Влез

View Full Version : няма да кажа на нашите,но като разберат какво ще правя

ivaneta^14
07-05-2007, 03:41
На 14 съм.На един купон (в началото на месец април) се понапихме с компанията и се случиха някои неща...Правихме секс и т.н.Две-три седмици след това като започна все да ми се гади и да съм отпаднала,предположих че съм бременна,купих си 2 различни теста и те го потвърдиха.Реших,че ще абортирам бебето спонтанно или нещо такова,все пак съм на 14 и едва ли органисмът ми ще го задържи.Но не стана така и сега започва четвъртия месец,а аз още не съм казала на нашите,но скоро ще започне да си личи.Вече имам по-странна форма на корема и е въпрос на време нашите да забележат,че нещо не е наред.Ако им кажа ще ме убият!Забравете ги тия,че обичали дъщеря си и искали най-доброто за нея - ще ме убият или ще ме изгонят от вкъщи - познавам ги добре - това ще направят.Какво да правя?
И не искам малоумни коментари като "Ами така като правиш секс на 14" или "Ами ще си носиш последствията" - Добро утро,само идиот не би се сетил.

EsCaPeR.
07-05-2007, 04:01
Въпреки, че админите/модовете не ме харесват много тук
ще си позволя да те посъветвам следното:

Говори с вашите - каквото и да ти коства това
по-лошо няма да стане.... След това иди и кажи
на младия (и неразсъдлив господин) за случилото се..

Смешно е, при условие че нещата вече са в последната си
фаза да се премълчава...

Но вината си е изцяло твоя, миличка, нямаш право да се
сърдиш на абсолютно никого.

Успех... и пак ти казвам - най-добре е да кажеш на вашите!

moon_flower
07-05-2007, 04:51
Отиваш и абортираш.БЪРЗО ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ВЕЧЕ!НЕДЕИ ДА СЪСИПВАШ ЖИВОТА СИ ТАКА.НАПРАВИ АБОРТ!!!

07-05-2007, 05:49
да бе, глупости... аборт в 4-тия месец е ЗАБРАНЕНО да се прави, никой лекар не би се съгласил да го направи, къде беше преди месец- два??
сега ще си го поносиш още 5 месеца и ке го родиш, а 4естита ти рожба!

unknown;)
07-05-2007, 06:22
И без това под 18 е забранено да се прави аборт без съгласие от родителите. Или им кажи или изчакай да си проличи... При всички случай ще разберат...

unknown;)
07-05-2007, 06:22
И без това под 18 е забранено да се прави аборт без съгласие от родителите. Или им кажи или изчакай да си проличи... При всички случай ще разберат...

Nikolov
07-05-2007, 06:50
На 14 съм.На един купон (в началото на месец април) се понапихме с компанията и се случиха някои неща...Правихме секс и т.н.Две-три седмици след това като започна все да ми се гади и да съм отпаднала,предположих че съм бременна,купих си 2 различни теста и те го потвърдиха.Реших,че ще абортирам бебето спонтанно или нещо такова,все пак съм на 14 и едва ли органисмът ми ще го задържи.Но не стана така и сега започва четвъртия месец,а аз още не съм казала на нашите,но скоро ще започне да си личи.Вече имам по-странна форма на корема и е въпрос на време нашите да забележат,че нещо не е наред.Ако им кажа ще ме убият!Забравете ги тия,че обичали дъщеря си и искали най-доброто за нея - ще ме убият или ще ме изгонят от вкъщи - познавам ги добре - това ще направят.Какво да правя?
И не искам малоумни коментари като "Ами така като правиш секс на 14" или "Ами ще си носиш последствията" - Добро утро,само идиот не би се сетил.
ПИЩИМИ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЯ АКО ТРЯБВА СЕ РЕГИСТРИРАЙ МИСЛЯ, ЧЕ ИМАМ РЕШЕНИЯ.... НЕ СЕ БАЗИКАМ НАПЪЛНО СЪМ СЕРИОЗЕН!!!

plah4eto_
07-05-2007, 06:52
Отиваш и абортираш.БЪРЗО ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ВЕЧЕ!НЕДЕИ ДА СЪСИПВАШ ЖИВОТА СИ ТАКА.НАПРАВИ АБОРТ!!!awe tq e v 4tiq mesec ve4e,abort se pravi do 3-q nai-kysno.ve4e e prekaleno kysno za tezi merki.nadali na 14 ima kyde da se pokrie6 za sledva6tite 5 meseca,taka 4e po-dobre kaji na va6te.dori da ti vdignat nevijdan skandal,pone nqma da te e strah,4e moje da razberat ot nqkyde drugade i da te izgonqt ot ky6tata.uspeh i se u4i ot gre6kite si!

