View Full Version : Fizicheskiqt kontakt
начии..любопитно ми е - 1.колко време след като тръгнете с някой той примерно ви пуска ръка (или изобщо някакъв по-близък физически контакт) и тн? 2.по принцип колко време след като излизате с някого се чувствате комфортно да преспите с тоя човек? знам, че ще кажете,че е индивидуално и зависи дали му имате доверие и тн,но аз питам само за факти (сигурно ви е направило все пак някакво впечатление).
значи първият въпрос ви го задавам понеже ми напраи впечатление,че мойто гадже още първият ден ми пусна ръка и ся се чудя..в смисъл по принцип не ми прави впечатление,става някак си постепенно,ама тоя път не беше така,а иначе не се съмнявам,че момченцето ми е свестно.
вие сте на ход:).
Ние винаги сме готови :)
Ако ще и да си непозната съм готов да ти пусна ръчичка ... така че да знаеш момчето ти е свество не е врътнало резбата :)
И се пак когато почувстваш че си готова тогава му позволи да прави каквото и да е било!
spime s seko na purvo ve4ero :wink:
Аз лично познавам моята приятелка от няколко години (да речеме 5-6)
а сме заедно от почти година,,..... започнахме да излизаме често (1 месец) и след това се целунахме, преди това имаше само някви малки гушки и лежане един в друг, след като я целунах, всяка вечер се натискахме и мляскахме кат некви лапета,.. преспахме около месец и половина - два след като се забихме,... и всичко си се търкаляше прекрасно докато не започна да се променя лека по-лека, и сега ме кара да страдам само...
mi zavisi moje sled mesec,no po princip sled pove4e vreme
Еми аз веднага като си станем гадже почвам да и пускам ръцички а след месец правим секс
`Death`Whore``
07-02-2007, 18:23
Момичетата много се притесняват да не би момчето да ги зареже, ако му пуснат прекалено рано, или да не ги помислят за курви. По мое мнение мъжът е наясно дали иска да остане с теб, или не. Ако иска, дори да му пуснеш на първата среща, той дори ще е по-щастлив от този факт. Аз лично съм наясно дали с човека има тръпка /а ако има, най-вероятно ще се получи нещо/ и не чакам дълго време - 1-2 седмици. Зависи и от това колкото съм загоряла...
А ако говорим за бъркане в гащичките :lol: :lol: Със сегашния не беше съвсем в началото, ама и без бъркане пак си тръгвах влажна от срещите...
Е различно имало е случай и на първия ден и на първата седмица . А за секс поне месец !