.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

проблем със семейството ми

Здравейте,не мислих,че ще стигна до ук,но ето че се случи и на мен.Така на 15 години съм и еснта ще съм 9-ти клас.Уч в доста добро езиково училище,частно е.Завърших 8-ми клас с общ успех 5.57.Но за съжаление това не удовлетворява майка ми.За тази една година живота ми се промени много.Миналото лято по това врме се преместие в нов квартал,много по-близо до центра.За този 8-ми клас смених 2 училища-първия срок бях в държавно,втория в частно.Преди това не излизах толкова,често,нямах свой собствен компютър и т.н.Признавам си,че позагърбих ученито,но съм си дала дума,че от сен нещата ще се променят и ще стана ккавато бях преди.На всичкото отгоре илюбовни терзания преживях и всичките тези,обстоятелства се отразиха върху мен.Вече не мога да говоря нормално с родителите си,витаги се караме и си крещим.Рдко се засичаме у дома,защото те работят много и нямат време за мен.Имам ги само като материално тяло,,машина за пари,,.Много ми е кофти така те ми нямат доверие за елементарни неща.Например онзи ден ги попитах дали мога да отида на купон и те не малка си на 15 съм.Така ми се бяха вбесили,че и пари казах че ще спрат да ми дават.Това е общо взето,спирам да се оплаквам,за да не ви отекчавам,повече.Благодар на тези,които прочетоха темата ми.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Родителите никога не са доволни 5,57 това е отличен,ако беше завършила с 6 и имаше през учените срокове 5,4 някакви други различни оценки от 6 щяха да се хванат и за тях.Неможе да им се угоди понякога..А за партитата ти си тяхната малка дъщеря и не им се иска много да пораснеш гледат да те предпазят.Е това е усобен начин да покажеш обичта си, но и ти като станеш родител ще ги разбереш.....е това си е все пак моето мнение
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

mili4ka nedei da strada6 zaradi roditelite si iz4akai o6te 3 god trai si tam mn ne im se vryzvai pravi uj kvoto te iskat izlizai si nalqvo i nadqsno malko iznudvai daskalite za 6 i vsi4ko 6te e OK .

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от miss_survivor
    mili4ka nedei da strada6 zaradi roditelite si iz4akai o6te 3 god trai si tam mn ne im se vryzvai pravi uj kvoto te iskat izlizai si nalqvo i nadqsno malko iznudvai daskalite za 6 i vsi4ko 6te e OK .
    -не не си ме разбрала правилно.Аз си имам добри оценки и без да се налага да изнудвам когото и да е.Страшно много обичам родителите си,но ми е болно заради отношението им спрямо мен.

Мега фен
    Град
    София
    Пфф раэбирам те напълно.И при мен положението е горе-долу същото.Много е неприятно,но эа съжаление при доста тиинове е така.нормално е ти и родителите ти да мислите по раэличен начин.Не се впрягай толкова.А и те са родители,правят всичко най-добро эа теб,дават ти пари и т.н!Уважавай ги...!Энам,че е трудно и ,че понякога доста се ядосваш и не можеш да се сдържиж(и аэ съм така),но опитай.В крайна сметка се някоя от страните трябва да прояви раэбиране....щом те не го правят,направи го ти!Някой път си премълчи и се съгласи,колокото и да ти е кофти.дано да ти стане навик...
    А относно купона...спокс!Прави са,насйтина си малка.След време нещата ще се променят.но эа да се променят,първо ти савмата трябва да се промениш.покажи им ,че можеш да си по-раэбрана и сериоэна.Предполагам това ще промени методите им на деъствие спрямо теб.Ае любов моя И ще ходим в Джимис!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Пфф раэбирам те напълно.И при мен положението е горе-долу същото.Много е неприятно,но эа съжаление при доста тиинове е така.нормално е ти и родителите ти да мислите по раэличен начин.Не се впрягай толкова.А и те са родители,правят всичко най-добро эа теб,дават ти пари и т.н!Уважавай ги...!Энам,че е трудно и ,че понякога доста се ядосваш и не можеш да се сдържиж(и аэ съм така),но опитай.В крайна сметка се някоя от страните трябва да прояви раэбиране....щом те не го правят,направи го ти!Някой път си премълчи и се съгласи,колокото и да ти е кофти.дано да ти стане навик...
    А относно купона...спокс!Прави са,насйтина си малка.След време нещата ще се променят.но эа да се променят,първо ти савмата трябва да се промениш.покажи им ,че можеш да си по-раэбрана и сериоэна.Предполагам това ще промени методите им на деъствие спрямо теб.Ае любов моя И ще ходим в Джимис!
    ооо слънчице,много ти благодаря за подкрепата,наистан вече се чувствам по-добре като знам,че има и друго човече в мойто положение.И ще ходим в джимиса-иска ли питане.

Разбирам те , защото и аз съм в такова положение.Не е много приятно , но се свиква.Абсолютно нормално е на тази възраст да не си съгласна с някой неща , които родителите ти говорят.И аз съм така , но просто се опитвам да се съгласявам с тях , защото така става лесно както за мен така и за тях.Ако това не стане се започва едно спорене ... ехееее...Свикнах вече и не обръщам толкова внимание да това , което се опитват да ми втълпят , защото все пак всеки си има собствено мнение.Колкото до това , че не са те пуснали на купон - на 15 години - да малка си , но и времето за купони ще дойде споко...

Guest
    i pri men polojenieto e sa6toto daje po-zle no za men edinstveniq na4in e da si zatvorq ezika za 3 god da im igraq po svirkata i posle "mainata vi dano ne vi vidq nikoga pove4e"nqkoi 6te kajat 4e se izrazqvam prekaleno ostro no povqrvaite sprqmo polojenieto mi tozi izraz e savsem to4en

Град
    I don`t know where
    Абе,хора Вие,може ли останахте с впечатлението,че не обичам родителите си и че гледам час по-скоро да се отърва от тях-НЕ е така.Точно обратното,просто ми е неприятно,че се карам с тях.Благодаря на всички,до тук,които отделиха,време и внимание на темичката ми.

Мойте родители са същите,само има някой разлики-мОЙТЕ ПОчТИ ВИНАГИ СА ВКЪЩИ.
    ММразя да са вкъщи и да ми висят на главата-аве имам нужда от лично пространство-компютъра!
    Ами поговори си с майка си по темата и и кажи да отпусне малко юздите!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си