A_JoLiE
07-05-2007, 07:34
Отиваш и абортираш.БЪРЗО ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ВЕЧЕ!НЕДЕИ ДА СЪСИПВАШ ЖИВОТА СИ ТАКА.НАПРАВИ АБОРТ!!!
awe tq e v 4tiq mesec ve4e,abort se pravi do 3-q nai-kysno.ve4e e prekaleno kysno za tezi merki.nadali na 14 ima kyde da se pokrie6 za sledva6tite 5 meseca,taka 4e po-dobre kaji na va6te.dori da ti vdignat nevijdan skandal,pone nqma da te e strah,4e moje da razberat ot nqkyde drugade i da te izgonqt ot ky6tata.uspeh i se u4i ot gre6kite si!

Prosto ne znam kakvo e da si bremenna i mojebi ne znam i kak da te posuvetvam, no tova da nosi6 edno malko sa6testvo vav sebe si, da use6ta6 kak rita, tva e naistina bojestvena trupka spored men. Tva 6te e edno ot nai hubavite 4ustva, no vse pak na 14 ne mislq 4e 4ovek e gotov za tazi stupka. Kaji na va6te 4e si bremenna i govorete kato golemi hora, a ne kato deca. Aide kasmet.

mon4eto
07-05-2007, 07:48
Opitai se da pometne6 :roll: NA tvoita vazrast e dosta veroqtno da stane taka 4e....ako ne ti e jal za deteto.... :roll:

CraZy_K1LlErR
07-05-2007, 07:50
awe tq e v 4tiq mesec ve4e,abort se pravi do 3-q nai-kysno.ve4e e prekaleno kysno za tezi merki.nadali na 14 ima kyde da se pokrie6 za sledva6tite 5 meseca,taka 4e po-dobre kaji na va6te.dori da ti vdignat nevijdan skandal,pone nqma da te e strah,4e moje da razberat ot nqkyde drugade i da te izgonqt ot ky6tata.uspeh i se u4i ot gre6kite si!

Prosto ne znam kakvo e da si bremenna i mojebi ne znam i kak da te posuvetvam, no tova da nosi6 edno malko sa6testvo vav sebe si, da use6ta6 kak rita, tva e naistina bojestvena trupka spored men. Tva 6te e edno ot nai hubavite 4ustva, no vse pak na 14 ne mislq 4e 4ovek e gotov za tazi stupka. Kaji na va6te 4e si bremenna i govorete kato golemi hora, a ne kato deca. Aide kasmet.
HAhahah Zemi pomisli malko realno tq e na 14 oshte si e dete i nevqrvam tehnite da q razberat se pak i za sex e oshte malka (za roditelite si).Spored men napravo shte gi vryli u duhovata muzika nema da znaat kade se namirat i shte ima qko karanica moje bi i nqkoi shamar no da se nadqvame da se ne sluchva ami da proqvqt razbirane (koeto nemi se vqrva poradi edna edinstvena prichina che si provqla celiq JIVOT).A inache da rodish na 14 si e napylno normalno no obache pri mangalite SUCKS no te go pravqt ot edna edinstvena cel lakomiq za poveche pari i ee nee samo zaradi tva ama ako po4na da gi izrejdam nqma da mi stigne denq

miss_survivor
07-05-2007, 09:20
ZAMINI PRI NQKOQ PRIQTELKA V DRYG GRAD I SI RODI BEBETO TAM POSLE GO DAI ZA OSINOVQVANE...DRYGO NE MI IDVA NA UM...ZA ABORT E KYSNO...

tuka6na
07-05-2007, 09:21
; ) да ти дам някой друг телефон,ако желаеш.Незаконно било-много ви разбират главиците още-кинти да имаш само,ама това не знам как ще стане без ваще.
няма измама ако не те хванат.

Uptown_soldier
07-05-2007, 09:27
Добро утро,само идиот не би се сетил.

