View Full Version : Moderated:тои ме иска пак обратно, казах че не мога да му..
Здравейте. Ще Ви помоля за съветче, значи ето го моето положение: гаджето ми(ходехме от 8месеца) искаше почивка от тази връзка понеже не е бил досега с някой повече от месец...дадох му желаната почивка...а той какво...сутринта ми заявява, че е с друга просто ей така за разнообразие и това от 3дни, но го е било страх да ми каже. Та иска ме пак обратно, казах че не мога да му простя...просто ми е мн гадно цял ден плача и едно извинявай няма да върне доверието и сълзите ми. Обичам го въпреки всичко, казах ситуацията и на някой приятели..сички са единодушни да го зарежа, защото ако ме обича истински е нямало да го направи, което си е напълно така. Вие сте [-o<
Moderated by [B]a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!
SpOrTs_GiRl
07-04-2007, 21:12
Според мен си тръгнала с ПлЕйБой.. така де.. щом иска почивка и веднага се хваща с друга.. и е имал връзки за не повече от 1 месец.. незнам.. по-скоро не му пука за теб.. Хубаво ще да е да поговорите сериозно и да си изясните всичко.. Питай го за чувствата му към теб... за това защо е тръгнал с друга ведната и т.н. .. Успех ;)
Отрича като му кажа, че не му пука за мен. Иска още 1 шанс и казва, че няма да се повтори, нз дали да вярвам, винаги е бил истински, но сега просто съм объркана. А за тфа момиче уж тя го целунала и от там не могъл да я отреже. Питам го "как можа, с каква съвест", но единствения отговор е "ама нали бяхме скъсали?" :roll:
`Death`Whore``
07-04-2007, 21:23
Не се връщай при него! Почивка в една връзка няма, както и ходене с други "просто така". Просто не те обича.
thefreak
07-04-2007, 21:36
Дай му шанс, какво толкова...
DeviL_AsS
07-04-2007, 21:39
Не се занимавай повече с него.Ясно е ,че вече няма чувства към теб и ако тръгнете отново ще те разиграва.
ЛиГлА_тА_дРъНкА
07-04-2007, 21:48
DeviL_AsS Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 12:39 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не се занимавай повече с него.Ясно е ,че вече няма чувства към теб и ако тръгнете отново ще те разиграва.
и аз съм на същото мнение, зарежи го !!!!!
sexy_for_you
07-04-2007, 21:52
По-добре го забрави.Щом при една евентуална почивка,той веднага тръгва с друга,значи не държи достатъчно на теб.Явно си му "омръзнала" и е решил да се разнообрази.Но това любов ли е?Пък и ти страдаш толкова много за него.Ако отново сте заедно и той пак постъпи така,пак ще страдаш,ще те боли,по-добре го остави.