View Full Version : Какво правите през лятната ваканция?
gabrielka@a
07-01-2007, 16:53
Какво правите през лятната ваканция?Аз когато съм във Варна ходя на разходки и море и съм в нета,а на село дивея по цял ден.А вие?Как се преборвате със скуката?
М няма скука при мен :-D !Иэлиэам си с приятели и тва е ,правиме си кефа!Ходя на моренце эа един месец и тва е.Е естествено като иэключем настоящия момент,эащото съм накаэана.....така е ,който пие кат прасе :-D :-D :-D
maybelline
07-01-2007, 19:20
Юли ще работя (1.50 лв на час ;) ),а Август съм на море.
KaTinCeTy
07-01-2007, 19:50
Ne iskam da svur6va vakanciqta, 4e na esen pak na gadnoto daskalo trqbva da hodq. Vakanciqta si q prekarvam syper! :) Izlizam prez denq s priqteli na kafeta, prez no6ta su6to izlizame i hodim po diskoteki i kafeta. Sedq si pred pc-to, spq do obqd, 6te hodq na more no 4ak prez avgust....tva e v ob6ti linii za moqta vakanciq. :)
Нищо няма да правя т'ва лято.Не ми се ходи на село,на море няма с кой.Мислих си да организирам една мини екскурзийка,но не е сигурна. :roll: Общо взето ще кисна в нас и ще се опитвам да не си тегля куршума. ](*,)
А иначе ходя на море/село за няколко седмици.Излизам с фр ии по цял ден се мотаме из града. :smt005
SinisterDoll
07-01-2007, 22:12
От както съм във ваканция спя по цял ден,вечер излизам по кафета,насам натам с приятели и се прибера късно към 2-3..стоя на компютъра и лягам.Обърнала съм си деня с ноща.А ии ходим на плаж.Като цяло ми е добре.Вече ходих на море,август пак.Това е.
Бачкане, купончета, кафета и моренце надявам се.
mesmer
Аз излизам с приятели.Ходим до морето.Събираме се у някой и правим купонче.Абе никога не е било скучно! ;) Винаги се намира какво да се прави...
KpuCuTo0o
07-02-2007, 08:04
Аз работя вече... а като не съм на работа... с приятели излизаме а - у... спя...(ох.. много обичам да спя.. ама с'я като работя.. ми се взема здравето.. ама така сама си исках... :mrgreen: ) пред компютъра... и такаммм...
NA morence i na vilite na frendove :-D
Ходя на село с приятели,после на море или при леля.А когато съм си в града..еми излизам,играя тука на компа ,правя си разни забавни неща вкъщии :roll: :D
cecko_boy
07-02-2007, 13:04
KuPOni , MOrEta , BasEIncHeTa , kaFeNca i nai ve4e mnogo momi4eta ........ popshti nqmam vreme da sedq na pc-to :D
miss_survivor
07-02-2007, 13:13
KVA SKUKA WE AZ RABOTA Q VSEKI DEN OT 9 DO 9 I NAPRAO SYM KAPNALA NQMAM VREME DA USETQ LQTOTO.IBAHTI TYPOTO DET 6TE E PO-DOBRE MI BE6E NA DASKALO :smt010
moon_flower
07-02-2007, 14:07
Аз не скучая никога...винаги си намирам какво да правя,дори и да няма никои около мен.На вилата в панината няма млади хора,но за сметка на това аз съм любител на животните и природата и сами се сещате вече,че по цял ден съм в планината с кучето.
На моретоима дискотеки,плаж,ходя винаги с приятелка и е много забавно.
В чужбина,ако ходя(след 3 дни в Германия,това не е за вярване...)пак не скучая,защото има много забележителности за разглеждане и ...магазини. :smt007
kobrichka
07-02-2007, 14:24
работя,а когато съм почивка с приятели на плаж,вечерите по купони и август на моренце.
И аз съм в групата на работещите.Следователно понеделник-петък съм заета по цял ден... Ваканцията тепърва започва, но предполагам, че събота и неделя ще ходя по басейни и ще релаксирам, а делничните вечери ще се прибирам по-раничко.Август съм вече на море. :-)
Аз излизам с една приятелка от Бургас,тя ми е като сестра.Карам колело,ходя на море с мама защото е много добра и ме води на дискотеки.Аз съм от Нова Загора е вярно няма много забавления ,но аз сама си ги вазпроизвеждам. :Р
Амии кво да правя... бачкам, шляя се на ляво, на дясно, кафенца, дискотеки... квото дойде :)
KyKJlu4KaAa
07-13-2007, 18:02
em hodq na kafe..v gadjeto sum toi e v nas..po diskoteki...na more na basein i taka... :smt006 :smt007 :smt007 :smt007 :smt007
emi lqtoto si hodq na selo za nqkoq sedmica.tam si prekarvam mn veselo.posle si stoq v chirpan i izlizam s fr po kafeta, obikalqme s koleletata ili pesha v okolnostite na grada, hodim nqkade da piem.hodq na pochivka (na moreto ili nqkade na planina), hodq za nqkolko dena v St. Zagora i to lqtoto si minava
TeEn4eNcEToOo
07-14-2007, 14:27
emi az spq do kam 10-11h stavam hodim u nqkoi fr ili u nas gledame filmi qdem pukanki v pove4eto slu4ai filmite gi zamenqme s tenis na masa(hodim da igraem) ili razhodki kam planinata (6oto jiveq v grad koito plsninata ni e mn blizo i prez gore6tite dni e super da idem gore na hladni4ko prediram se 2-3h pred pc i kam 19:00h izlziam po kafenca razhodki na sam na tam i kam 22:00h se pribiram i pred pc do kam 02:00-03:00h pred pc-to ;) em tva e.. :P
Йеееее супер лято няма с кой да излизам и на море няма да ходя :smt006
основно седя пред компа, тъпея и гледам анимета....
[B]a[N]D[i]T[k]a
07-14-2007, 19:07
emiiiii spq do sletobed... sqdam na kompa kum 2 .. do 3:30 ... posle otivam da po4eta malko :P spq.. pak :D .. i nakraq kum 7 7:30 izlizam i si idvam v 11 12.. :) ei tfa mi e edin ejedneven den ...
live2beCooL
07-14-2007, 21:09
po4ti vseki den na aqualenda :D
sunny_bunny
07-15-2007, 19:26
Еми аз си излизам надвечер с френдовете , а иначе през деня гледам да имам поне по 1 филм :twisted: , чета си книгите за ваканцията ,че ще съм в ново даскало :D ,слушам музика и горе-долу така са нещата.
young_rich_famous
07-16-2007, 06:18
Тъпея и стържа
cool :smt005 :smt005 :smt005 :smt023 :smt030
А по темата ... и аз работя ... излизам вечер към 9 пребирам се към 2 ... петък и събота определено са много тежък период от седмицата :D А иначе мисля тази година да релаксирам за 1, 2 седмици някъде ... било то в чужбина или на нащо черноморие ... това в общи линии :smt006
music_pirate
07-18-2007, 17:32
Играя на компа :D
sladkata_presi
07-18-2007, 17:34
Аз правя това-ПоЧиВаМ Си!
Старая се да си почивам по всякакъв начин,отмарям с приятелки,или съм на компютъра,правя си дискотека...
Просто се забавлявам максимално и се старая да си почивам от училището.
Не забравям обаче и да чета книгите от списъка,поне 4-5 трябва да прочета. \:D/
Спя си до колкото искам, преди обяд ходя някъде по центъра с приятели, следобяд съм си в нас (много е горещо) а вечер пак с приятели на някоя пейка. :P