Хаха! Сама си го каза. Но по темата - каквито и да са родителите ти, не може да не им кажеш. А колкото по-рано толкова по-добре. Освен това, не можеш да правиш аборт в 8-мия или 9-тия месец и въпреки, че съм против абортите, май вече е време да правиш, ако ще правиш.

dark_player
07-05-2007, 15:17
До сега трябваше вече да си абортирала ! а не да се чудиш к'во да правиш?
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

Presley
07-05-2007, 16:21
Кажи на родителите си.Може би ти е мноого трудно и те е страх,но трябва.Това е най-доброто эа теб.Недей да ходиш по доктори,эащото те нямат право да ти направят абрт...ти си малолетна,эадължително тррябва раэрешението на родителите ти!А ако евентуално някой ``доктор`` се навие,то ще е некъв касапин,дето може да ти направи някоя беля эа цял живот....!Кажи на родителите ти,те ще ти помогнат 100%!!!И другият път мисли.......

anastacia89-гост
07-05-2007, 18:11
Според мен аборт в 4 месец си е много жестоко.Защото не знам,но някъде четох,че аборт след 4-месец,означава,че на това дете все едно му чупиш ръчички и крачета.Незнам доколко е истина това.Дори и майка ми,която е медицинско лице ми каза,че аборт след мисля че беше 3 месец не трябва да се прави.И ми спомена за това нещо,за чупенето на ръчички и крачета.За някои може и да се стори много жестоко това чупене,но е така.Не искам да те стряскам или нещо такова,но ако правиш аборт си закъсняла.Но искам още нещо да кажа ти си решаваш,но според мен не е правилно да оставиш детето на държавата.Защото някога ще го потърсиш и то няма и да те погледне.А и между другото ако направиш аборт може повече да нямаш деца.

megi_sweet
07-05-2007, 18:19
mila trbva6e da napravi6 abort do tretiq mesec,a 6tom ve4e vliza6 v 4etvartiq.....!!!

gabrielka@a
07-05-2007, 18:27
Много гадна ситуация!Аз те съветвам ако ще правиш аборт,да го направиш сега,защото после може да е късно,но първо кажи на вашите-неотложно е!

LaDy_DaQnA
07-05-2007, 19:02
Ne razbrahte li 4e abort nqma da sep ravi kaji na va6tite i potursete zaedno re6enieto no ne krii ot tqh..

alkobalko
07-06-2007, 05:58
За аборт вече е късно. Не ти остава нищо друго, освен да кажеш на родителите си. Колкото и да не ти се вярва съм сигурна, че те няма да те изоставят. Ще са много ядосани, ще ти повикат и т.н., но няма да те оставят да се оправяш сама.

flowerlina
07-06-2007, 06:07
1во,че за аборт е вече късно и 2ро по-важнотона тази възраст да се прави аборт е страшно рисковано.Има голяма вероятност повече да не можеш да имаш деца.Така че най-добре кажи на ваще и решавайте заедно.Това е от мен.

П.С.Много си загазила [-X

07-06-2007, 16:20
Аборта за момичето под18 е разрешен до 5тият месец по закон.По-добре кажи на вашите и го направи-защото те така или иначе ще разберат след няколко месеца, но това ще имаш и дете за което да мислиш.

JoeBanana
07-06-2007, 16:52
честито, вече знаеш какво си http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Violenza
07-07-2007, 17:26
ZAMINI PRI NQKOQ PRIQTELKA V DRYG GRAD I SI RODI BEBETO TAM POSLE GO DAI ZA OSINOVQVANE...DRYGO NE MI IDVA NA UM...ZA ABORT E KYSNO...
Ти такова нещо имаш ли изобщо?!
Как ме дразнят такива глупави същества като теб...

Трябва да говориш с вашите!
Те са единствените, които могат да ти помогнат.
Дано да не е станало прекалено късно вече.

(:DaIaNa:)
07-07-2007, 18:37
Кажи на родителите си колкото и да ти викат , те ще ти дадат най- правилния съвет..

alkobalko
07-07-2007, 18:55
Аборта за момичето под18 е разрешен до 5тият месец по закон.По-добре кажи на вашите и го направи-защото те така или иначе ще разберат след няколко месеца, но това ще имаш и дете за което да мислиш.

Според всички закони, аборт е разрешен до 3 месец, след това се счита за убийство. Възрастта няма нищо общо с това.

