haresvat i posle sa 6tastlivi za6toto se poznavat! Za tova ne kazvai na nai dobrata si fr 4e q haresva6! :smt006

miss_survivor
07-01-2007, 08:21
:roll: sorry 4e go kazvam no predi nqkolko dena mi se slu4i sy6toto samo 4e ot stana na momi4eto.....ta edno mom4e mi namekna 4e me haresva 4e mu lipsvam i razni takiva......i az ne mu obry6tam nikakvo vnimanie za da ne se vlubi v men razbira6 li za6toto znam kolko boli da hlytne6 po nkg i posle da te odrejat re6ih da sme si qsni o6te v na4aloto sega toi znae 4e ne go haresvam i nqma da me pritesnqva.....mai pri vsi4ki e taka ....sorry 4ovek ama vse pak vseki sam si re6ava.. :smt006

sherry
07-01-2007, 08:59
И на мен ми се е случвало, но когато бях по - малка. Сега едва ли бих направила така.
Защитна реакция си е, момичето се отдръпва от момчето, защото не иска да му дава надежди според мен. Когато момиче и момче са много добри приятели, тя не го възприема като сексуален обект(по принцип). Споделят си, разбират се, дето се вика, даже кътните зъби си знаят. Когато обаче той се влюби в нея, нещата се променят. Тя се отдръпва, защото връзката им вече не е така чиста, защото знае, че момчето иска нещо повече от приятелство, а тя не може да му го даде...

gPa3HuTeJl
07-01-2007, 09:04
Момичето просто се прави не надост1пно.. хх...

..:sUnRiSe:..
07-01-2007, 09:07
И на мен ми се е случвало, но когато бях по - малка. Сега едва ли бих направила така.
Защитна реакция си е, момичето се отдръпва от момчето, защото не иска да му дава надежди според мен. Когато момиче и момче са много добри приятели, тя не го възприема като сексуален обект(по принцип). Споделят си, разбират се, дето се вика, даже кътните зъби си знаят. Когато обаче той се влюби в нея, нещата се променят. Тя се отдръпва, защото връзката им вече не е така чиста, защото знае, че момчето иска нещо повече от приятелство, а тя не може да му го даде...

адски много си права =D>

cherinka
07-01-2007, 09:13
Авторката ако при тебе е така ..
Авторката е мъжко :mrgreen:

gPa3HuTeJl
07-01-2007, 09:18
Авторката ако при тебе е така ..
Авторката е мъжко :mrgreen:

е се 1 об1рках половете ама ме разбрахте :smt005

sladi4ka_qni4ka
07-01-2007, 09:19
spored men ne samo pri momi4etata e taka ...i pri mnogo golqma 4ast ot mom4etata se namira i tozi problem.

.....
07-01-2007, 10:02
чакайте че и на мене ми стана интересно. Хубаво разглеждате въпроса от ама само от едната гледна точка. Я обърнете ролите да видите в какъв шах съм аз :-k смисъл вместо момичето да отбягва обратното. И да не става въпрос просто за едното чукане. Малко е сложно... поне мен ми е :-k

koalka
07-01-2007, 17:49
Такива момичета н еги уважавам.Няма смисъл от това избягване, по-добре да каже на момчето, че не изпитва нищо към него и, че нищо не може да стане, вместо да прави така.

VerryBerry
07-01-2007, 17:54
mojebi prosto neiska da te razo4arova..