Влез

View Full Version : Svarshva Prekaleno Barzo

CrazyGarl
07-02-2007, 18:48
Kajete kakvo mo ima na gadjeto mi,svarshva mnogo barzo pravim go po 5 6 min i toy svarshva :? mnogo mi e gadno nikoga ne si svarshva rabotata daite mi niakakaf savet. :(

beautiful.soul
07-02-2007, 18:50
О и моя е така ама свикнах.. за тва любовната игра я правим винаги по дълга или правиме 2ри тек който може да продължи с часове...:)
мисля че е нормално... или поне аз съм свикнала:)

`Death`Whore``
07-02-2007, 18:51
Нормално е първият полов акт за деня да продължава толкова. Особено ако не е мастурбирал.

CraZy_K1LlErR
07-02-2007, 18:53
Kajete kakvo mo ima na gadjeto mi,svarshva mnogo barzo pravim go po 5 6 min i toy svarshva :? mnogo mi e gadno nikoga ne si svarshva rabotata daite mi niakakaf savet. :(
Ela pri men ima da te lashkam ne 5 min a 5 chasa :-D

abvkenef
07-02-2007, 18:58
Решение DUREX Performans маи така беше \:D/ \:D/

Sisilota
07-02-2007, 19:04
На колко години е гаджето ти?
Ако работи може да е от преумора, или пък от жегата напоследък... нз
А ако е начинаещ още, може и от това да е.

07-02-2007, 19:23
nali v kraina smetka svyr6va kfo se oplaka6 nekoi i tova ne mogat :D

07-02-2007, 19:24
kaji kak e na vkus i 4e ti kaem kaf e problemo :D

07-02-2007, 19:40
az pak sam 4uvala 4e kogato mom4eto svyr6va po byrzo zna4i mu e po qko.VQRNO LI E TOVAA?

NASA
07-02-2007, 20:11
kaji kak e na vkus i 4e ti kaem kaf e problemo :D

Май май... няма кой да модерира темите :shock:

az pak sam 4uvala 4e kogato mom4eto svyr6va po byrzo zna4i mu e po qko.VQRNO LI E TOVAA?

То и това е фактор, но не е единственият.
Както по-горе каза някой - може да е от преумора, но тогава по-често явление е да не може дори да го вдигне.
Нека потърси теми от рода на "как да забавя..." или "как да не свършвам толкова бързо", нещо такова. Мисля, че преди време имаше такива теми.
Идеята за втори тек е наистина добра.

Може би просто такъв му е организмът - по-чувствителен е или нещо подобно. По-добре опитай нищо да не му казваш... просто, когато свърши, започни наново - започни с любовна игра. Не го оставяй така и не му се карай. Ако му се скараш, може да се стане още по-кофти или дори да се получи обратен ефект - да не може дори да го вдигне от притеснение, че не може да те задоволи. Фактът, че е свършил бързо, не бива да те обезкуражава. Дори напротив - радвай се, че му е хубаво с теб и продължавай да го милваш и ще видиш как ще си възвърне ерекцията и ще е готов за нови подвизи.
Успех

DarkPrincess
07-02-2007, 20:20
Ами най-вероятно ти самата много го възбуждаш и за това така става. Може да му кажеш да мастурбира преди да се виждате и така ще му отнема повече време.