BlueMushroom
07-07-2007, 22:56
a kakvo e mnenieto na "gordiq" tatko?

ОneWingedAngel
07-08-2007, 05:41
На тази възраст има голям шанс детето да има ъъъмммм проблеми от сорта на мозъчни,бъбречни и сякви други увреждания много малък е шанса да се роди нормално,а и плс направи нещо по-въпроса с родителите тряя да им кажеш ,НЕ СИ ПОМИСЛЯЙ да раждаш детото и да го оставяш в пощенската кутия на някои приют тва е по-лошо от убийство!!!!Както и да го погледнеш според мене тва е един крайно лош момент в живота ти ,но ВАЖНОТО Е ДА СИ ИЗИГРАЕШ КАРТИТЕ ПРАВИЛНО В СЛЕДВАЩИТЕ СЕДМИЦИ ЗАЩОТО ГРЕШКИТЕ ВЕ4Е МОЖЕ ДА СА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!

rebel_kid
07-08-2007, 08:07
Opitai se da pometne6 :roll: NA tvoita vazrast e dosta veroqtno da stane taka 4e....ako ne ti e jal za deteto.... :roll:
:shock: ](*,)
Говори с ваще и изберете най- добрия вариант... И, по дяволите, използвай противозачатъчни следващия път! Успех.

*Be...kissable*
07-08-2007, 14:53
Знам,че в момента не се нуждаеш от критики,но постъпката ти е страшно глупава!Всеки разумен човек би ме подкрепил.Всеки казва аборт-да ама има една подробност.Със или (още по-лошо) без знанието на родителите ти аборта си е опасно нещо.Понякога се умира от тва,бе хора.Процента на смъртност не е много голям,но все пак трябва да се има едно наум.Плюс това както каза някой има голяма вероятност на "доктора",който ти прави аборта да му трепне ръката и да получиш някоя травма и да не можеш да раждаш за в бъдеще.Но най-доброто,което всеки ти казва е-говори с родителите.Тва е!И другият път,когато го правиш,ако не искаш пак същия проблем използвай предпазни мерки!

07-09-2007, 20:01
Така, прескачам еуфоричните уводи и критики към теб, явно е че ти е необходима помощ.
Малко съвети какво да направиш, като си мисля, че ще е най-логично да им обърнеш внимание !

1. Никакви черни аборти, например приятелка на твоя приятелка има приятел, чийто брат е лекар и може да ти помогне ! Не се доверявай на такива ! Може да е канал за трафик на момичета и вместо да ти помогнат да те отвлекат под предлог, че ще те закарат в болница където ще се погрижат за теб ! Надявам се ти е останал малко разум, защото това е обикновен сценарий, който вече се е случвал на доста момичета...
2ро... чети нататък.

Това е най-трудния момент, но същевременно и най-лесния и сигурен начин. Да преодолееш срама и да СПОДЕЛИШ с майка си или баща си, преди да е дошъл момента да съжаляваш защото нещата вървят по-скоро към това да станеш непълнолетна майка от колкото да направиш аборта... По-добре сега, още утре или ще задълбочиш проблема... Миг невнимание - цял живот страдание. Аз си мисля, че няма да ти се случи нищо лошо - вашите не са ти врагове - и те са хора, правили са грешки, имат много повече опит от колкото си мислиш и за разлика от връсничките ти, които явно ще те съветват глупости вашите могат веднага да действат по уреждането на аборта и т.н. Не си мисли, че ще те изоставят. Никога няма да го направят, може и да ти се сърдят, да не те пускат повече по купони или където и да е, с месеци да не ти разрешават някои неща, но поне това е един добър компромис вместо да станеш майка. Едва ли го искаш.
Така, че преглътни срама, признай си, ако искаш си измисли тактика, например кажи първо на майка си, която може би по-би те разбрала като жена...
Успех...

namina
07-09-2007, 20:10
До сега трябваше вече да си абортирала ! а не да се чудиш к'во да правиш?
](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

подкрепям напълно =D>

KoRn
07-09-2007, 20:13
Ето така се проваля един живот за една вечер... :smt009

Bebun
07-10-2007, 09:15
Според мен аборт в 4 месец си е много жестоко.Защото не знам,но някъде четох,че аборт след 4-месец,означава,че на това дете все едно му чупиш ръчички и крачета.Незнам доколко е истина това.Дори и майка ми,която е медицинско лице ми каза,че аборт след мисля че беше 3 месец не трябва да се прави.И ми спомена за това нещо,за чупенето на ръчички и крачета.За някои може и да се стори много жестоко това чупене,но е така.Не искам да те стряскам или нещо такова,но ако правиш аборт си закъсняла.Но искам още нещо да кажа ти си решаваш,но според мен не е правилно да оставиш детето на държавата.Защото някога ще го потърсиш и то няма и да те погледне.А и между другото ако направиш аборт може повече да нямаш деца.

