View Full Version : Moderated:Парене след първия път!?
zdraveite,mnogo sam pritesnena i t1rsq s1veti ot vas..!predi 2 dni mi be6e p1rviqt p1t no s1m pritesnena 4e ne6to ne e kakto trqbva,4uvala sam 4e e normalno sled p1rviq p1t da ima kr1v no pri men e razli4no ..v prodaljenie na 2 dni ve4e pri vsqka malka nujda ispitvam adsko parene i mi te4e kr1v NORMALNO LI E???? plSss pomognete mi !!!! :( :( :( :oops: :?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
`Death`Whore``
07-03-2007, 12:32
Боля ли те много по време на акта?
Spored men se dopitai do lekar.
ne ne me bolq,no se pritesnqvam da ida na lekar
krem4et0
07-03-2007, 12:51
Аме не се притесняваш да правиш секс? Поеми отговорност. може да си се заразила или да си развила инфекция. лекар!
sled kato pravih sex za prav pat i az imah parene i krav v urinata...okaza se cistit.
nqma zna4enie
07-29-2007, 23:14
Kakvo e tova cistit ?
divacheee
07-29-2007, 23:44
Kakvo e tova cistit ?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82
pro4eti tuk za pove4e info ... i nqma ot kakvo da se sramuvash 4e da ne otidesh na lekar
da blagodarq vi mnogoo az sam "dada" bqh na lekar i naistina se okaza cistit i v prod1ljenie na 2 sedmici pih nqkolko vida antibiotici i sega si4ko e 6 ... no sve pak mnogo vi blagodarq 4e mi dadohte s1veti
внимавай цистита не е шега работа! а как беше втория път :)
"dada" като незнаеш как се прави секс не го прави ,а чак като си готова тогава.
Аме не се притесняваш да правиш секс? Поеми отговорност. може да си се заразила или да си развила инфекция. лекар!
няма повече кво да се каже освен.... =D>
pleasureee
12-06-2007, 07:57
zdraveite,az sa6ta sam imala cistit.toi mi se polu4i sled kato pravih seks za parvi pat ne zanam dali e zaradi tova ili prosto bqh nastinala no se izlekuvah i sega pak imam.oba4e sled kato se razbolqh priqtelqmi iska6e da pravim seks bez prezarvativ i taka i stana oba4e sled edin den se oplaka 4e go boli 4lena i sa mu izleznali pap4ici.Az li sam vinovna?mnogo mi e gadno 4e zardai meni toi trqbva da strada.[/b]