View Full Version : Lubovnata igra
Opi6ete mi predstavite si za perfektnata lubovna igra ... :-s
bulgarche
07-03-2007, 13:34
Бавна, с много страст и слаба светлина, може от свещи
`Death`Whore``
07-03-2007, 13:36
Хубавата любовна игра е тази, по време на която мислиш, че ако скоро не се слеете, ще полудеееш. И най-вече - всичко трябва да е спонтанно.
thefreak
07-03-2007, 13:43
Opi6ete mi predstavite si za perfektnata lubovna igra ... :-s
"Си играем или се шибаме" ми манава през акъла по време на "любовната игра"
No need for games, need sex.
Vladokaaa
07-03-2007, 13:44
em nz devstven sam :D
с кривака през муцуната
тва му е майката
Шшшшшшшшш ква любовна игра аз да не сам ви играчка....
krem4et0
07-03-2007, 14:15
Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм. А аз- да го съблека, да го докосна, де цулувам без край устните му движейки ръка по тялото му, после устнит ми да последват пътя на ръката ми и да му направя най-перфектната...........френска любов в живота му до сега. Общо взето така се е случвало няколко пъти, ама е било супер!
thefreak
07-03-2007, 14:39
Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната .......
You crazy ?!
Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната .......
You crazy ?!
Кво става бе майна ... и аз така бих казал на тая яко психо!!!!
krem4et0
07-03-2007, 14:42
Хора всякави. Ние така предпочитаме. не ние е главна цел да се изчукаме, а да си доставим удоволствие за всички сетива!
Хора всякави. Ние така предпочитаме. не ние е главна цел да се изчукаме, а да си доставим удоволствие за всички сетива!
А ве бахти и сетивата ако роматика в гъзА и тва е!!!
Продължителна, бавна...когато и двамата не сме прекалено уморени, имаме време и няма кой да ни пречи. На няколко пъти ми се е случвало просто да умирам да го усетя в мен и да съм на ръба да го нападна. :-D След това е бил и най-хубавият секс (и безболезнен...често при проникването ме боли.)
Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм.
И да те бутнат по главата, да погледнеш нагоре и тя да ти показва часовника - "ае, ний секс ли ще правим или к'во?" :twisted:
Не, майтапя се, но това зависи от момичето. Някои просто стават раздразнителни след много дълга възбуда и накрая се превръща в неприятно усещане. Имаш ли гъдел?
на фона на романтична музика,свещи,приглушена светлина..... :oops: :-D \:D/
Mай някои прекаляват с романтичните филми..... :roll:
krem4et0
07-03-2007, 16:31
Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм.
И да те бутнат по главата, да погледнеш нагоре и тя да ти показва часовника - "ае, ний секс ли ще правим или к'во?" :twisted:
Не, майтапя се, но това зависи от момичето. Някои просто стават раздразнителни след много дълга възбуда и накрая се превръща в неприятно усещане. Имаш ли гъдел?
Да, но гъделът е възбуждащ в случая. Абе само аз ли съм така и гаджето ми. Просто няма ли любовна игра все едно не сме правили секс. А това смесено с валеж на дъжд или сняг е суууупер!
Да, но гъделът е възбуждащ в случая. Абе само аз ли съм така и гаджето ми. Просто няма ли любовна игра все едно не сме правили секс. А това смесено с валеж на дъжд или сняг е суууупер!
Изглежда нямаш толкова гъдел като сегашното ми момиче ^^ Иначе и при нас любовната игра обикновено е дълга и сластна (с изключение на случаите, когато се оправяме още на вратата), но от един момент нататък рядко е приятно за който и да е партньор. Прекалено дългата предварителна възбуда може да доведе и до обратен ефект. (защо ми се струва, че преповтарям предишния си пост?)
thefreak
07-03-2007, 17:10
Ти си човек без работа явно.
jjjjjj6363
07-03-2007, 17:19
Аз и моя мъж обожаваме любовната игра. Може и секс да не правим, но любовната ни игра трябва да е дълга, страстна, нежна, подлудяваща. Идеално е да целува всеки сантиметър от кожата ми, да засмуче зърната ми, да ме направи масаж на гърба, да поусмуче пръстите на краката ми, да оближе бавно целия ми крак и чак тогава, когато цялата съм станала кълбо от нерви да се отправи към венериния ми хълм. А аз- да го съблека, да го докосна, де цулувам без край устните му движейки ръка по тялото му, после устнит ми да последват пътя на ръката ми и да му направя най-перфектната...........френска любов в живота му до сега. Общо взето така се е случвало няколко пъти, ама е било супер!
nemoga da go kaja po dobre ot neq
nemoga da go kaja po dobre ot neq
Но можеш да го кажеш по-добре от себе си. Например - "Не мога да го кажа по-добре от нея". Виж колко по-хубаво изглежда. Особено като е на кирилица.
Абе бате и игра да има ама да не се лигавиме по 2-3 часа все пак.
KiLLeR_InSTiNkT
07-03-2007, 20:08
Хубавата любовна игра е тази, по време на която мислиш, че ако скоро не се слеете, ще полудеееш. И най-вече - всичко трябва да е спонтанно.
Това е точното определение.
krem4et0
07-04-2007, 10:38
Ти си човек без работа явно.
Всъщност ние правим доста рядко секс-1 път седмично средно. но това не ни пречи да се радваме до край на телата си. а иначе-аз съм студентка, сага съм ваканция, занимавам се в момента със счетоводство за през ваканцията. Не мисля, че съм човек без работа съвсам. А и аз да съм-приятелят ми работи 6 дни седмично от 8 до 17 часа!
krem4et0
07-04-2007, 10:39
Абе бате и игра да има ама да не се лигавиме по 2-3 часа все пак.
Кой говори за 2-3 часа. това всичкото може да стане и за 30 минути. Ох, представих си любовната ни игра преди първия път-5 часа!!!!! Беше супер :lol:
thefreak
07-04-2007, 17:22
кремче...
whatever...