View Full Version : как да издържам повече?
кметицата:)
07-02-2007, 21:15
Аз съм момиче на 16 години и водя полов живот от 14годишна. Имала съм сексуални контакти с 3 момчета. Секса с настоящия ми приятел е повече от перфектен, само че първия му тек е над 50 минути и аз много се изморявам. Гадното е че като му кажа че искам да си почина той спира и после така и не продължаваме. А аз си почивам за около 5 минути и съм готова за нови подвизи.
Как да направя така че да си издържам цял тек?
ЧИЧО СПАС
07-02-2007, 21:21
Аз съм момиче на 16 години и водя полов живот от 14годишна. Имала съм сексуални контакти с 3 момчета. Секса с настоящия ми приятел е повече от перфектен, само че първия му тек е над 50 минути и аз много се изморявам. Гадното е че като му кажа че искам да си почина той спира и после така и не продължаваме. А аз си почивам за около 5 минути и съм готова за нови подвизи.
ОБЪРНИ СЕ КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ НА СЕКС - ШОП ЕРОС И щЕ ПОЛУЧИШ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА СИ!
КАТО ЕКСПЕРТ В ТАЗИ ОБЛАСТ БИХ ТИ ПРЕПОРЪЧАЛ САМО ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕщО - ИСПАНСКА МУХА!
моля те кажи ми, че не се казваш Весела :shock: :shock: :shock: сори за офтопика, параноята и всичко, само ми кажи, че не си Весела плс
thefreak
07-02-2007, 21:28
Аз съм момиче на 16 години и водя полов живот от 14годишна. Имала съм сексуални контакти с 3 момчета. Секса с настоящия ми приятел е повече от перфектен, само че първия му тек е над 50 минути и аз много се изморявам.....
Отиди на фитнес. Върти на колелото докато имаш чуството, че краката ще ти паднат. Прави това през ден или всеки ден около седмица и ще осетиш, че първия "тек" не е никакво усилие в сръвнение с това, което те очаква утре във фитнеса ^^. Това е една разновидност на пренасочване на болката... След време може да спреш фитнеса като почустваш, че нямаш нужда от него повече и/или разстегнеш мускул, което се случи по напред....
П.С. Това не е базик.
TigerRulZ
07-02-2007, 21:46
Ми ся се сещам за 2 начина...спортуваш повече...зимаш химия...
kaka0155
07-02-2007, 21:48
Пробвала ли си да си взимаш тея 5 мин. почивка без да прекъсваш акта?
Например със смяна на позата, мисионерската е идеална - просто си лягаш по гръб и оставяш той да поеме нещата и когато прецениш се вклучваш активно.
07-02-2007, 21:59
Пробвала ли си да си взимаш тея 5 мин. почивка без да прекъсваш акта?
Например със смяна на позата, мисионерската е идеална - просто си лягаш по гръб и оставяш той да поеме нещата и когато прецениш се вклучваш активно.
Проблема не е в това че напрягам тялото си кой знае колко, а в това че ми е най-най и в един момент започвам да чувствам болка, която се усилва ако не спрем, а като премине ме хваща яд за това че сме спрели, тоест смяната на позата не може да ми помогне
07-02-2007, 22:01
моля те кажи ми, че не се казваш Весела :shock: :shock: :shock: сори за офтопика, параноята и всичко, само ми кажи, че не си Весела плс
Пич, дишай спокойно! Не съм Весела! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Щастлива съм! :smt016
ОБЪРНИ СЕ КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ НА СЕКС - ШОП ЕРОС И щЕ ПОЛУЧИШ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА СИ!
КАТО ЕКСПЕРТ В ТАЗИ ОБЛАСТ БИХ ТИ ПРЕПОРЪЧАЛ САМО ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕщО - ИСПАНСКА МУХА!
=D> напълно подкрепям "ЧИЧО СПАС" =D>
Как така испанска муха бе? Мила не се трови с такова нещо! Много е вредно! Не знам как да ти помогна, но в никакъв случай не опитвай това!
alkobalko
07-04-2007, 06:02
Предполагам болката идва от това, че си суха. Ако е така използвайте лубриканти. Трябва да помогнат щом няма физическа умора, а е само болката.
и.. с риск да изглеждам невеж.. какво е испанска муха /mosca espacola/?!?!
bebito0o
07-09-2007, 18:06
i a zse umorqvam mnogo burzo nqkade na 10-15 minuta i prosto ne moga pove4e mnoo e kofti :|
Ми ся се сещам за 2 начина...спортуваш повече...зимаш химия...
ЪъЪ закфо и е тази химия ??? че нещо не мога доловя мисълтати иначе за спорта да...
07-09-2007, 21:30
Не знам как стана обаче днес издържах над 1 час!
Усетих че започвам да се изморявам и да изсъхвам, но вместо да му кажа да спре му казах да продължава тогава от самосебе си станаха нещата! Пак си се навлажних и пак ми стана хубаво! Та това не беше хвалба а просто да ви кажа какво е откритието ми-не спирате когато се уморите! Продължението му е майката!
курнишон
07-10-2007, 05:09
Усетих че започвам да се изморявам и да изсъхвам, но вместо да му кажа да спре му казах да продължава тогава от самосебе си станаха нещата! Пак си се навлажних и пак ми стана хубаво! Та това не беше хвалба а просто да ви кажа какво е откритието ми-не спирате когато се уморите! Продължението му е майката!
е леелееееееее тоя тфоя е некаф секс атлет над час уде батка аз ако сам момиче и ме клатят над час после сигурно ше одя като разчепанка :Д вие сте изруди аз издържам едвам 30-35 мин :oops:
alkobalko
07-10-2007, 05:23
С това считам проблемът за решен и темата за приключена, ето защо я заключвам.