За ръчичките и крачетата - едвали, просто защото в този период те не са оформени, в смисъл има зачатъци, но точно чупене... както и да е сугурно е жестоко все пак. Ти, мила, дори да не беше закъсняла толкова много все пак трябва да знаеш, че абортите особено на тази възраст са доста опасни, а да не говорим в толкова напреднала бременност. Иначе има нов метод с вакуум, който е доста по-безопасен. Трябва задължително да кажеш на родителите си, както и редовно да посещаваш лекар, защото тази бременност може да бъде опасна и за теб и за бебето. До последните месеци има опасност да пометнеш, което не си е никак здравословно. Не мисля , че си си пропиляла живота, но със сигурност ще ти се наложи да пораснеш бързичко. А и кажи на бащата все пак детето ще е и негово.

Angel_Girl
07-10-2007, 11:28
Abe momi4e ti luda li si da dava6 takiva tapi saveti???? Kak 6te se opitva da pometne??? TI NORMALNA LI SI TE PITAM???? Nai malkoto e opasno za neq....ne sam o4akvalo 4e ima tolkova tapi hora s izvinenie...

honey91
07-11-2007, 11:43
To vsi4ki ve4e sa ti go kazali a pak i az ne sam ti nikoq 4e da te sadq...ama ti sama si si vinovna!6tom tolkova lesno se napiva6 6te go kara6 samo na voda ili sok.Ne razbrahte li 4e alkoholut ne moje da e opravdanie!(zvu4i super tupo)A do kolkoto maika ti i ba6ta ti po-dobre im kaji te sa ti roditeli i trqbva da znaqt!Za6toto praveneto na abort e ne6to mn seriozno i ako ne6to se obarka ne mi se misli....

проблем
07-11-2007, 13:55
a kakvo e da "pometnesh"

dragonfly
07-11-2007, 14:07
Защо л съм я чувала някъде тая история- като бха положителни тестовете трябваше да вземеш да отидеш на гинеколог, да направш 1 аборт и да заравиш за случилото се. Родтелите ти щяха да рзберат така или иначе, съсипала с живота си! Какво ще правш с бебе на 14 години??? Ще учиш и какво ще работиш после? Едва на 20 ще бъдеш, когато то е на 10? Ще ти се присмиват всички!
И за тебе хапче Постинор не съществува ли? Даже да не знаеш дали наистина някой е свършил в тебе пий 1 хапче, не струват много пари, все ще намериш.
Като си в 4 месе няма какво да правиш освен да раждаш!

If i could..
07-11-2007, 14:11
Аборт в 4 месец вече не може.. и под и над 18... рисковано е за майката... бих определил даже шансовете 75/25. Съжалявам, миличка...............

07-11-2007, 16:56
Защо не си абортирала ДОСЕГА.ГЛУПАЧКА!Ади ще го родиш,ще го оставиш в някое сиропиталище и след година няма да си спомняш за това.Но за бъдещето ти дете шанс за по-добър живат НЯМА,минимален е сираци да бъдат осиновени или да станат нормални хора.От малко детето ти ще бъде захвърлено,никога няма да разбере какво е да бъдеш обичан и какво е при най-малкият проблем да се сгушиш при мама и татко,ще отрасне пребивано и изнасилвано.ТИ ОТНЕ ШАНСЪТ НА ЕДНО НЕВИННО МАЛКО СЪЩЕСТВО ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВО."ПОЗДРАВЛЕНИЯ" :smt010

07-11-2007, 18:33

на младия (и неразсъдлив господин) за случилото се..!

Da ama ne se znae to4no koi e gospodina ](*,)

A_JoLiE
07-11-2007, 19:54

на младия (и неразсъдлив господин) за случилото се..!

