View Full Version : проблем със семейството ми
Seducti0n
07-02-2007, 08:42
Здравейте,не мислих,че ще стигна до ук,но ето че се случи и на мен.Така на 15 години съм и еснта ще съм 9-ти клас.Уч в доста добро езиково училище,частно е.Завърших 8-ми клас с общ успех 5.57.Но за съжаление това не удовлетворява майка ми.За тази една година живота ми се промени много.Миналото лято по това врме се преместие в нов квартал,много по-близо до центра.За този 8-ми клас смених 2 училища-първия срок бях в държавно,втория в частно.Преди това не излизах толкова,често,нямах свой собствен компютър и т.н.Признавам си,че позагърбих ученито,но съм си дала дума,че от сен нещата ще се променят и ще стана ккавато бях преди.На всичкото отгоре илюбовни терзания преживях и всичките тези,обстоятелства се отразиха върху мен.Вече не мога да говоря нормално с родителите си,витаги се караме и си крещим.Рдко се засичаме у дома,защото те работят много и нямат време за мен.Имам ги само като материално тяло,,машина за пари,,.Много ми е кофти така те ми нямат доверие за елементарни неща.Например онзи ден ги попитах дали мога да отида на купон и те не малка си на 15 съм.Така ми се бяха вбесили,че и пари казах че ще спрат да ми дават.Това е общо взето,спирам да се оплаквам,за да не ви отекчавам,повече.Благодар на тези,които прочетоха темата ми. :(
krisi_pisi
07-02-2007, 08:58
Родителите никога не са доволни 5,57 това е отличен,ако беше завършила с 6 и имаше през учените срокове 5,4 някакви други различни оценки от 6 щяха да се хванат и за тях.Неможе да им се угоди понякога..А за партитата ти си тяхната малка дъщеря и не им се иска много да пораснеш гледат да те предпазят.Е това е усобен начин да покажеш обичта си, но и ти като станеш родител ще ги разбереш.....е това си е все пак моето мнение
miss_survivor
07-02-2007, 13:17
mili4ka nedei da strada6 zaradi roditelite si iz4akai o6te 3 god trai si tam mn ne im se vryzvai pravi uj kvoto te iskat izlizai si nalqvo i nadqsno malko iznudvai daskalite za 6 i vsi4ko 6te e OK . :smt006
Seducti0n
07-02-2007, 13:36
mili4ka nedei da strada6 zaradi roditelite si iz4akai o6te 3 god trai si tam mn ne im se vryzvai pravi uj kvoto te iskat izlizai si nalqvo i nadqsno malko iznudvai daskalite za 6 i vsi4ko 6te e OK . :smt006-не не си ме разбрала правилно.Аз си имам добри оценки и без да се налага да изнудвам когото и да е.Страшно много обичам родителите си,но ми е болно заради отношението им спрямо мен.
Пфф раэбирам те напълно.И при мен положението е горе-долу същото.Много е неприятно,но эа съжаление при доста тиинове е така.нормално е ти и родителите ти да мислите по раэличен начин.Не се впрягай толкова.А и те са родители,правят всичко най-добро эа теб,дават ти пари и т.н!Уважавай ги...!Энам,че е трудно и ,че понякога доста се ядосваш и не можеш да се сдържиж(и аэ съм така),но опитай.В крайна сметка се някоя от страните трябва да прояви раэбиране....щом те не го правят,направи го ти!Някой път си премълчи и се съгласи,колокото и да ти е кофти.дано да ти стане навик...
А относно купона...спокс!Прави са,насйтина си малка.След време нещата ще се променят.но эа да се променят,първо ти савмата трябва да се промениш.покажи им ,че можеш да си по-раэбрана и сериоэна.Предполагам това ще промени методите им на деъствие спрямо теб.Ае любов моя :smt057 И ще ходим в Джимис! :-D
Seducti0n
07-02-2007, 20:12
Пфф раэбирам те напълно.И при мен положението е горе-долу същото.Много е неприятно,но эа съжаление при доста тиинове е така.нормално е ти и родителите ти да мислите по раэличен начин.Не се впрягай толкова.А и те са родители,правят всичко най-добро эа теб,дават ти пари и т.н!Уважавай ги...!Энам,че е трудно и ,че понякога доста се ядосваш и не можеш да се сдържиж(и аэ съм така),но опитай.В крайна сметка се някоя от страните трябва да прояви раэбиране....щом те не го правят,направи го ти!Някой път си премълчи и се съгласи,колокото и да ти е кофти.дано да ти стане навик...
А относно купона...спокс!Прави са,насйтина си малка.След време нещата ще се променят.но эа да се променят,първо ти савмата трябва да се промениш.покажи им ,че можеш да си по-раэбрана и сериоэна.Предполагам това ще промени методите им на деъствие спрямо теб.Ае любов моя :smt057 И ще ходим в Джимис! :-D ооо слънчице,много ти благодаря за подкрепата,наистан вече се чувствам по-добре като знам,че има и друго човече в мойто положение.И ще ходим в джимиса-иска ли питане. :smt008
BebeTooOoo
07-02-2007, 21:11
Разбирам те , защото и аз съм в такова положение.Не е много приятно , но се свиква.Абсолютно нормално е на тази възраст да не си съгласна с някой неща , които родителите ти говорят.И аз съм така , но просто се опитвам да се съгласявам с тях , защото така става лесно както за мен така и за тях.Ако това не стане се започва едно спорене ... ехееее...Свикнах вече и не обръщам толкова внимание да това , което се опитват да ми втълпят , защото все пак всеки си има собствено мнение.Колкото до това , че не са те пуснали на купон - на 15 години - да малка си , но и времето за купони ще дойде споко... :wink:
i pri men polojenieto e sa6toto daje po-zle no za men edinstveniq na4in e da si zatvorq ezika za 3 god da im igraq po svirkata i posle "mainata vi dano ne vi vidq nikoga pove4e"nqkoi 6te kajat 4e se izrazqvam prekaleno ostro no povqrvaite sprqmo polojenieto mi tozi izraz e savsem to4en
Seducti0n
07-03-2007, 21:50
Абе,хора Вие,може ли останахте с впечатлението,че не обичам родителите си и че гледам час по-скоро да се отърва от тях-НЕ е така.Точно обратното,просто ми е неприятно,че се карам с тях.Благодаря на всички,до тук,които отделиха,време и внимание на темичката ми. :smt008
sladkata_presi
07-20-2007, 04:16
Мойте родители са същите,само има някой разлики-мОЙТЕ ПОчТИ ВИНАГИ СА ВКЪЩИ.
ММразя да са вкъщи и да ми висят на главата-аве имам нужда от лично пространство-компютъра! :smt044
Ами поговори си с майка си по темата и и кажи да отпусне малко юздите! :smt006