View Full Version : kakvo da podarq na gedjeto!
love_Stan4o
07-02-2007, 15:31
Zdraveite horica:)kak ste?za parvi pat pi6a v tozi forum...i iskam da vi pomolq za edin savet :) skoro s moqt priqtel,6te pravime 1 godina,molq vi daite mi nqkakva ideika kakvo da mu podarq:) nadqvam se,da mi pomognete:)
Хмм 1 година е доста време...ние с моя възлюбен като правихме 3 месеца, аз купих една рамка и сложих в нея наша снимка :) той много я хареса, но не знам какво мислиш ти за тази идея. може пък да му купиш парфюм или нещо, което винаги ще му напомня за теб....знам ли :)
moje ne6to malko i srebarno ili zlatno zavisi kakvo pove4e haresva ,az i moite fr vinagi sme misleli 4e tova e edin ot nai-hubavite podaraci za blizak :wink: [/list]
sexy_for_you
07-02-2007, 18:26
еми хубаво ще е да е нещо,което да му напомня за вас.идеята на bebina за снимката е подходяща.ако пък вече си му подарявала,гледай подаръкът да е символ на вашата връзка.
Албумче или рамка със снимка е доста добра идея . Но и някоя гривна(сребро например) също не е лоша идея !
Можеш да му подариш снимка с рамка, ваша.
krem4et0
07-02-2007, 19:39
Напиши му стих, изпей му песен, нарисувай му картина, пусни му 1 любовно-зокачливо писмо по пощата(тая, обикновената). Дай нещо от себе си и от сърцето си, а не просто да похарчиш 10-20 или 100 лева!