Da ama ne se znae to4no koi e gospodina ](*,)

Ebati kurvata si ti zna4i ...

Защо не си абортирала ДОСЕГА.ГЛУПАЧКА!Ади ще го родиш,ще го оставиш в някое сиропиталище и след година няма да си спомняш за това.Но за бъдещето ти дете шанс за по-добър живат НЯМА,минимален е сираци да бъдат осиновени или да станат нормални хора.От малко детето ти ще бъде захвърлено,никога няма да разбере какво е да бъдеш обичан и какво е при най-малкият проблем да се сгушиш при мама и татко,ще отрасне пребивано и изнасилвано.ТИ ОТНЕ ШАНСЪТ НА ЕДНО НЕВИННО МАЛКО СЪЩЕСТВО ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВО."ПОЗДРАВЛЕНИЯ"

AFT
07-11-2007, 21:53
А, ве, напоследък не излизам много - много (демек от два дена :smt005 ) и се наситих на тъпи сапунки и сериали.Та, според мен трябва да кажеш на вашите и ако те са разбрани хора, може да отидете някъде на вила или няк'во друго място,където почти никой не ви познава, но има болница наблизо.Отивате там,раждаш детето и после майка ти казва,че тя го е родила.Знам,че звучи като някъв тъп нискобюджетен филм, но къде ще отиде т'ва момиче с т'ва бебе? Нали тря'а да учи, за да намери колкото се може по-добра работа,за да издръжа т'ва дете. Пф,не знам,много големи глупости говоря. :-#

Защо не си абортирала ДОСЕГА.ГЛУПАЧКА!Ади ще го родиш,ще го оставиш в някое сиропиталище и след година няма да си спомняш за това.Но за бъдещето ти дете шанс за по-добър живат НЯМА,минимален е сираци да бъдат осиновени или да станат нормални хора.От малко детето ти ще бъде захвърлено,никога няма да разбере какво е да бъдеш обичан и какво е при най-малкият проблем да се сгушиш при мама и татко,ще отрасне пребивано и изнасилвано.ТИ ОТНЕ ШАНСЪТ НА ЕДНО НЕВИННО МАЛКО СЪЩЕСТВО ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВО."ПОЗДРАВЛЕНИЯ"

Йъп ... [-(

CuteBaby
07-11-2007, 22:21
Мила,трябвало е наистина да вземеш мерки по-рано..но стига сме те упреквали все пак си писала тук за да ти помогнем.И аз мисля 4е трябва да поговориш с родотелите ти или ако пък те е толкова страх с господина,който е "бъдещият татко" ако имате пари проу4и може някъде да се съгласят да направят аборт в 4-я месец и като нямаш 18.Но най-добре поговори с родителите ти..те рано или късно ако ще разберат :? и все пак успех

namina
07-11-2007, 22:57
Ето така се проваля един живот за една вечер... :smt009

=D> подкрепям напълно =D> но секи си има глава на раменете да си я носи да си отговаря за собствените си постъпки.......... =D> :wink:

mechtaq_za_teb
07-12-2007, 04:11
Vqrno e 4e abort sled 4-tiq mesec e napylno zabraneno da se napravi,no az imah poznata,koqto go napravi nelegalno,zashtoto tehnite bqha se pobyrkali kato razbraha. :smt011 Ujas...taka 4e i tvoqta situaciq e mnogo slojna.Znam 4e ne iskash da im kazvash,no nqma kak.Ne vijdam drug varqnt.Te sa tezi,koito biha ti pomognali i kazali kakvo da pravish v tazi situaciq.

07-12-2007, 12:18
И все пак какво стана?Какво ще правиш с детето?

paola_Rey
07-12-2007, 15:44
pi6i de!!! tatkoto znae li za deteto si,ako znae kakvo ti kaza,a po temata mislq 4e po gore ima mnogo saveti i za tova 6te se vazdarja #-o #-o #-o #-o

KyKJlu4KaAa
07-12-2007, 19:24
maiko...
az ako bqh shtqh da namerq pari i oshte purvata sedmica da abortiram..male mnogo zleeeeeeeeeeeeeeeee :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

07-12-2007, 20:29
всичко по един аборт струва 200 лв,не можа ли отнякъде да намериш парите.Приятелчетата от твоята компания,които са ти причинили "това" да бяха дали по 20лв всеки и щеше да събереш парите.Как си прекарала тези 4 месеца без дори да се опиташ да разбереш кой е бащата.Аз щях да се побъркам от притеснение.
ПП:тази история не ми изглежда мнота правдоподобна защото не ми го побира акълът да има човек с твоета положение и нищо да не е направил по въпроса,но ако вс което си написала е вярно искрено ти съчувствам и един съвет-ГОВОРИ С РОДИТЕЛИТЕ ТИ.

