PDA

View Full Version : Какво да правя? :(

1111
07-02-2007, 12:11
Значи..познавам едно момче от 2 години ..и още от както се запознахме ,никога не ми е бил безразличен,но никога не можахме да станем повече от приятели.Защо ли?Не знам.Иначе когато излизаме заедно,винаги си прекарваме добре,винаги всичко е идеално ,чатим до изгрев слънце и през делнични дни ... и се чудя...защо съм му толкова безразлична,при положение ,че на мен вече ми се къса сърцето и не издържам..А не мога и да му кажа ..в смисъл..много ме е страх от реакцията му и да не го изгубя завинаги,дори като приятел.
Друг проблем е и ,че сега и двамата общуваме само през нета, а да му кажа просто "Хайде да излезем" просто не е опция.пък и за какво да каня човек (да,почти само аз го каня да излизаме,но той винаги приема),който от 8-9 месеца не е проявил инициатива да излиза с мен.
А много искам да го видя и просто не знам как да си намеря повод...
третото нещо,което ме притеснява е,че ме е страх да не го разочаровам.Той е страхотен човек ,а аз съм без абсолютно никакъв опит в любовта и си мисля дали всичко това не е прекалено егоистично от моя страна и дали ако наистина държа на него не трябва да го държа далеч от себе си?
Моля,споделете какво мислите по въпроса..мерси.

neverand
07-02-2007, 12:16
а откъде знаеш че ти е безразличен ;)

07-02-2007, 12:21
ами..защото той принципно е от хората,които показват чувствата си ..а в случая нещо не е така..

neverand
07-02-2007, 12:24
хах...да не очакваш да ти изнесе серенада :) сама прецени :) Искаш да страдаш сега,като се двуомиш и се преплиташ в дилеми,или да му кажеш сичко и да е ясно поне,така ще е по лесно,ако се изясните :) Прави му намеци,не чакай от него всичко :) повод да излезете винаги има...ако трябва го накарай да отиде с тебе да си изкараш карта за градски...измисли нещо...а ти отказвала ли си му среща ?

sasha_90
07-02-2007, 12:28
Казваш,че когато го каниш да излезете "той винаги приема".Тогава какво чакаш? 8) Покани го излезте,разходете се,пийте нещо.
Мисля,че щом се съгласява да излизате и си пишете по чата,не е толкова безразличен към теб.

07-02-2007, 12:28
Еми според мене трябва да му кажеш колкото и да те е страх е по-добре да е наясно с чувствата ти към него...може пък ти да си по-специална за него за това да не показва така чувствата си...Той има право да знае.. Успех ;)

07-02-2007, 12:30
не,не очаквам това..но не знам..струва ми се хладен...
Дам,това за тъпия повод съм си го мислела - все пак е повод ,но не знам..смятам,че просто ще идем , ще вземем картата или там квото е,ще идем на кафе,ще се шматкаме с часове и накрая чао..
не знам как точно да поема инициативата да заговорим на темата..пък и няма ли да съм някоя глупчаква да изтърся от нищо,че имам чувства към него?именно ,че да ,то си трябва такт,но кат човека не те предразполага за разговори на тази тема..
и не,не съм отказвала среща..

neverand
07-02-2007, 12:32
чувствата не винаги се изразяват с действия...вижте се,какво ти пречи ?
ако мине Ок сичко,излезте втори път...като каже нещо мило или забавно ей така го прегърни,от женска солидарност дет се вика :lol: гушкай го отвреме навреме...просто,сближаване ...цункай го по бузката...покажи му,че той може с тебе...па вече ако иска и той ще направи това което трябва;...опросто го покани...не ти пре1чи ;)

07-02-2007, 12:46
не знам ..страх ме е да не се отдръпне ..от всичко това..иначе мерси за мненията и окуражаването,ще се радвам ,ако някой има нещо да добави.

neverand
07-02-2007, 12:55
Няма кво да се добавя бе човек...само ще ти кажа,че ще се отдръпне като постоянно мълчиш...един ден просто ще се отчуждите...на ти възможност!Какво Губиш ? Едно приятелство ? стига бе какво приятелство като ти се издираш и искаш да му кажеш толкова много неша ? По ли приятно ще ти е след време да се забравите...и да останат думите които не си успяла да кажеш ?казах ти...вижте се...гушкай го ей тъй :P не ти пречи,забавлявайте се...поне накрая ще знаеш,че ти си дала всичко от себе си...а така ще ридаеш само,дали е можело да стане нещо,дали не е можело/...просто...действай...ако трябва му скочи и го нацелувай...надали ще те убие....ай

07-02-2007, 12:58
окей,мерси много :)

neverand
07-02-2007, 13:02
успех

07-02-2007, 13:04
мерси пак,дано нещата се наредят ;Р