- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите през лятната ваканция?
Какво правите през лятната ваканция?Аз когато съм във Варна ходя на разходки и море и съм в нета,а на село дивея по цял ден.А вие?Как се преборвате със скуката?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
М няма скука при мен!Иэлиэам си с приятели и тва е ,правиме си кефа!Ходя на моренце эа един месец и тва е.Е естествено като иэключем настоящия момент,эащото съм накаэана.....така е ,който пие кат прасе
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Юли ще работя (1.50 лв на час),а Август съм на море.
Ne iskam da svur6va vakanciqta, 4e na esen pak na gadnoto daskalo trqbva da hodq. Vakanciqta si q prekarvam syper!Izlizam prez denq s priqteli na kafeta, prez no6ta su6to izlizame i hodim po diskoteki i kafeta. Sedq si pred pc-to, spq do obqd, 6te hodq na more no 4ak prez avgust....tva e v ob6ti linii za moqta vakanciq.
![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Нищо няма да правя т'ва лято.Не ми се ходи на село,на море няма с кой.Мислих си да организирам една мини екскурзийка,но не е сигурна.Общо взето ще кисна в нас и ще се опитвам да не си тегля куршума.
![]()
А иначе ходя на море/село за няколко седмици.Излизам с фр ии по цял ден се мотаме из града.![]()
От както съм във ваканция спя по цял ден,вечер излизам по кафета,насам натам с приятели и се прибера късно към 2-3..стоя на компютъра и лягам.Обърнала съм си деня с ноща.А ии ходим на плаж.Като цяло ми е добре.Вече ходих на море,август пак.Това е.
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Бачкане, купончета, кафета и моренце надявам се.
mesmer
Които са от Борово да драснат едно лс.
Ходя на село с приятели,после на море или при леля.А когато съм си в града..еми излизам,играя тука на компа ,правя си разни забавни неща вкъщии![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
KuPOni , MOrEta , BasEIncHeTa , kaFeNca i nai ve4e mnogo momi4eta ........ popshti nqmam vreme da sedq na pc-to![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
KVA SKUKA WE AZ RABOTA Q VSEKI DEN OT 9 DO 9 I NAPRAO SYM KAPNALA NQMAM VREME DA USETQ LQTOTO.IBAHTI TYPOTO DET 6TE E PO-DOBRE MI BE6E NA DASKALO![]()
Аз не скучая никога...винаги си намирам какво да правя,дори и да няма никои около мен.На вилата в панината няма млади хора,но за сметка на това аз съм любител на животните и природата и сами се сещате вече,че по цял ден съм в планината с кучето.
На моретоима дискотеки,плаж,ходя винаги с приятелка и е много забавно.
В чужбина,ако ходя(след 3 дни в Германия,това не е за вярване...)пак не скучая,защото има много забележителности за разглеждане и ...магазини.![]()
работя,а когато съм почивка с приятели на плаж,вечерите по купони и август на моренце.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
И аз съм в групата на работещите.Следователно понеделник-петък съм заета по цял ден... Ваканцията тепърва започва, но предполагам, че събота и неделя ще ходя по басейни и ще релаксирам, а делничните вечери ще се прибирам по-раничко.Август съм вече на море.![]()
Аз излизам с една приятелка от Бургас,тя ми е като сестра.Карам колело,ходя на море с мама защото е много добра и ме води на дискотеки.Аз съм от Нова Загора е вярно няма много забавления ,но аз сама си ги вазпроизвеждам. :Р
{{}}
em hodq na kafe..v gadjeto sum toi e v nas..po diskoteki...na more na basein i taka...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi lqtoto si hodq na selo za nqkoq sedmica.tam si prekarvam mn veselo.posle si stoq v chirpan i izlizam s fr po kafeta, obikalqme s koleletata ili pesha v okolnostite na grada, hodim nqkade da piem.hodq na pochivka (na moreto ili nqkade na planina), hodq za nqkolko dena v St. Zagora i to lqtoto si minava
emi az spq do kam 10-11h stavam hodim u nqkoi fr ili u nas gledame filmi qdem pukanki v pove4eto slu4ai filmite gi zamenqme s tenis na masa(hodim da igraem) ili razhodki kam planinata (6oto jiveq v grad koito plsninata ni e mn blizo i prez gore6tite dni e super da idem gore na hladni4ko prediram se 2-3h pred pc i kam 19:00h izlziam po kafenca razhodki na sam na tam i kam 22:00h se pribiram i pred pc do kam 02:00-03:00h pred pc-toem tva e.. :P
...oT nO DoBpUTe He KonuPau 3a Da Cu ToBa KoeT cu Cu...
Йеееее супер лято няма с кой да излизам и на море няма да ходя![]()
основно седя пред компа, тъпея и гледам анимета....
emiiiii spq do sletobed... sqdam na kompa kum 2 .. do 3:30 ... posle otivam da po4eta malko :P spq.. pak.. i nakraq kum 7 7:30 izlizam i si idvam v 11 12..
ei tfa mi e edin ejedneven den ...
po4ti vseki den na aqualenda![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми аз си излизам надвечер с френдовете , а иначе през деня гледам да имам поне по 1 филм, чета си книгите за ваканцията ,че ще съм в ново даскало
,слушам музика и горе-долу така са нещата.
Everytime our eyes meet
This feeling inside me
Is almost more than I can take
Baby when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away