Pingvina
07-12-2007, 21:37
Aко се роди момче го кръсти на мен - Ахмед да му носи късмет

~*~By~Myself~*~
07-13-2007, 15:50
Еми аз ако бях на теб щях да кажа на наще и да си родя детето без да ми пука за чуждото мнение и се ше се намери някоя баба (тфоя де на него ше му е прабаба) да го гледа докато учеш ваще ше помагат ако разбереш и кои е таткото още по добре

sladkata_presi
07-19-2007, 06:28
Ти нормална ли си ве?Да правиш секс на 14,прекалено е рано.
виждаш ли какви са последствията ?
Въобще не си мисли че ще те изкарвам миличка,мило зайче.
Ти си виновна.
И си приемала алкохол,правила си секс...
Въобще сети ли се да го правите поне с презерватив?
Ами явно не-щом си в 4-ти месец.
По-добре кажи на родителите си.
Така или иначе по-късно ще разберат,кажи.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Твърдо съм притеснена за теб,твоето здраве и здравето на бебето.
Щом като си толкова млада и правиш такива постъпки без да мислиш,какво ли ще бъда,когато пораснеш?...
Само се замисли... :smt017 :smt017

07-19-2007, 07:04
А пък според мен темата е ебавка, до сега да е отговорила.

theEXPLOITED
07-19-2007, 08:12
bahti temata 6to ne izmisli ne6to po originalno 8)

BaByCaT
07-31-2007, 02:51
Trqbva6e da reagira6 po-byrzo.Sega govori s va6te za6toto po-kasno 6te e po-lo6o! Uspeh!

moon_flower
07-31-2007, 09:01
И кво стана?Отдавна не е писала авторката.

_donna_
07-31-2007, 11:57
сигурно техните са я убили. :lol:

Slave4You
07-31-2007, 12:09
Миличка няма какво да направиш вече. Има три варианта
1.)да им кажеш ти - те ще разберат
2.)да изчакаш да ти се подуе още коремът-те ще берат
3.)да питаш лекар дали случайно може да направиш аборт но се иска разрешение от вашите - т.е. те ще разберат

Приятен избор!

hjkfghf
07-31-2007, 13:18
Защо не си абортирала ДОСЕГА.ГЛУПАЧКА!Ади ще го родиш,ще го оставиш в някое сиропиталище и след година няма да си спомняш за това.Но за бъдещето ти дете шанс за по-добър живат НЯМА,минимален е сираци да бъдат осиновени или да станат нормални хора.От малко детето ти ще бъде захвърлено,никога няма да разбере какво е да бъдеш обичан и какво е при най-малкият проблем да се сгушиш при мама и татко,ще отрасне пребивано и изнасилвано.ТИ ОТНЕ ШАНСЪТ НА ЕДНО НЕВИННО МАЛКО СЪЩЕСТВО ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВО."ПОЗДРАВЛЕНИЯ" :smt010
Абе вие да не сте луди.Горкото момиче се чуди какво да прави а вие само я обиждате.Ако е искала някой да се държ така е щяла да каже на родителите си.Тя е писала тука само по една причина иска съвет и утеха.
А колкото да теб- най-добре и за двама ви(теб и бебето) е да кажеш на майка си.А това за аборта,недавай и дума да става.
И кажи на онзи идиот от купона че като знае да прави деца трябва и да знае как да си ги гледа.Недей да оставяш бебето.
Надявам се родителите ти да интелигентни хора и да не ги е грижа за хорското мнение!

