- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да издържам повече?
Аз съм момиче на 16 години и водя полов живот от 14годишна. Имала съм сексуални контакти с 3 момчета. Секса с настоящия ми приятел е повече от перфектен, само че първия му тек е над 50 минути и аз много се изморявам. Гадното е че като му кажа че искам да си почина той спира и после така и не продължаваме. А аз си почивам за около 5 минути и съм готова за нови подвизи.
Как да направя така че да си издържам цял тек?
ОБЪРНИ СЕ КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ НА СЕКС - ШОП ЕРОС И щЕ ПОЛУЧИШ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА СИ!Първоначално написано от кметицата:)
КАТО ЕКСПЕРТ В ТАЗИ ОБЛАСТ БИХ ТИ ПРЕПОРЪЧАЛ САМО ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕщО - ИСПАНСКА МУХА!
моля те кажи ми, че не се казваш Весела![]()
![]()
сори за офтопика, параноята и всичко, само ми кажи, че не си Весела плс
Отиди на фитнес. Върти на колелото докато имаш чуството, че краката ще ти паднат. Прави това през ден или всеки ден около седмица и ще осетиш, че първия "тек" не е никакво усилие в сръвнение с това, което те очаква утре във фитнеса ^^. Това е една разновидност на пренасочване на болката... След време може да спреш фитнеса като почустваш, че нямаш нужда от него повече и/или разстегнеш мускул, което се случи по напред....Първоначално написано от кметицата:)
П.С. Това не е базик.
Ми ся се сещам за 2 начина...спортуваш повече...зимаш химия...Първоначално написано от кметицата:)
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Пробвала ли си да си взимаш тея 5 мин. почивка без да прекъсваш акта?
Например със смяна на позата, мисионерската е идеална - просто си лягаш по гръб и оставяш той да поеме нещата и когато прецениш се вклучваш активно.
Проблема не е в това че напрягам тялото си кой знае колко, а в това че ми е най-най и в един момент започвам да чувствам болка, която се усилва ако не спрем, а като премине ме хваща яд за това че сме спрели, тоест смяната на позата не може да ми помогнеПървоначално написано от Сладурана
Пич, дишай спокойно! Не съм Весела!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Щастлива съм!![]()
=D> напълно подкрепям "ЧИЧО СПАС" =D>Първоначално написано от ЧИЧО СПАС
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Как така испанска муха бе? Мила не се трови с такова нещо! Много е вредно! Не знам как да ти помогна, но в никакъв случай не опитвай това!Първоначално написано от ЧИЧО СПАС
Предполагам болката идва от това, че си суха. Ако е така използвайте лубриканти. Трябва да помогнат щом няма физическа умора, а е само болката.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и.. с риск да изглеждам невеж.. какво е испанска муха /mosca espacola/?!?!
i a zse umorqvam mnogo burzo nqkade na 10-15 minuta i prosto ne moga pove4e mnoo e kofti![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ЪъЪ закфо и е тази химия ??? че нещо не мога доловя мисълтати иначе за спорта да...Първоначално написано от Tiger~RulZ
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Не знам как стана обаче днес издържах над 1 час!
Усетих че започвам да се изморявам и да изсъхвам, но вместо да му кажа да спре му казах да продължава тогава от самосебе си станаха нещата! Пак си се навлажних и пак ми стана хубаво! Та това не беше хвалба а просто да ви кажа какво е откритието ми-не спирате когато се уморите! Продължението му е майката!
е леелееееееее тоя тфоя е некаф секс атлет над час уде батка аз ако сам момиче и ме клатят над час после сигурно ше одя като разчепанка :Д вие сте изруди аз издържам едвам 30-35 минПървоначално написано от кметицата:)
![]()
С това считам проблемът за решен и темата за приключена, ето защо я заключвам.Първоначално написано от кметицата:)
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!