Reed
07-31-2007, 13:29
Като разберат,че 14годишната им дъщеря е бременна,да се усмихнат?Това ли значи да са интелигентни

bad_drag
07-31-2007, 13:34
Че трябва да каже на техните е ясно,но аз имам 1 въпрос,родителите ти като те възпитаваха не те ли учиха какво е презерватив или противозачатъчни :?: :!: или тебе те беше страх да попиташ #-o #-o :smt017 :smt017
Айде и успех от мене..... ;-)

07-31-2007, 18:52
Като разберат,че 14годишната им дъщеря е бременна,да се усмихнат?Това ли значи да са интелигентни
Не,имам предвид да не се интересуват от хорското мнение,и за хорския срам а да помислят за дъщеря си.
Когато съм се родила-нашите са били на по 16 години.И въпреки че тяхните родители са ги подкрепили,майка ми ме е зарязала на грижите на баща ми.
Знам че ти си по-малка ,но не прави тази грешка и дори и вашите да не приемат новината,винаги ще се намерят хора,които ще те подкрепят.
Така или иначе бебето ще се роди със или без одобрението на родителите ти.
Късмет дано да е живо и здраво!

Th3MaN
07-31-2007, 20:03
Само не разбрах поне знае ли кой е бащата

swords1010
08-01-2007, 09:17
А защо авторката не написа нищо до сега? :wink:

hjkfghf
08-01-2007, 09:20
Еми май не знае кой е бащата.Ама тя поне това да знаеше.
А авторка защо не вземе поне да каже как са се развили нещата.

sladku_bebzi
08-01-2007, 14:02
Ти нормална ли си ве?Да правиш секс на 14,прекалено е рано.
виждаш ли какви са последствията ?
Въобще не си мисли че ще те изкарвам миличка,мило зайче.
Ти си виновна.
И си приемала алкохол,правила си секс...

Аз познавам хора, които са го правили на 13.А пък рекордната възраст за човек да има дете е 12.

Наистина много гадно се е получило.Сега няма кво да му мислиш, казваш на ваще и след няколко месеца си майка...

А наистина кво стана изобщо?Доста време мина...

08-02-2007, 16:03
abe ne znam kvo da ti kaja az mnogo smatno si spomnqm moq parvi pat no posle momi4eto ne mi se obadi da mi kaje ne6to takova.zatva sam mnogo 6tastliv 4e vapreki 4e bqh malko firkan si slojih prezervativ4e,6toto az sam samo na 16 i na6te 6tqka da me izritat a za momi4eto.......neznam. mi ne moga da ti kaja ni6to drugo osven ne go ubivai ostavi go da si jivee vse pak nie sme sazdadeni za da sazdadem nov jivot taka 4e kaji na maika si i 6te ti stiskam palci. are uspeh i umnata za napred.

08-02-2007, 16:19
Какво си чакала толкова време та не си казала? :roll: Още веднага е трябвало да направиш аборт и да не се занимаваш с това.Но сега НЕ ПРАВИ АБОРТ-освен ако родителите ти не те посъветват,но ще е опасно да го направиш.По-добре си роди детето без значение от хорското мнение.Горе имаше писано,че е добре да го родиш другаде и майка ти да каже, че е нейно и така става.Но така си си провалила наистина живота.Ако криеш от родителите си е още по-зле,но ти си виновна.
Споко няма да те убият, като им кажеш.

08-11-2007, 08:41
Еми защо не си внимавала.
Сега вече е късно и по-добре направи най-разумното нещо-кажи на вашите,те така или иначе ще разберат.Друг вариант вече нямаш! :smt009

Sweet__baby
08-11-2007, 10:25
Ако беше казала на вашите естествено , че ще ти се карат и то не малко , но поне досега да ти бяха помогнали и да не мислиш за това.. но вече...4 месец.. късно е и то доста.. :( Едва ли организма ти ше издържи да износиш дете и то на 14..... ноо..случило се е няма връщане назад.. Успех , миличка и дано има шанс да направиш аборт.. :( ](*,) :? #-o

I'm~peRfecT~F
08-11-2007, 11:28
abe momiche horata ti davat tolkova varianti i se opitvat da ti pomognat a ti daje ne ni kaza kakvo e stanalo [-X kakvo si napravila kazala li si na vashte ... :!: :?:

Justified
08-11-2007, 11:31
А,какви 4 месеца тя когато писа каза че е влезнала в 4тия,това значи че е вече поне в 5тия месец.И айде пиши де,всички се интересуваме от завършека на историята ти!

DevilWish
08-11-2007, 20:30
:o Земи се самоубий и света ще се отърве от един малоумен малък дрисльо!!!!!!!!